pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ جراحی که از قرن ها پیش وسیله نجات انسانها از مرگ و بیماری بود ، بعدها برای زیباتر شدن هم به کار رفت و در مواردی متعدد موجب بیماری و حتی مرگ شد. تا اینکه در سالهای اخیر برخی جراحی ها تنها عاملی برای تفاخر و "مد" است. تیغ ها بر صورتها و بینیهایی می نشیند که هیچ بیماری و عیبی ندارند ، جز ..... جوانان و بویژه دختران و زنان جامعه اگر با روند جراحیها و عوارض احتمالی آن بیشتر آشنا شوند ، چه بسا کمی محتاطتر تصمیم بگیرند. خبرگزاری مهر از متخصصان ، تیم پزشکی و سایر افرادی که برای تهیه این مستند تصویری صمیمانه و خیر خواهانه همکاری کردند ، قدردانی می نماید. كه از اخر ميشه اين 21 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ می خواید من قسمت 2رو بذارم رسما سکته کنید؟ 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ می خواید من قسمت 2رو بذارم رسما سکته کنید؟ اره 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ من که نگاه نکردم خیلی بده؟؟:banel_smiley_52: 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ من که نگاه نکردمخیلی بده؟؟:banel_smiley_52: نه دیگه در این حد 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ حالا از اینا بگذریم... می گن درد بعدش خیلی ناجوره:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ همیناست که من هی بیخیال عمل زیباییه مماخ میشم حوصله درد ندارم لینک به دیدگاه
taha894 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ خدا رو شکر که تو این یه مورد نیازی به عمل کردن ندارم .... خیلی بد بود این تصاویر ... :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ خدا رو شکر که تو این یه مورد نیازی به عمل کردن ندارم .... خیلی بد بود این تصاویر ... :banel_smiley_52: واقعیت تلخ و ترسناکه :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ واقعیت تلخ و ترسناکه :banel_smiley_52: تازه از این وحشتناکتره. من کل عملشودیدم.داغوووووووووووووووووووووونه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ تازه از این وحشتناکتره.من کل عملشودیدم.داغوووووووووووووووووووووونه الان زنده ای؟ نمردی؟:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ من همیشه یه سئوال برام مطرحه. چرا دکتر هایی که جراحی پلاستیک می کنن - خودشون نمی رن بینیشونو عمل کنن؟ مثل ایشون: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده