رفتن به مطلب

چی فکر میکردین؟چی شدین؟

mohsen 88

ارسال های توصیه شده

همینو فکر میکردم ........

همینم شد شد منتها یه کوچولو تغییرات توش هست .........

ولی اگر برمیگشتم بد نبود، یه جاهایی اشتباهای بدی داشتم

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

همینو فکر میکردم ........

همینم شد شد منتها یه کوچولو تغییرات توش هست .........

ولی اگر برمیگشتم بد نبود، یه جاهایی اشتباهای بدی داشتم

تا حالا فكر كنم تو تنها كسي هستي كه اوني شدي كه فكر ميكردي.:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دیشب که وقت پیدا کردم رفتم سراغ وسایل قدیمیم.کلی از گذشته خرت و پرت برام مونده.خانومم همیشه بهم اعتراض میکنه که آخه تا کی میخوای نگهشون داری.تو باید کهنه خرین میشدی و منم سعی میکنم نشنیده بگیرم.

"دانستن حق مردم است"یه سری از روزنامه های صبح امروز منو برد به 77.یادش بخیر.انگار مردم دوباره متولد شده بودند.............

اما به دفتر خاطراتم نگاه کردم.دلم میخواست بخونم اما از اینکه یاد کسایی بیفتم که دیگه کنارشون نیستم و نمی بینمشون واهمه داشتم.بعد از کلی کلنجار آخرش بازش کردم و راست رفتم سر تاریخ 15 مرداد سال 1379.جالب بود.اون روز دقیقا" اومد جلوم.اصلا" اونروزا حال بدی داشتم.با خودو در گیر بودم.ناامید بودم و ...بماند...............

بالای صفحه نوشته بودم 10 سال بعد من چی هستم؟کجا هستم؟چطور هستم؟اصلا" هستم؟

الان درست بعد از 10 سال مینبنم که جام و کارم و حالم بد که نیست هیچ خوب هم هست.البته میتونست بهتر باشه و باید بهتر بشه.شاید اگه پارسال این صفحه رو میخوندم دوباره همون حس ناامیدی و یاس میومد سراغم؟

حالا شما 10 شال پیش چی فکر میکردین و الان چی شدین؟راضی هستین؟

:icon_gol::icon_gol:

10 سال پیش یه بچه بودم یه بچه سوم ابتدایی چه فکری میتونه بکنه؟ یه عالمه فکر خوب تو ذهنم بود فکر میکردم میتونم دنیارو عوض کنم ...فکر میکردم مردم همدیگرو دوست دارن مرام دارن....فکر میکردم دنیا خیلی قشنگه و ارزش زندگی خیلی زیاده زیادتر از اونی که دل کوچیکم بتونه درکش کنه...

اما الان میفهمم که زندگی با وجود بزرگی نامش پست تر و حقیر تر از دل پر درد منه الان میفهمم آینده ای نخواهم داشت امروزم مثل دیروزمه و شاید بدتر از دیروزم...

میدونم شغلی نخواهم داشت و به من موقعیتی نمیدن که بخوام دنیارو عوض کنم...

الان دیگه میفهمم اطرافم چی میگذره میدونم اگه واسه یه نفر سود و منفعت نداشته باشی یه لحظه هم تو رو به خاطر خودت نمیخواد

تازه متوجه شدم دنیا اونقدر وضعش خرابه که...

الان میفهمم که یه موجودم که از پس خودمم بر نمیام ...که اگه حواسم نباشه چیزی برام نمیمونه و سرم کلاه میره و... چه برسه که بخوام دنیارو عوض کنم

• Like 4
لینک به دیدگاه

10 سال پیش یه بچه بودم یه بچه سوم ابتدایی چه فکری میتونه بکنه؟ یه عالمه فکر خوب تو ذهنم بود فکر میکردم میتونم دنیارو عوض کنم ...فکر میکردم مردم همدیگرو دوست دارن مرام دارن....فکر میکردم دنیا خیلی قشنگه و ارزش زندگی خیلی زیاده زیادتر از اونی که دل کوچیکم بتونه درکش کنه...

اما الان میفهمم که زندگی با وجود بزرگی نامش پست تر و حقیر تر از دل پر درد منه الان میفهمم آینده ای نخواهم داشت امروزم مثل دیروزمه و شاید بدتر از دیروزم...

الان دیگه میفهمم اطرافم چی میگذره میدونم اگه واسه یه نفر سود و منفعت نداشته باشی یه لحظه هم تو رو به خاطر خودت نمیخواد

الان میفهمم که یه موجودم که از پس خودمم بر نمیام ...که اگه حواسم نباشه چیزی برام نمیمونه و سرم کلاه میره و... چه برسه که بخوام دنیارو عوض کنم

چقدر دنيا رو سياه مي بيني...منم 10 سال پيش همينجوري فكر ميكردم و با همين ديد تو جامعه بودم و با تقريبا" همين افكار روزگارم رو سر ميكردم.اما الان نه.الان مي بينم كه اونجوري كه فكر ميكردم نيست و خيلي از چيزها قابل تغييرن.حرف منم اينه كه اگه كسي اين افكار تو ذهنشه بهتره پرتشون كنه بيرون و دنيا و اتفاقات اطرافشو رو نه با دريچه ذهن منفي كه با يك ديد مثبت نگاه كنه.اگه من كمي فكرم رو بازتر و آزادتر ميزاشتم شايد الان خيلي بهتر از ايني بودم كه هستم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

ولی من کاملا برعکس تو بودم...

حالا سوم ابتدایی که خیلی فسقلی بودم....کلا فکر آینده رو نمیکردم، ولی از راهنمایی این فکرا شروع شد....از دوستا و هم کلاسیا تا مردم بیرون و توو خیابوون... چه حس های بدو اشتباهی داشتم.... من برعکس الان خیلی بهتر از بچگیم شدم:icon_pf (34):...(این بچگی از آمادگی یادم میاد) و هیچ وقت آرزوی برگشت ندارم.... آرزو ها و برنامه های خیلی جدی نداشتم 10 سال پیش.... اما با همه ی سختی ها .... دردا و رنج ها کنار اومدم.... و الان که اینجا هستم....هیچی از اون احساسای بد دوران راهنمایی و دبیرستان و ندارم...احساس نا امیدی.... اینکه دنیا همش سیاهه و آدم به هیچ جاییش قرارنیست برسه...اینکه این دنیا فقط مال یه سری آدم خاصه... از کل اتفاقاشم فهمیدم ادما همه یه ذات پاکن....پاک پاک.... همه شون لایق دوست داشتن هستن....فقط بستگی داره چه طور نگاهشون کنی.....

خلاصه اینکه دقیقا یادم نیست چی میخواستم بشه.... اما هر چی شده خوبه...حتی اگه به ظاهر این طور نباشه:mornincoffee:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تا حالا فكر كنم تو تنها كسي هستي كه اوني شدي كه فكر ميكردي.:icon_gol:

واقعا ؟:girlhi:

آره هر کیم منو میبینه میگه همونی شدی که از قبل میگفتی .........

:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خب ده سال پیش واقعا مسخره وبه دردنخوربود اگه برمیگشتم به ده پانزده سال پیش مطمئنا من الان ایران نبودم ولی خب متاسف نیستم برا این مسئله

یه بار با یه برنامه شش ساله برگشتم سرخونه اولم الانم یه برنامه ده ساله دارم که مطمئنم منو به جایی که میخوام میرسونه

هراتفاقی هم بخواد بیفته نمیتونه مانع انجام خواسته هام بشه

کافیه به باورهامون ایمان داشته باشیم

مرسی محسن جان:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مرسی بابته تاپیکه خوبت،دوست ندارن زیاد به گذشته فک کنم ولی آینده رو خیلی دوست دارم.

تویه سری مسائل همونی شدم که میخاستم مثلا درسو رشته ای که میخاستم دارم میخونم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...