pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به تمام دوستان :icon_pf (44): با توجه به وضع فعلی تالار و انتقال شدید تاپیک های زده شده به بخش های دیگر توسط مدیران و نا رضایتی کاربران و رفتن این کاربران از این انجمن این تالار در اینجا کمیته ای با نام کمیته :167: صیانت از تاپیک ها :167: تشکیل داده میشود :icon_gol: دوستانی که تاپیک های انها توسط مدیران انتقال داده میشود در صورت هر گونه اعتراض می توانند لینک تاپیک مورد نظر رو اینجا قرار بدن تا در اسرا وقت پیگیری بشه :167: :167: هر چند که مطمئن هستم مدیران جوابگو نیستن درسته این تالار دفتری با نام دفتر مدیریت تالار گفتگو ازاد داره اما چون خودم چندین بار در انجا اعتراض کردم اما جوابی نگرفتم :167: :167: :167: قبلا هم تعدادی از کاربران درخواست تغیرات در روند کار تالار رو دادن که تاپیک های انها قفل شد امیدوارم مدیران همیشه در صحنه این تالار تاب و تحمل شنیدن انتقاد ها رو داشته باشن و این تاپیک رو نبندن :icon_pf (34): 14 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ جایییش نا مفهوم بود :167: :167: :167: درود بر مدیر انتقاد پذیر گل باشگاه 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کار ابتکاري و جالبيه ولي چون ممکنه بعدا بحث و حرف و حديث و اختلافات پيش بياد خطرناکه جواب نميده 5 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ من یه نظر سنجی در این مورد گذاشتم و کاربرا با اکثریت آرا گفتن که تایپیک ها وقتی که تو صفحه اوله جابجا نشه......فک کنم 87 درصد این نظر رو داشتن. ولی مدیر ها نه تنها اهمیتی به نظر کاربر ها ندادن بلکه تایپیک منم منهدم شد....:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به تمام دوستان :icon_pf (44): با توجه به وضع فعلی تالار و انتقال شدید تاپیک های زده شده به بخش های دیگر توسط مدیران و نا رضایتی کاربران و رفتن این کاربران از این انجمن این تالار در اینجا کمیته ای با نام کمیته :167: صیانت از تاپیک ها :167: تشکیل داده میشود :icon_gol: دوستانی که تاپیک های انها توسط مدیران انتقال داده میشود در صورت هر گونه اعتراض می توانند لینک تاپیک مورد نظر رو اینجا قرار بدن تا در اسرا وقت پیگیری بشه :167: :167: هر چند که مطمئن هستم مدیران جوابگو نیستن درسته این تالار دفتری با نام دفتر مدیریت تالار گفتگو ازاد داره اما چون خودم چندین بار در انجا اعتراض کردم اما جوابی نگرفتم :167: :167: :167: قبلا هم تعدادی از کاربران درخواست تغیرات در روند کار تالار رو دادن که تاپیک های انها قفل شد امیدوارم مدیران همیشه در صحنه این تالار تاب و تحمل شنیدن انتقاد ها رو داشته باشن و این تاپیک رو نبندن :icon_pf (34): میشه کمتر از این علامت :167:استفاده کنی ؟ بدن درد گرفتم. 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4::banel_smiley_4: :banel_smiley_4::banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کاری کردید اسی روزه سکوت گرفت فک...ر مهم نبود....ولی اسی مهمه یه تاپیک زد.....چون همه ریخته بودند توش گویا حسودیتون شد منتقل شد حتی نزاشتید دو روز اونجا بمونه تا مخاطب جذب کنه به قول خودتون ولی تاپیکای بی محتوا تر هنوز اینجان و منتقل نمیشن 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ کار ابتکاري و جالبيه ولي چون ممکنه بعدا بحث و حرف و حديث و اختلافات پيش بياد خطرناکه جواب نميده خوب بالاخره همیشه حق با یکی هستش دیگه یا باید مدیرانی که تو کار انتقال تاپیک ها هستش جواب قانع کننده ای بدن یا تاپیک ........... من یه نظر سنجی در این مورد گذاشتم و کاربرا با اکثریت آرا گفتن که تایپیک ها وقتی که تو صفحه اوله جابجا نشه......فک کنم 87 درصد این نظر رو داشتن.ولی مدیر ها نه تنها اهمیتی به نظر کاربر ها ندادن بلکه تایپیک منم منهدم شد....:icon_pf (34): بله اشاره هم کردم بنده :icon_pf (44): میشه کمتر از این علامت :167:استفاده کنی ؟بدن درد گرفتم. :167: :167: :167: :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: چیه از یه جایی باید شروع بشه دیگه 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ کاری کردید اسی روزه سکوت گرفت فک...ر مهم نبود....ولی اسی مهمه یه تاپیک زد.....چون همه ریخته بودند توش گویا حسودیتون شد منتقل شد حتی نزاشتید دو روز اونجا بمونه تا مخاطب جذب کنه به قول خودتون ولی تاپیکای بی محتوا تر هنوز اینجان و منتقل نمیشن تکبیر................. دقیقا کاربران ناراضی یکیشون همین ابوی ماهاراجا اسی هستش که خودم اعتراض این فرد رو به گوش ...... رسوندم :167: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ کاری کردید اسی روزه سکوت گرفت فک...ر مهم نبود....ولی اسی مهمه یه تاپیک زد.....چون همه ریخته بودند توش گویا حسودیتون شد منتقل شد حتی نزاشتید دو روز اونجا بمونه تا مخاطب جذب کنه به قول خودتون ولی تاپیکای بی محتوا تر هنوز اینجان و منتقل نمیشن کدوم تاپیکا؟ به نظرت فیلم هندی ساختن چه ربطی به این تالار داره؟ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به تمام دوستان :icon_pf (44): با توجه به وضع فعلی تالار و انتقال شدید تاپیک های زده شده به بخش های دیگر توسط مدیران و نا رضایتی کاربران و رفتن این کاربران از این انجمن این تالار در اینجا کمیته ای با نام کمیته :167: صیانت از تاپیک ها :167: تشکیل داده میشود :icon_gol: دوستانی که تاپیک های انها توسط مدیران انتقال داده میشود در صورت هر گونه اعتراض می توانند لینک تاپیک مورد نظر رو اینجا قرار بدن تا در اسرا وقت پیگیری بشه :167: :167: هر چند که مطمئن هستم مدیران جوابگو نیستن درسته این تالار دفتری با نام دفتر مدیریت تالار گفتگو ازاد داره اما چون خودم چندین بار در انجا اعتراض کردم اما جوابی نگرفتم :167: :167: :167: قبلا هم تعدادی از کاربران درخواست تغیرات در روند کار تالار رو دادن که تاپیک های انها قفل شد امیدوارم مدیران همیشه در صحنه این تالار تاب و تحمل شنیدن انتقاد ها رو داشته باشن و این تاپیک رو نبندن :icon_pf (34): میشه بگی کدوم تاپیکت غیر از تاپیکای فارسی۱ منتقل شده؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ کدوم تاپیکا؟ به نظرت فیلم هندی ساختن چه ربطی به این تالار داره؟ خیلی هم ربط داره دوستان این فرد منحرف داره بحث رو به بیراهه میکشه تا تاپیک رو قفل کنه :banel_smiley_4: پس مواظب باشید قصد بنده از زدن این تاپیک این بود که دوستانی که معترض هستند به انتقال تاپیک انها بیان اینجا اعتراض خود رو اعلام کنن دوستانی مثل اسی خودم saba 888 و.......... کسانی که معترض به لنتقال تاپیک خود هستند لینک تاپیک رو قرار بدن لطفا 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ من یه نظر سنجی در این مورد گذاشتم و کاربرا با اکثریت آرا گفتن که تایپیک ها وقتی که تو صفحه اوله جابجا نشه......فک کنم 87 درصد این نظر رو داشتن.ولی مدیر ها نه تنها اهمیتی به نظر کاربر ها ندادن بلکه تایپیک منم منهدم شد....:icon_pf (34): تاپیکت حداقل از طرف من بهش تعدی نشده، سرچ کن هست لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ میشه بگی کدوم تاپیکت غیر از تاپیکای فارسی۱ منتقل شده؟ خوب سوتی های سریال فاصله ها که مورد استقبال قرار گرفت و منتقل شد قبلا هم تاپیکی مثل اخر سریال سفری دیگر رو قرار داده بودم چون مورد استقبال قرار نگرفت دست نخورده موند تفاوت دختران امریکا و ایران اون شب چندین تاپیک قرار داده شد که اون تاپیک مورد استقبال قرار گرفت و متقل شد بقیه هم دست نخورده موندن بازم بگم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ تاپیکت حداقل از طرف من بهش تعدی نشده، سرچ کن هست فکر کنم سهیل قوفول کردش :ws44: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ کدوم تاپیکا؟ به نظرت فیلم هندی ساختن چه ربطی به این تالار داره؟ هست...اگه اسم ببرم ناراحت میشن (به جون خودم من این لحظه رو قبلا تو خواب دیده بودم:jawdrop: که امین مدیر شده منم دارم تو یه تاپیکی خطاب به امین همینا رو میگم چند ماه پیش بود...فکر میکردم تو باشگاه مدیر میشه) اونم میدونم ربطی به گفت و گو آزاد نداره....ولی تاپیکیه که جاش زنگ تفریح هم نیست. :4chsmu1:نمدونم...حالا اون هیچی...اسی خودش میاد دفاع میکنه من کلا میگم فرق نزارید بین کاربرا 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ حالا به هر حال تا حالا هر کاری کردید اشکال نداره از این به بعد کلیه اعتراض ها اینجا قرار داده میشه.................. :167: :167: :167: تا پیگیری بشه و ناراحتی کاربران تو خودشون ریخته نشه و یه روز مثل اتشفشان فوران کنه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ هست...اگه اسم ببرم ناراحت میشن (به جون خودم من این لحظه رو قبلا تو خواب دیده بودم:jawdrop: که امین مدیر شده منم دارم تو یه تاپیکی خطاب به امین همینا رو میگم چند ماه پیش بود...فکر میکردم تو باشگاه مدیر میشه) اونم میدونم ربطی به گفت و گو آزاد نداره....ولی تاپیکیه که جاش زنگ تفریح هم نیست. :4chsmu1:نمدونم...حالا اون هیچی...اسی خودش میاد دفاع میکنه من کلا میگم فرق نزارید بین کاربرا حالا به هر حال تا حالا هر کاری کردید اشکال نداره از این به بعد کلیه اعتراض ها اینجا قرار داده میشه.................. :167: :167: :167: تا پیگیری بشه و ناراحتی کاربران تو خودشون ریخته نشه و یه روز مثل اتشفشان فوران کنه انشالله از این به بعد پیگیری میشه............. :a030: روابط عمومی کمیته صیانت از تاپیک ها 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ من هیچی نمیگم..................ولی معترضم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده