رفتن به مطلب

کمیته صیانت از تاپیک ها

pesare irani

ارسال های توصیه شده

یه تالار بزنید برا تاپیک های معلق:banel_smiley_4:( اصصلاحا در زبان ترکی: ارادا گالمیش):banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

اون وخ تاپیک های پر مخاطب که به گفته ی بعضی ها جاش تو گفت و گو ازاد نیس و بعضی های دیگه ام میگن جاش جای دیگه نیس!:w58: همه اون جا جمع میشن..........دیگه گفت وگو ازاد هم از مخاطب میافته و فاتحه!!!:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 90
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه تالار بزنید برا تاپیک های معلق:banel_smiley_4:( اصصلاحا در زبان ترکی: ارادا گالمیش):banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

اون وخ تاپیک های پر مخاطب که به گفته ی بعضی ها جاش تو گفت و گو ازاد نیس و بعضی های دیگه ام میگن جاش جای دیگه نیس!:w58: همه اون جا جمع میشن..........دیگه گفت وگو ازاد هم از مخاطب میافته و فاتحه!!!:banel_smiley_4:

لیلا جانم تو اینجا میای که ببینی توی یه تاپیک بی مفهوم تعدادی کاربر ببینی یا میای اینجا که کمی بیشتر یاد بگیری به همراه تفریح؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
لیلا جانم تو اینجا میای که ببینی توی یه تاپیک بی مفهوم تعدادی کاربر ببینی یا میای اینجا که کمی بیشتر یاد بگیری به همراه تفریح؟

هیچ کدوم.....:banel_smiley_4:سهیل من هیچ مشکلی هم نه با تاپیکا نه با مدیرا نه با کاربرا نه با متن تاپیکا ندارم.........:banel_smiley_4:دنبال بحث هم نیستم........:banel_smiley_4:هر کی هر کاری دلش میخواد بکنه.......اینم همین جوری گفتم اصلا........:banel_smiley_4: :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پس بگو اون مرتیکه چطور تونسته با اون همه گند کاری هی هر روز پیشرفت کنه و تو مسندش بمونه :Ghelyon:

راسی داداش هوتی یه سوال ؟

اگه یه خانوم بخواد مدیر یا رئیس بشه باید چه خلافی تو پرونده اش ثبت بشه؟ :ws38:

پ.ن مرتیکه کنایه از اون یاور هستش .داداش هوتی می دونه کی رو میگم:4chsmu1:

خانوما بهتره ..............زیراب همو بزنن...........یه چادر میکنی سرت ....محکم.........موهای صورتتم میزاری بلند شه...........تو بسیج هم ثبت نام میکنی...........بعد به هر رئیسی اومد یه چیزی میبندی که ای فلانی نظر داره به خانوما و تو چشاشون نگاه میکنه و از این چیزا جوری که ازت حساب ببرن............هر یه اخوند صاحب نفوذ هم پیدا کن.............مسائل شرعی مخصوص خانمها رو بر با جزئیات ازش بپرس ایشونم برات توضیح میده...........یکم ناز و عشوه اسلامی برای حاج اقا بیا و بعد بگو حاج اقا ما تو اداره مشکل داریم..............بعضیا که اسم نمیبرن............دارن بی ناموسی میکنن...........حاج اقا من اسم نمیارم ولی شما یه تذکر کلی بدین..........درست نیست..........اینجوری باشه ...........بعد حاج اقا یه تذکری میده...........خلاصه هر دفعه به بهونه استخاره.................یا احکام هم که شده یه 5 دقیقه ای با حاج اقا باش..............یه مقاله هم راجع به حجاب و عفاف و نقش ان در توسعه تکنولوژی هسته ای بده..............حالا تا اینجا رو برو باقیش بعدا میگم.......:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خانوما بهتره ..............زیراب همو بزنن...........یه چادر میکنی سرت ....محکم.........موهای صورتتم میزاری بلند شه...........تو بسیج هم ثبت نام میکنی...........بعد به هر رئیسی اومد یه چیزی میبندی که ای فلانی نظر داره به خانوما و تو چشاشون نگاه میکنه و از این چیزا جوری که ازت حساب ببرن............هر یه اخوند صاحب نفوذ هم پیدا کن.............مسائل شرعی مخصوص خانمها رو بر با جزئیات ازش بپرس ایشونم برات توضیح میده...........یکم ناز و عشوه اسلامی برای حاج اقا بیا و بعد بگو حاج اقا ما تو اداره مشکل داریم..............بعضیا که اسم نمیبرن............دارن بی ناموسی میکنن...........حاج اقا من اسم نمیارم ولی شما یه تذکر کلی بدین..........درست نیست..........اینجوری باشه ...........بعد حاج اقا یه تذکری میده...........خلاصه هر دفعه به بهونه استخاره.................یا احکام هم که شده یه 5 دقیقه ای با حاج اقا باش..............یه مقاله هم راجع به حجاب و عفاف و نقش ان در توسعه تکنولوژی هسته ای بده..............حالا تا اینجا رو برو باقیش بعدا میگم.......:ws3:

اره

پس خانوما باید از فلان قسمت مایه بزارن تا برسن به فلان مقام:ws38:

پس بگو اون خانوم چادریه چطور تونست :Ghelyon:

عجب:Ghelyon:

ترکا یه شعر ضرب المثل وار دارن که میگه

بیزیم خانوم بیزدن قاچار

اوزون اورتوب

****** آچار

قضیه این خواهران هستش:ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
سلام

باز دو روز نبودیم:banel_smiley_4:

آیا حاضر هستید هیچ گونه اعمال قانونی تو تالار نباشه؟ هر کی فک میکنه تاپیکش محشره.....مگه نه؟

حتما هم انتظار داره تو تالار بمونه

میخواید اعمال نظم نشه؟ خوشگلترین پسر باشگاه ...محبوبترین پسر و دختر ....اسم بلوتوثت چیه؟ تاپیک بیخوابان؟ کم خوابان؟

ها؟

میخواید بمونه اینجا؟ اگه راضی هستید من حرفی ندارم ....ولی میدونم که آخرش خودتون ناراضی میشید

این موها رو تو گفتگوی آزاد سفید کردیم

ببیند سروران گرامی .....اینجا نه ملک پدیری ماست و نه شما زیر دست ما (خدای نکرده)....من اینجام فقط به خاطر شما ....مدیر به خاطر کاربراش وجود داره.....پس اگه منو امینو به عنوان مدیر قبول میکنید باید قوانین مدیران رو هم قبول کنید

اگر از مدیریت ما نارضی هستید مافوق بنده هستش

فرناز و محمد بدون شک رسیدگی میکنن

ببیندی قرار نشد اینقدر زود رنج باشیم....کار امین کاملا درست بوده .........خودتون میبینید که من زیاد سخت گیری نمیکنم ....برا همین مدیریت چند بار گفته سهیل خیلی شل گرفتی ....فک نکنید مدیریت سایت شرایط بهتری برای اینگونه تاپیکا مهیا میکنه

اینجا هستیم از وجود فکری یکدیگر استفاده کنیم

با موضوعاتی که واقعا ارزش وقت گذاشتن داشته باشن این مهم رو تداعی کنیم

خداییش خودتونو بذارید جای ما ....

تاپیک اسی مربوط به اینجا نمیشد و بهتر بود بره تالار هنر یا ادبیات

تاپیکای داش امید هم که:ws3:

تاپیک صبا هم که واقعا یه جوک بود راست حسینی:ws2:

اینقدر سخت نگیرید ....بهتره به جای ایجاد کمیته صیانت تاپیکی بزنیم که بهترین تاپیک هته شناخته بشه تا ملت واقعا چیزی یاد بگیرن

ممنونم رفقا:icon_gol:

درود بر فرد سیگاری باشگاه

:ws37:

هیچ وقت تو این تاپپیک در خواست نداشتن هیچ قانونی تو این تالار رو نه من نه کس دیگه ای نداشتن فقط در خواست کمی صبر و بردبراری بیشتر از مدیران رو دارن

من و خیلی از بچه ها شما و امین رو به عنوان مدیر قبول داریییییییییم و من خودم به شخصه این اعتقاد رو دارم یکی از مدیران موفق انجمن هستید به خاطر تداوم حضورتون در باشگاه

:w16:

اما قوانییین مدیریت من در اوردیتون رو........................................... :w00:

فکر نکم هیچ انجمنی انقدر مدیران حساسی اشته باشن (اگر شما ها دزد گیر ماشین می شدییید اگر یه نفر کنارتون صرفه هم میکرد صدای اژیرتون بالا میرفت )

(یکی هم مثل ارامش که اگر بیان ماشین رو بردارن ببرن انگار نه انگار

:ws3:)

خوب من هم که دیدی اصلا به تو اعتراض کنم

همش زیر سر............. :icon_pf (34):

مدیر تو تالار ها باید نقش محوری داشته باشه نه چوب اقا بالا سر (امین با تو ام اااااااااااااااااااااااا):w00:

خوب من فقط و فقط منظورم این چند تاپیک نبود می خواستم فقط بگم نذاریید کاربر ها از شما ها ناراحت بشن و این ناراحتی رو بریزین تو خودشون اخر یه روز این زخم دهن باز کنه و نشه به هیچ وجه جمع و جورش کرد

:w16:

من خودم تو یه بازه کوتاهی تو مهندسان تو یک ماه حدود 60 تا 70 تا تاپیک زدم ارامش 2 تا از اون ها رو پاک کرد میبینی که دیگه فعلا هیچ حضور تاپیکی اونجا ندارم (بدون هیچ دلیلی مثل................)

:a030:(سارا افشار شاهده)

اما اینجا سال تا ماهی یه تاپیک میزنم اون ه دود میشه میره هوا................................

:ws44:

من هم به خاطر رفاقتمون چیزی نمیگم میگم مشکلی نیست اما بقیه این رو نمی گن میرن و پشت سرشون رو هم نگاه نمی کننننننن :w00:

در اخر هم کمیته صیانت از ارا خوبه هم بهترین تاپیک هفته (دو موضوع جدا از همه)

:ws3:

:ws21: :ws21: :ws21:

به به شاداماد:w00:

چه عجب یادی از پیر مغان؟:w00:

هنوزم به افکار اپیکوریت دچاری؟:w00:

اسپم نکن مدیر................................................................ :ws3: :ws3: :ws3:

روایط عمومی کمیته صیانت از تاپیک ها

• Like 2
لینک به دیدگاه

پس از پیگیری های صورت گرفته شده و لطف مدیران انتقاد پذیر تالار این تاپیک رفع توقیف شدن لطفا جهت بافی ماندن این تاپیک در راه خود

که دفاع از حق کاربران هستش از اسپم خود داری کنییید (چون به این شرط باز شد)

دوستان معترض به انتقال تاپیک های خودشان اعتراض های خودشان رو در این تاپیک قرار دهند تا در اسراع وقت رسیدگی شود

:icon_gol:روابط عمومی کمیته صیانت از تاپیک ها:icon_gol:

لینک به دیدگاه

قصد پاچه خوری ندارم.اما اگه همین الان به صفحه اول تالار نیگاه کنیم میبینیم بعضی از تاپیکا اصلا" جاشون اینجا نیست..........................

.........

• Like 1
لینک به دیدگاه
قصد پاچه خوری ندارم.اما اگه همین الان به صفحه اول تالار نیگاه کنیم میبینیم بعضی از تاپیکا اصلا" جاشون اینجا نیست..........................

.........

کجایی امین؟.............بیا

این امین مثل رضا شاهه تا ازدستش ندیم قدرشو نمیدونیم................اخه امین اگه نباشه من به کی گیر بدم...........دلم براش تنگ شده..........:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کجایی امین؟.............بیا

این امین مثل رضا شاهه تا ازدستش ندیم قدرشو نمیدونیم................اخه امین اگه نباشه من به کی گیر بدم...........دلم براش تنگ شده..........:icon_gol:

دقت کردی امین هم کم کارشده؟کمتر تاپیک میزنه.من فقط وقتی تاپیکی انتقال پیدا میکنه بودنشو احساس میکنم:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خوب این تاپیک مال دوران خودش بود.............................اگه انتقادی با موضوع این تاپیک بود ..............یا به خودم بگید یا گزارش کنید...........یا تو دفتر مدیر تالار مطرح کنید......اگه جوابی گرفته نشد هم دوباره میشه همچین تاپیکی زد..............

ممنون

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...