سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ الان زنده ای؟ نمردی؟:banel_smiley_52: اره بابا من خودم عمل نکردم که ولی دیدم افتضاحهههههههههههههههههه:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ وااااااااااااااااااااای!!آره میگن خیلی بعدش درد داره!!دوست من 3 دفعه عمل کرد!!بیچاره ارزوی مرگ میکرد :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ یکی از دوستای من 4 سال پیش عمل کرد... طفلی نمی تونه عینک آفتابی بذاره... می گه بینیش درد می گیره... سرما که می خوره که دیگه هیچ چی 5 لینک به دیدگاه
Sheyda* 299 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ یکی از دوستای من 4 سال پیش عمل کرد... طفلی نمی تونه عینک آفتابی بذاره... می گه بینیش درد می گیره... سرما که می خوره که دیگه هیچ چی وای یعنی بعد از چهار سال هنوز اینجوریه!!:banel_smiley_52:واااااااای!!چقد سختههه:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ دوست منم عمل کرد بینیش یکم کج شد. دیگه نرفت درستش کنه بینیه کجو به دردش ترجیح میده ! :confused: 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ نه دیگه در این حد چه دلی داری تو :banel_smiley_52: تو نمایشگاه یه فیلم از این عمل و یه عمل کشیدن پوست صورتو گذاشته بودن کلی آدم داشتن نگاهش میکردن! من 5 ثانیه هم نتونستم ببینم :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ اینقدرم که میگین وحشتناک نیست 4 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ درسته درد داره و يكم ناجوره(از ديد عده اي) ولي همه اين حرفا بي تاثيره اگه نبود پس چرا مطب دكتراي فك و صورت،جراحي پلاستيك و دكتراي گوش و حلق و بيني اينقدر شلوغه؟؟؟؟ تازه اين موضوع از دخترا به پسرام سرايت كرده،كلي از دوستاي من عمل بيني داشتن و اين موضوع خيلي تو ايران بخصوص در تهران عادي شده. موضوع درد و رنج عمل بيني هيچ تاثيري تو تصميم اون عده اي كه مايل به زيباتر شدن دارن نداره،طوري كه اگه يكم دقيق تر بشي ميبينيد بعضيا به 1 بارم قانع نيستن،اينقدر ايراد ميگيرن و وسواس بيخود به خرج ميدن و عمل ميكنن تا چيزي جز 2تا سوراخ از بينيشون نميمونه. به جرات ميشه گفت موضوع جراحي بيني در خانم ها چيزي جز حسادت و هم چشمي نيست،كه اونم منجر به خالي كردن جيب آقايون ميشه و بس چيزي كه بيشتر تاسف داره اينه كه جراح هاي پلاستيك و متخصص گوش و حلق و بيني متخصص اين كار هستند ولي جراح فك و صورت چي؟؟؟؟:icon_pf (34): الان تقريبا 60% جراحان زيبايي بيني متخصص فك و صورت هستند كه همين موضوع اختلاف زيادي بين جامعه جراحان زيبايي بيني ايجاد كرده تا جايي كه چندي پيش شكايات آنها بصورت علني گشته و بحث داغ رسانه ملي شد. از دلايل اصلي مراجعه عامه مردم به متخصصين فك و صورت براي جراحي زيبايي يك عدم اطلاعات كافي در مورد پيشينه و تخصص فرد جراح و دوم هزينه كمتر اين عمل نسبت به بقيه پزشكان متخصص اين عمل ميباشد. به نظر من در هر صورت جراحي بيني به انتخاب خود شخص و وضعيت مالي او(البته پدر يا همسرش) بستگي دارد ولي حتي المقدور توصيه اكيد دارم كه براي انجام اين مهم به جراح متخصص اين عمل كه سالها درس مربوط به اين كار را خوانده است مراجعه فرمائيد تا بعدا جاي پشيماني يا عمل ترميم مجددي بوجود نيايد. 11 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ bawwwwwwww inqadam k die dard nawre لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ نظرتون راجع به کوچک کننده های موضعی بینی مثل آیدان و یه سری کرم ها که تبلیغ میکنه چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ نظرتون راجع به کوچک کننده های موضعی بینی مثل آیدان و یه سری کرم ها که تبلیغ میکنه چیه؟ kerma k alakiean aydanam faqat v3 biniae goshtie taze ag mikhad qos injad kne ru binish b aydan nmi2ne 1 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی میگید من دماخمو عمل نکنم؟:brodkavelarg: na bawww amal kn injuriam k migan ni 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ من همیشه یه سئوال برام مطرحه.چرا دکتر هایی که جراحی پلاستیک می کنن - خودشون نمی رن بینیشونو عمل کنن؟ مثل ایشون: دقیقا همسایه ما دکتر و جراح زیباییه هم خیلی زشته هم دماغ بزرگی داره خیلی هم لاغره اصلا گونه و گوشت رو صورتش نداره پوستشم خیلی جوش داره اما. 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ دقیقا همسایه ما دکتر و جراح زیباییه هم خیلی زشته هم دماغ بزرگی داره خیلی هم لاغره اصلا گونه و گوشت رو صورتش نداره پوستشم خیلی جوش داره اما. عزیزم اون دیگه کارش با عمل درست نمیشه باید بکوبن از اول بسازن 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ عزیزم اون دیگه کارش با عمل درست نمیشهباید بکوبن از اول بسازن عوضش یه شوهر قد بلند خیلی خوش تیپ داره که خیلیم عاشق زنشه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ عوضش یه شوهر قد بلند خیلی خوش تیپ داره که خیلیم عاشق زنشه قدرت خدا !!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ عوضش یه شوهر قد بلند خیلی خوش تیپ داره که خیلیم عاشق زنشه :jawdrop: چه میکنه اون دعا نویس محلشون 2 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ عوضش یه شوهر قد بلند خیلی خوش تیپ داره که خیلیم عاشق زنشه eyel b khanum jarah 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ :jawdrop:چه میکنه اون دعا نویس محلشون دعا نویس چیه زن و شوهر هر دوشون پزشکن مرد خودش زنشو انتخاب کرده خیلیم دوسش داره دوتام پسر تپل مپل دارن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده