Milad 1 727 ارسال شده در 5 آبان، 2010 یکی از بهترین سایتاییه که تا حالا دیدم :w14: تمام اتفاقات سال تولدتو بهت میگه: whathappenedinmybirthyear.com اميدوارم از اين سايت لذت ببريد. 11
DCBA 8191 ارسال شده در 5 آبان، 2010 من نمیخواستم بدانم......ولی حالا که اصرار دارید و تو فیق اجباری هست سر میزنم که بدانم!:girl_yes2: 2
Milad 1 727 سازنده ارسال شده در 5 آبان، 2010 من نمیخواستم بدانم......ولی حالا که اصرار دارید و تو فیق اجباری هست سر میزنم که بدانم!:girl_yes2: :w72: ممنون میشم اگه بعدش نظرتو بگی..... 2
DCBA 8191 ارسال شده در 5 آبان، 2010 خیلی جالب بود.... :icon_gol: .گرچه من هیچ کدوم از بازیگرا وفیلما و اهنگا نمیشناختم.....ولی اسم برنده های جایزه نوبل و این حرفا روشنیده بودم...... همین طور کارتن خاطره انگیز هرکول که من هیچ وقت کامل ندیدمش ولی بازی کامپیتوریشو تا مرحله آخر تو دوران کودکی رفتم!!!! قسمت جالبش این آخرش بود..... تو سالی که من متولد شدم این شخصیتها که ظاهرا معروف هم شدند ....متولد شدن ..... Sergey Fesikov. شناگرمعروف روسی And Corbin Bleu. بازیگر معروف فیلم های اسکول میوزیکال Zhong An Qi لیدر معروف یه پروژه موسیقی ژاپنی و من! And you, of course. اما.....از اینجا به بعدش واقعا تامل برانگیز بود.....:JC_thinking: Everyone an individual. Everyone special. Everyone taking a different path through life. It's 2010. The world is a different place. What path have you taken? 3
Milad 1 727 سازنده ارسال شده در 5 آبان، 2010 ما هم میتونستیم معروفتر بشیم نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws38::ws38::w16: :w16: ولی از موقعیتامون بهتر استفاده نکردیم. :ws37: حالا که متوجه شدیم میتونیم. :w14::w14: :w155: :w42: 3
Milad 1 727 سازنده ارسال شده در 6 آبان، 2010 چه قدر جالب بوود.....خیلی جالب... خیلی ممنون...:wubpink: خواهش میشه. 2
hilari 2413 ارسال شده در 6 آبان، 2010 ما هم میتونستیم معروفتر بشیم نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws38::ws38::w16: :w16: ولی از موقعیتامون بهتر استفاده نکردیم. :ws37: حالا که متوجه شدیم میتونیم. :w14::w14: :w155: :w42: کی گفته ما معروف نیستیم ایرانی ها تو کل دنیا معروف اند به .................. 3
Milad 1 727 سازنده ارسال شده در 6 آبان، 2010 خیلی جالب بودمقسی خواهش امیدوارم بتونم سایتای جالبتری رو معرفی کنم. کی گفته ما معروف نیستیم ایرانی ها تو کل دنیا معروف اند به .................. منم قبول دارم معروفیم به ******* ولی گفتم میتونستیم معروفتر شیم. 1
هوتن 15061 ارسال شده در 6 آبان، 2010 عالیه ممنون............ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
hilari 2413 ارسال شده در 6 آبان، 2010 منم قبول دارم معروفیم به ******* ولی گفتم میتونستیم معروفتر شیم. 2
Milad 1 727 سازنده ارسال شده در 6 آبان، 2010 عالیه ممنون............ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منم کاملا موافقم 1
Milad 1 727 سازنده ارسال شده در 6 آبان، 2010 مهمترین اتفاق رو که مربوط به تولد خودم بوده رو ننوشته که چرا دیگه تولد شمارو اتفاقا با هنرپیشه ها و دانشمندا میگه. 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری