Milad 1 727 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ یکی از بهترین سایتاییه که تا حالا دیدم :w14: تمام اتفاقات سال تولدتو بهت میگه: whathappenedinmybirthyear.com اميدوارم از اين سايت لذت ببريد. 11 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ من نمیخواستم بدانم......ولی حالا که اصرار دارید و تو فیق اجباری هست سر میزنم که بدانم!:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ من نمیخواستم بدانم......ولی حالا که اصرار دارید و تو فیق اجباری هست سر میزنم که بدانم!:girl_yes2: :w72: ممنون میشم اگه بعدش نظرتو بگی..... 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی جالب بود.... :icon_gol: .گرچه من هیچ کدوم از بازیگرا وفیلما و اهنگا نمیشناختم.....ولی اسم برنده های جایزه نوبل و این حرفا روشنیده بودم...... همین طور کارتن خاطره انگیز هرکول که من هیچ وقت کامل ندیدمش ولی بازی کامپیتوریشو تا مرحله آخر تو دوران کودکی رفتم!!!! قسمت جالبش این آخرش بود..... تو سالی که من متولد شدم این شخصیتها که ظاهرا معروف هم شدند ....متولد شدن ..... Sergey Fesikov. شناگرمعروف روسی And Corbin Bleu. بازیگر معروف فیلم های اسکول میوزیکال Zhong An Qi لیدر معروف یه پروژه موسیقی ژاپنی و من! And you, of course. اما.....از اینجا به بعدش واقعا تامل برانگیز بود.....:JC_thinking: Everyone an individual. Everyone special. Everyone taking a different path through life. It's 2010. The world is a different place. What path have you taken? 3 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ جدا از جالبیه سایت تلنگری بود به ذهن ما. :w72: 1 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ ما هم میتونستیم معروفتر بشیم نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws38::ws38::w16: :w16: ولی از موقعیتامون بهتر استفاده نکردیم. :ws37: حالا که متوجه شدیم میتونیم. :w14::w14: :w155: :w42: 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ چه قدر جالب بوود..... خیلی جالب... خیلی ممنون...:wubpink: 3 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ چه قدر جالب بوود.....خیلی جالب... خیلی ممنون...:wubpink: خواهش میشه. 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ ما هم میتونستیم معروفتر بشیم نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws38::ws38::w16: :w16: ولی از موقعیتامون بهتر استفاده نکردیم. :ws37: حالا که متوجه شدیم میتونیم. :w14::w14: :w155: :w42: کی گفته ما معروف نیستیم ایرانی ها تو کل دنیا معروف اند به .................. 3 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی جالب بودمقسی خواهش امیدوارم بتونم سایتای جالبتری رو معرفی کنم. کی گفته ما معروف نیستیم ایرانی ها تو کل دنیا معروف اند به .................. منم قبول دارم معروفیم به ******* ولی گفتم میتونستیم معروفتر شیم. 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ عالیه ممنون............ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ منم قبول دارم معروفیم به ******* ولی گفتم میتونستیم معروفتر شیم. 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ مهمترین اتفاق رو که مربوط به تولد خودم بوده رو ننوشته که 1 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ عالیه ممنون............ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منم کاملا موافقم 1 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی خواهش میشه. :w72: بابت نظر مختصرت. 1 لینک به دیدگاه
Milad 1 727 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ مهمترین اتفاق رو که مربوط به تولد خودم بوده رو ننوشته که چرا دیگه تولد شمارو اتفاقا با هنرپیشه ها و دانشمندا میگه. 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ آلبرتو فوجیموری رئیس جمهور پرو شد چه رویداد مهمی! 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ آلبرتو فوجیموری رئیس جمهور پرو شد چه رویداد مهمی! :ws28: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده