pesare shad 1097 ارسال شده در 6 آبان، 2010 سلام دوستان عزیزم بزرگترین سوالاتی که ذهنتون رو مشغول کرده رو بیان کنید تا راهی باشه برای بازتر شدن ذهن دیگر عزیزان و بالا بردن دید دیگر دوستان نسبت به مسائل کلی و جزیی اطرافشون . خواهشم اینه که کسی جواب سوالای دیگری رو نده تا تاپیک رو به اسپم شدن نره و سعی بر اون باشه که سوالاتمون دیگران رو هم به فکر وا داره .:ws2: خیلی دوست دارم از سوالات دیگران که براشون مطرح هست اطلاع داشته باشم. قبلا" از تمام شما سپاسگذارم :icon_pf (44): 18
هوتن 15061 ارسال شده در 6 آبان، 2010 چطوری میشه دوساله یه میلیارد پول در آورد.؟..بدون سرمایه و پک و پارتی 11
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 6 آبان، 2010 منم سوال زیاد دارم. نمیشه بزرگترین رو یکی قرار داد راستی سپاسگزارم با ز هست نه با ذ.الان مهناز میاد 4
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 6 آبان، 2010 چطوری میشه دوساله یه میلیارد پول در آورد.؟..بدون سرمایه و پک و پارتی خلاف. یا اینکه یه ارث بهت برسه 2
hilari 2413 ارسال شده در 6 آبان، 2010 من کلی سوال ذهنمو مشغول کرده , که همشون از نظر من بزرگن به مرور میپرسم , اعتراض وارد نیست :167: یکیش اینه چرا بعضی ها همه چیزو راحت بدست میارن ؟ یکی دیگه هم اینه ; چرا ما آدما مرگ رو از خودمون دور میبینیم ؟ 3
pesare shad 1097 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 ولی من سوالی ندارم.... ممنونم از شرکت در این تاپیک و اسپمتون خلاف.یا اینکه یه ارث بهت برسه قرار بر این شد که جواب همدیگر رو ندیدم دیگه منم سوال زیاد دارم. نمیشه بزرگترین رو یکی قرار داد راستی سپاسگزارم با ز هست نه با ذ.الان مهناز میاد خب اصلاحش میکنم طرح سوالم رو شما بزرگترینها رو بیان کن عزیزم من سوال دینی زیاد دارم خب همه رو مطرح کن ممنون میشم عزیزم
میلاد 24047 ارسال شده در 6 آبان، 2010 امام زمان که هر سال میره حج چجوری میره؟ یعنی موقع فرم پر کردن اسمشو چی مینویسه؟دروغ میگه؟ یا قاچاقی میره؟ 6
hilda 13376 ارسال شده در 6 آبان، 2010 کی گفت میلاد و میدزدن؟ من که نبودم اقا میلاد ببخشید مزاحی بیش نبود....
pesare shad 1097 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 در آمد حاصل از منابع ملی (مثل : نفت و گاز و معادن و ...) صرف چه چیز و چه کسی میشه؟(ما که چیزی نمی بینیم از این درآمد ها) 5
pesare shad 1097 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2010 چرا آدمها برای رسوندن بعضی دیگه از افراد به اهدافشون قبول میکنند که جنگ کنند؟(یا همین کشور گشایی) چرا دروغگوها موفق ترند؟ چرا آدمهای صادق ضربه می خورند؟ چطور میشه که یکی قبول کنه که مال یکی دیگه رو بالا بکشه و یه آب هم روش و آخ نگه؟ 2
avina_t 95 ارسال شده در 6 آبان، 2010 در آمد حاصل از منابع ملی (مثل : نفت و گاز و معادن و ...) صرف چه چیز و چه کسی میشه؟(ما که چیزی نمی بینیم از این درآمد ها) دقیقا اینا سوال منم هست....و این که چه جوری یه نفر میتونه تو چشات زل بزنه و دروغ بگه بعد هم بگه: راست میگم،سندش هم موجوده...... 2
baybak 4434 ارسال شده در 6 آبان، 2010 یه سوال واقعا ؟؟؟ چرا باید برای رفتن به دستشویی مصلحته اول پای چپ رو بزاریم؟؟؟ 3
baybak 4434 ارسال شده در 6 آبان، 2010 دقیقا اینا سوال منم هست....و این که چه جوری یه نفر میتونه تو چشات زل بزنه و دروغ بگه بعد هم بگه: راست میگم،سندش هم موجوده...... این کار در تخصص مردم ایران زمین هست 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 6 آبان، 2010 بزرگترینش اینه که اگر خدا هست پس چرا وضع دنیا اینجوریه؟؟ 5
ارسال های توصیه شده