pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا اشتباه تو اینجاستالان سیگار فراگیر شده نمیشه جلوشو گرفت اما ۴۰ سال پیش میشد! کار فرهنگیه؟ اینو فک کنم شوخو کردی من بحثم سر سیاست نبود، یه نمونشو میلاد گفت! :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): تاپیک نابود شد کسی اعتراض نداره روابط عمومی کمیته صیانت از تاپیک ها لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان ببخشید بد یا کم جواب دادم، به بعضیام جواب ندادم تشکرم نکردم همش واس خاطر اینه که الان با موبایل دارم جواب میدم تو اولین فرصت به همه جواب میدم با اجازه، فعلا چون فردا مسافرم 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ مدیرام کاربرن با شرایط خاصتراگه کاربرای دیگه بخوان همکاری کنن استقبال میکنن اون تاپیک مرتبط بود با شبکه های ماهواره ای به زودی توسط مدیر اون تالار با تاپیک مهم شده شبکه های ماهواره ای ادغام میشه ببینید امین اینکه گفتم مدیرا فقط تصمیم میگیرن متاسفانه اینجا به شدت درسته ! قانون خوبه اما یه چوب بالای سر اصلا خوب نیست . لطفا به تعداد پست من نگاه نکنید که فکر کنید حضور ندارم ( نصف این 300 تا پست هم حتی اسپم هستش) چون من بیشتر می خونم ! تا بخوام پست بزنم ! همینطور تاریخ عضویتم ، کلا قبل از عضو شدن جایی مدتها اونجا رو می خونم . بچه ها رو هم خوب می شناسم ( اکثریت از باشگاه ) نصف مدیران اینجا عضو باشگاه هم بودن قبلا ! ( منظور اینکه در جریان هستم ! ) اما اینجا واقعا شده یه چوب بالای سر ( شاید مدیریت کل چنین چیزی خواسته که مدیرا دارن اجراش می کنن ) چند تا تاپیک رو که در راستای گفتگو داشتن ادامه پیدا می کردن سر یه ساعت به گپ و گفت منتقل شد ! فرق اینا با هم چیه ؟ چه چیزی در راستای کفتگو آزاد هست ؟ ( من معتقدم چیزی که نظر عام رو بخواد ! و تخصص پست زدن در زمینه خاصی رو نخواد ! ) یعنی بخواهیم از نظر همه استفاده کنیم ! تاپیکی بود من نظر همه بچه ها رو می خواستم بدونم ( بدون تخصص و یه نظر عام ، هدف این بود ) بهترین جا براش گفتگو آزاد بود ولی اگه می زدم دو سوته منتقل میشد ( که خب حق هم بود ) نزدمش کلا ! و الان اون استفاده ای که می خواستم رو قاعدتا نگرفتم ! اما فکر می کنم این بحث می تونه با مدیریت کل ادامه پیدا کنه ! تاپیک هایی بود که بعد یه ساعت قفل شدن ، به این دلیل که برای انجمن ادامه این بحث به نفع نیست ! من فکر می کنم بچه ها انقدر شعور دارن که اگه بهشون گفته بشه این بحث رو ادامه ندید ، ادامه نمی دن و میشه اون تاپیک قفل نشه چون ممکنه مسایل دیگه ای باشه که نیاز به مطرح شدن داشته باشه در اون راستا ولی کاربر می بینه که تاپیک قفل شده ! همینطور پاک شدن پست ها ! خب این واقعا یه اضافه کاری برای شما محسوب میشه که این همه وقت می زارید و از تاپیکی که گفتگو آزاده و اسپمکده نشده ! پست هایی رو حذف می کنید ! ( فقط در مورد تاپیک هایی گفتم که پست هایی که اصلا نیازی به پاک شدن نداشت پاک شده ! نه توهینی و نه اسپمکده تصویری ! ) به هر حال یه نشست با مدیریت کل هم به نظر من لازمه ( ایشون هم باید نظرشون رو بگن ) فکر نمی کنم کسی از قانونی که فقط اونا رو اذیت کنه و مدام بخوره تو سرشون راضی باشن ، قانون می تونه به نحو شایسته تری اجرا بشه ! سپاس . 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ناراحت نشین ها... ولی خودمونیم... خیلی سوسول تشریف دارید... بابا جان یه چهارتا تاپیک منتقل شده... پنجاه بار اعتراض کردید... صدتا تاپیک زدید... حالا اون تاپیک ها همچین گران بها هم نبودند... میتونید هزار تا دیگه از اونا بزنید... حالا از دست من ناراحت نشید ها... ببخشید... من سه روز طول کشید تا اون تاپیک اشتباهات هیتلر رو تموم کنم... بعد نصف روز اینجا بود و رفت تالار نظامی خاک بخوره... اصلا اهمیتی داره واقعا ؟ 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان ببخشید بد یا کم جواب دادم، به بعضیام جواب ندادمتشکرم نکردم همش واس خاطر اینه که الان با موبایل دارم جواب میدم تو اولین فرصت به همه جواب میدم با اجازه، فعلا چون فردا مسافرم با موبایلی و انقدر بلبل زبونی میکنی :w00: اخ جون از فردا امین نیست سفر خوش............................ 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا اشتباهت همینجاست................تقریبا یک سوک مردم سیگارین.........اگه دولت بخواد جلوشو بگیره.............کارش لنگ میشه............مردم نه بخاطر سیگار که بخاطر اینکه ازادیشون سلب شده اعتراض میکنن...............حالا دولت یه زوری هم داره.............اما اینجا زوری وجود نداره..............من اگه ایران موندم بخاطر اینه که عرضه ندارم برم............اگرنه هیچ وقت زور دولتو تحمل نمیکردم..............اما اینجا حسابش فرق میکنه..........من اگر موندم برای اینه که دوست دارم اینجا باشم.............نه اینکه چون جای دیگه ای ندارم اینجام..........منظورم از من ..........من نوعی هست...............پس اگه بخواد زوری برخورد شه میرم.......بچه ها میرن..... باشگاه بخاطر درگیری قطره ها و خس و خاشاک ها از هم پاشید...............اصولا کل ملت خس و خاشاکن............اما عده ای مواجب بگیر قطره میشن..........و میان به ملت توهین میکنن..................همه تاپیکهارو.........به گند میکشن.........و گزارشها هم بی نتیجه میمونه.............و ملت پامیشن از اونجا هجرت میکنن..............اینه که باید جلوشو گرفت........یعنی وقتی کسی اومد وتاپیکی زد به قصد ایجاد اغتشاش و توهین.................بهتره منتقل شه .......یا حذف شه......نه اینکه کل برو بچ جمع شدن .............دارن فیلمنامه مینویسن که خودش یه کار فرهنگیه ............بعد منتقل شه :w16::w16: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ناراحت نشین ها... ولی خودمونیم... خیلی سوسول تشریف دارید... بابا جان یه چهارتا تاپیک منتقل شده... پنجاه بار اعتراض کردید... صدتا تاپیک زدید... حالا اون تاپیک ها همچین گران بها هم نبودند... میتونید هزار تا دیگه از اونا بزنید... حالا از دست من ناراحت نشید ها... ببخشید... من سه روز طول کشید تا اون تاپیک اشتباهات هیتلر رو تموم کنم... بعد نصف روز اینجا بود و رفت تالار نظامی خاک بخوره... اصلا اهمیتی داره واقعا ؟ بله بالاخره هر کاربر با کلی امید و ارزو یه تاپیک رو تو شلوغ ترین بخش سایت میزاره هم برا سرگرم کردن دوستان هم افزایش اطلاعات عمومی اما اون تاپیک بدبخت هنوز زده نشده انتقال پیدا میکنه به جایی که سال تا ماه کسی نمیره الان من خودم فقط اینجا تو گفتگو ازاد میام و گروه برق بقیه جاها چی بشه سر بزنم :w00: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ببینید امین اینکه گفتم مدیرا فقط تصمیم میگیرن متاسفانه اینجا به شدت درسته ! قانون خوبه اما یه چوب بالای سر اصلا خوب نیست . لطفا به تعداد پست من نگاه نکنید که فکر کنید حضور ندارم ( نصف این 300 تا پست هم حتی اسپم هستش) چون من بیشتر می خونم ! تا بخوام پست بزنم ! همینطور تاریخ عضویتم ، کلا قبل از عضو شدن جایی مدتها اونجا رو می خونم . بچه ها رو هم خوب می شناسم ( اکثریت از باشگاه ) نصف مدیران اینجا عضو باشگاه هم بودن قبلا ! ( منظور اینکه در جریان هستم ! ) اما اینجا واقعا شده یه چوب بالای سر ( شاید مدیریت کل چنین چیزی خواسته که مدیرا دارن اجراش می کنن ) چند تا تاپیک رو که در راستای گفتگو داشتن ادامه پیدا می کردن سر یه ساعت به گپ و گفت منتقل شد ! فرق اینا با هم چیه ؟ چه چیزی در راستای کفتگو آزاد هست ؟ ( من معتقدم چیزی که نظر عام رو بخواد ! و تخصص پست زدن در زمینه خاصی رو نخواد ! ) یعنی بخواهیم از نظر همه استفاده کنیم ! تاپیکی بود من نظر همه بچه ها رو می خواستم بدونم ( بدون تخصص و یه نظر عام ، هدف این بود ) بهترین جا براش گفتگو آزاد بود ولی اگه می زدم دو سوته منتقل میشد ( که خب حق هم بود ) نزدمش کلا ! و الان اون استفاده ای که می خواستم رو قاعدتا نگرفتم ! اما فکر می کنم این بحث می تونه با مدیریت کل ادامه پیدا کنه ! تاپیک هایی بود که بعد یه ساعت قفل شدن ، به این دلیل که برای انجمن ادامه این بحث به نفع نیست ! من فکر می کنم بچه ها انقدر شعور دارن که اگه بهشون گفته بشه این بحث رو ادامه ندید ، ادامه نمی دن و میشه اون تاپیک قفل نشه چون ممکنه مسایل دیگه ای باشه که نیاز به مطرح شدن داشته باشه در اون راستا ولی کاربر می بینه که تاپیک قفل شده ! همینطور پاک شدن پست ها ! خب این واقعا یه اضافه کاری برای شما محسوب میشه که این همه وقت می زارید و از تاپیکی که گفتگو آزاده و اسپمکده نشده ! پست هایی رو حذف می کنید ! ( فقط در مورد تاپیک هایی گفتم که پست هایی که اصلا نیازی به پاک شدن نداشت پاک شده ! نه توهینی و نه اسپمکده تصویری ! ) به هر حال یه نشست با مدیریت کل هم به نظر من لازمه ( ایشون هم باید نظرشون رو بگن ) فکر نمی کنم کسی از قانونی که فقط اونا رو اذیت کنه و مدام بخوره تو سرشون راضی باشن ، قانون می تونه به نحو شایسته تری اجرا بشه ! سپاس . درود برتو همشهری گل............... :icon_gol: حرف دل منو زدی شدیدا :icon_gol: مدیران کل جوابگو باشن لطفا روابط عمومی کمیته صیانت از تاپیک ها 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ فرضا فان بوداگه انتقالش میدادم نیشخند همین شماها نمیومدین نمیگفتین چرا فرستادیش جایی که نمیشه ازش تشکر کرد؟ فان و نیشخند با ماهواره !! خیلی فرق داره . ما و شما همه می خواهیم اینجا فقط گفتگو آزادی نباشه علمی پیش بره ولی هر چیزی رو نمیشه علمیش کرد و بزور چسبوندش ! دقیقا اشتباهت همینجاست................تقریبا یک سوک مردم سیگارین.........اگه دولت بخواد جلوشو بگیره.............کارش لنگ میشه............مردم نه بخاطر سیگار که بخاطر اینکه ازادیشون سلب شده اعتراض میکنن...............حالا دولت یه زوری هم داره.............اما اینجا زوری وجود نداره..............من اگه ایران موندم بخاطر اینه که عرضه ندارم برم............اگرنه هیچ وقت زور دولتو تحمل نمیکردم..............اما اینجا حسابش فرق میکنه..........من اگر موندم برای اینه که دوست دارم اینجا باشم.............نه اینکه چون جای دیگه ای ندارم اینجام..........منظورم از من ..........من نوعی هست...............پس اگه بخواد زوری برخورد شه میرم.......بچه ها میرن..... باشگاه بخاطر درگیری قطره ها و خس و خاشاک ها از هم پاشید...............اصولا کل ملت خس و خاشاکن............اما عده ای مواجب بگیر قطره میشن..........و میان به ملت توهین میکنن..................همه تاپیکهارو.........به گند میکشن.........و گزارشها هم بی نتیجه میمونه.............و ملت پامیشن از اونجا هجرت میکنن..............اینه که باید جلوشو گرفت........یعنی وقتی کسی اومد وتاپیکی زد به قصد ایجاد اغتشاش و توهین.................بهتره منتقل شه .......یا حذف شه......نه اینکه کل برو بچ جمع شدن .............دارن فیلمنامه مینویسن که خودش یه کار فرهنگیه ............بعد منتقل شه من با هوتن موافقم . زور بیخودی ( در صورتی که بدون اون هم میشه زندگی رو ادامه داد !! مشکل ساز میشه بلاخره ! ) یا پست هایی که ضرری به کسی نمی رسونه ! دلیلی نداره مدیرا وقتشون رو بزارن زحمت بکشن اونا رو پاک کنن ( بازم تاکید می کنم پست های توهین و باعث به هم ریختگی منظورم نیست و نه پست های اسپم تصویری ) 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا اشتباه تو اینجاستالان سیگار فراگیر شده نمیشه جلوشو گرفت اما ۴۰ سال پیش میشد! کار فرهنگیه؟ اینو فک کنم شوخو کردی من بحثم سر سیاست نبود، یه نمونشو میلاد گفت! بنده خودم سیگاری هستم 15 ساله.................تو محیط اداره هم ممنوعه ولی میکشم کار منو کس دیگه ای نمیتونه بکنه..............ارباب رجوعم هم ازم دوره............با بیسیم با من ارتباط داره.............اگه بگن سیگار نکش کارشونو لنگ میکنم........پس به نفعشونه که کاری به کارم نداشته باشن...........بنده تو محل کار 10 ساله با زیر پوش میشینم کار میکنم.........در حالیکه باید لباس فرم کت و شلوار بپوشم...........ولی اینجوری بهتر میتونم کار کنن............هیچکس چیزی نمیگه ...........چرا چون دارم کار 3 نفرو یه نفری میکنم...........بجای اینکه به 3 نفر حقوق بدن..........به یه نفر میدن............خوب پس چه گیریه.............اصولا ادمایی که کارای سخت و حرفه ای میکنن یه سیگار هم گوشه لبشونه.......ببین تو کارای حرفه ایه عملیاتی...........مدیر اعتراض کنه میگیم...........مشکل تو اینه که کارت راه بیفته..............یا من سیگار نکشم؟؟.............با یه کوچکترین کار یکی مثل بنده یه مدیر عوض میشه...............خوب این تو خیلی جاهای دیگه هم هست............بنده پیش یکی از بهترین دکترهای جرح اصفهان یه عمل داشتم............برای اینکه اقای دکتر عمل کنه مردم تو صف وامیستن اقای دکتر سیگاریه ..............حتی وقتی معاینه ت میکنه سیگار میکشه...............ولی همه راضین چون خوب عمل میکنه...........چیکار به سیگارش داریم.........وقتی تموم عملاش موفقه............وقتی تشخیصش عالیه ...........بزار سیگارشم بکشه............هزارتا دکتر دیگه هم هست که سیگار نمیکشه............اما وقتی میری زیر تیغش شاید زنده برنگردی...........اصولا بنده تو ادمایی که خیلی مبادی اداب و رعایت قوانین هستن ادم شاخصی ندیدم.............نمونه ش همین امام خمینی خودمون...........ایشون اگه میخواست قانون کشور رو رعایت کنه اولین قانون اطاعت از شاه بود..............یا همین صدام با تانک رفت تو کاخ ریاست جمهوری ...........همه سر سلسله ها ..............اولین قانون یعنی اطاعت از شاه قبلی رو شکستن............شاید یه جایی استخدام شدی بهت بگم بچه خیلی خوبی باشی فقط بار میزارن رو کولت ..............اونایی رئیس میشن که یه خلافایی داشته باشن............اصولا مدیرای بالاتر به ادمای خلاف نیاز دارن............شما یه چیزی باید تو پرونده ت باشه تا بتونن کنترلت کنن.............بعد که اینو دادی دستشون ...........اون وقت رئیس میشی پیشرفت میکنی.............وگرنه ادمی که مث ماست بیاد و بره .......بدرد همون ادم دون پایه میخوره..........این خیلی رمز پیشرفته ای بود بهت گفتم...............تجربه 10 سال کارمندی بود. پس دنبال حذف سیگار نباش بله کار فرهنگی بود ............هر کدوم ما یه نقشی قبول کرده بودیم...............و فکرشو بکن در نهایت یه سناریو میومد بیرون..............و بعد یه داستان شکل میگرفت........و این داستان مهیج میشد.............و خاتمه پیدا میکرد............ 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ درود برتو همشهری گل............... :icon_gol: حرف دل منو زدی شدیدا :icon_gol: به نظرت مدیران کن تا چه حد قاصدک کافیه یا برم پیش ادمین سیاست سایت رو ادمین سایت تعیین می کنه ! اگه ما همه در اشتباهیم بهتره از اشتباه دربیاییم و فکر درست تری کنیم ! شاید ادمین اینجا دلیل محکمی داشته باشن ! اگه اعلام بشه بقیه هم حساب کار و خودشون رو می دونن ! و دیگه این همه اعتراض نمیشه و ... . 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بنده خودم سیگاری هستم 15 ساله.................تو محیط اداره هم ممنوعه ولی میکشمکار منو کس دیگه ای نمیتونه بکنه..............ارباب رجوعم هم ازم دوره............با بیسیم با من ارتباط داره.............اگه بگن سیگار نکش کارشونو لنگ میکنم........پس به نفعشونه که کاری به کارم نداشته باشن...........بنده تو محل کار 10 ساله با زیر پوش میشینم کار میکنم.........در حالیکه باید لباس فرم کت و شلوار بپوشم...........ولی اینجوری بهتر میتونم کار کنن............هیچکس چیزی نمیگه ...........چرا چون دارم کار 3 نفرو یه نفری میکنم...........بجای اینکه به 3 نفر حقوق بدن..........به یه نفر میدن............خوب پس چه گیریه.............اصولا ادمایی که کارای سخت و حرفه ای میکنن یه سیگار هم گوشه لبشونه.......ببین تو کارای حرفه ایه عملیاتی...........مدیر اعتراض کنه میگیم...........مشکل تو اینه که کارت راه بیفته..............یا من سیگار نکشم؟؟.............با یه کوچکترین کار یکی مثل بنده یه مدیر عوض میشه...............خوب این تو خیلی جاهای دیگه هم هست............بنده پیش یکی از بهترین دکترهای جرح اصفهان یه عمل داشتم............برای اینکه اقای دکتر عمل کنه مردم تو صف وامیستن اقای دکتر سیگاریه ..............حتی وقتی معاینه ت میکنه سیگار میکشه...............ولی همه راضین چون خوب عمل میکنه...........چیکار به سیگارش داریم.........وقتی تموم عملاش موفقه............وقتی تشخیصش عالیه ...........بزار سیگارشم بکشه............هزارتا دکتر دیگه هم هست که سیگار نمیکشه............اما وقتی میری زیر تیغش شاید زنده برنگردی...........اصولا بنده تو ادمایی که خیلی مبادی اداب و رعایت قوانین هستن ادم شاخصی ندیدم.............نمونه ش همین امام خمینی خودمون...........ایشون اگه میخواست قانون کشور رو رعایت کنه اولین قانون اطاعت از شاه بود..............یا همین صدام با تانک رفت تو کاخ ریاست جمهوری ...........همه سر سلسله ها ..............اولین قانون یعنی اطاعت از شاه قبلی رو شکستن............شاید یه جایی استخدام شدی بهت بگم بچه خیلی خوبی باشی فقط بار میزارن رو کولت ..............اونایی رئیس میشن که یه خلافایی داشته باشن............اصولا مدیرای بالاتر به ادمای خلاف نیاز دارن............شما یه چیزی باید تو پرونده ت باشه تا بتونن کنترلت کنن.............بعد که اینو دادی دستشون ...........اون وقت رئیس میشی پیشرفت میکنی.............وگرنه ادمی که مث ماست بیاد و بره .......بدرد همون ادم دون پایه میخوره..........این خیلی رمز پیشرفته ای بود بهت گفتم...............تجربه 10 سال کارمندی بود. پس دنبال حذف سیگار نباش بله کار فرهنگی بود ............هر کدوم ما یه نقشی قبول کرده بودیم...............و فکرشو بکن در نهایت یه سناریو میومد بیرون..............و بعد یه داستان شکل میگرفت........و این داستان مهیج میشد.............و خاتمه پیدا میکرد............ منم عشقی میکشم:smiley (18)::smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ سیاست سایت رو ادمین سایت تعیین می کنه ! اگه ما همه در اشتباهیم بهتره از اشتباه دربیاییم و فکر درست تری کنیم ! شاید ادمین اینجا دلیل محکمی داشته باشن ! اگه اعلام بشه بقیه هم حساب کار و خودشون رو می دونن ! و دیگه این همه اعتراض نمیشه و ... . رفتم که بیارمش................... :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: 3shahrsaz اوردمش نیست که.................... :ws44: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ امید وارم با اومدن ادمین این تاپیک فقل نشه و به کار خودش ادامه بده :ws44: برای رسیرگی به اعتراض دوستان :icon_gol: روابط عمومی کمیته صیانت از تاپیک ها 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بنده تو محل کار 10 ساله با زیر پوش میشینم :jawdrop: اصولا ادمایی که کارای سخت و حرفه ای میکنن یه سیگار هم گوشه لبشونه....... ولی همه راضین چون خوب عمل میکنه...........چیکار به سیگارش داریم.........وقتی تموم عملاش موفقه............وقتی تشخیصش عالیه ...........بزار سیگارشم بکشه............هزارتا دکتر دیگه هم هست که سیگار نمیکشه............اما وقتی میری زیر تیغش شاید زنده برنگردی........... دقیقا آخه گیرش اینه که برخی علما می خوان همه چیزو اصولی درست کنن. این جور آدما معمولا آخرش هیچ چیزم درست نکردن که هیچ گندترشم کردن. اصولا بنده تو ادمایی که خیلی مبادی اداب و رعایت قوانین هستن ادم شاخصی ندیدم............. معمولا حتی با دو برابر تلاش به نصفه حقشونم نمی رسن اونایی رئیس میشن که یه خلافایی داشته باشن............ احمدی نژادو می گه تجربه 10 سال کارمندی بود. بازم از این تجربه ها بگو. به درد می خوره. جدی می گم. پس دنبال حذف سیگار نباش اما تو دنبال ترکش باش. ضرر داره 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ همه جا این اصلاحات رو می خوان نابود کنن:w74: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ سلام باز دو روز نبودیم آیا حاضر هستید هیچ گونه اعمال قانونی تو تالار نباشه؟ هر کی فک میکنه تاپیکش محشره.....مگه نه؟ حتما هم انتظار داره تو تالار بمونه میخواید اعمال نظم نشه؟ خوشگلترین پسر باشگاه ...محبوبترین پسر و دختر ....اسم بلوتوثت چیه؟ تاپیک بیخوابان؟ کم خوابان؟ ها؟ میخواید بمونه اینجا؟ اگه راضی هستید من حرفی ندارم ....ولی میدونم که آخرش خودتون ناراضی میشید این موها رو تو گفتگوی آزاد سفید کردیم ببیند سروران گرامی .....اینجا نه ملک پدیری ماست و نه شما زیر دست ما (خدای نکرده)....من اینجام فقط به خاطر شما ....مدیر به خاطر کاربراش وجود داره.....پس اگه منو امینو به عنوان مدیر قبول میکنید باید قوانین مدیران رو هم قبول کنید اگر از مدیریت ما نارضی هستید مافوق بنده هستش فرناز و محمد بدون شک رسیدگی میکنن ببیندی قرار نشد اینقدر زود رنج باشیم....کار امین کاملا درست بوده .........خودتون میبینید که من زیاد سخت گیری نمیکنم ....برا همین مدیریت چند بار گفته سهیل خیلی شل گرفتی ....فک نکنید مدیریت سایت شرایط بهتری برای اینگونه تاپیکا مهیا میکنه اینجا هستیم از وجود فکری یکدیگر استفاده کنیم با موضوعاتی که واقعا ارزش وقت گذاشتن داشته باشن این مهم رو تداعی کنیم خداییش خودتونو بذارید جای ما .... تاپیک اسی مربوط به اینجا نمیشد و بهتر بود بره تالار هنر یا ادبیات تاپیکای داش امید هم که تاپیک صبا هم که واقعا یه جوک بود راست حسینی:ws2: اینقدر سخت نگیرید ....بهتره به جای ایجاد کمیته صیانت تاپیکی بزنیم که بهترین تاپیک هته شناخته بشه تا ملت واقعا چیزی یاد بگیرن ممنونم رفقا 7 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ناراحت نشین ها... ولی خودمونیم... خیلی سوسول تشریف دارید... بابا جان یه چهارتا تاپیک منتقل شده... پنجاه بار اعتراض کردید... صدتا تاپیک زدید... حالا اون تاپیک ها همچین گران بها هم نبودند... میتونید هزار تا دیگه از اونا بزنید... حالا از دست من ناراحت نشید ها... ببخشید... من سه روز طول کشید تا اون تاپیک اشتباهات هیتلر رو تموم کنم... بعد نصف روز اینجا بود و رفت تالار نظامی خاک بخوره... اصلا اهمیتی داره واقعا ؟ دقیقا حرف منم این هست :w16::w16: منم تا حالا تاپیکم به کل حذف شده.یعنی میفهمم چی میگید ولی کل این کارا برا اینه که : 1-خوب اینجا منظم باشه 2-مثل باشگاه نشه مثلا تاپیک تسلیت استاد نوری جاش اینجا نبود یه تاپیک زده شد تالار هنر یکی هم اینجا یکی هم تالار اخبار .اونی که اینجا تالار ازاد بود بیشتر از همه مورد استقبال قرار گرفت ولی جاش اینجا نیست .اینکه اینجا شلوغ تر هست به نطرم دلیل نمیشه هر تاپیکی اینجا زده بشه بعد منتقل بشه.این همه وقت اینجا تو انجمن هستیم خوب وقت بذاریم به تالار های دیگه هم بریم که هم باعث رونق اونجا ها هم بشه.هم همه چی سر جاش باشه:a030: ولی تاپیک اسی اینجا بودنش خیلی هم بد نبود :banel_smiley_4::banel_smiley_4: تازه من زنش بودم حالا ببین قهر کرده نیست:ws44: 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشیدا ولی من نمیفهمم الان مشکل سر چیه؟!! سر اینکه چرا تاپیک میره سر جای خودش؟؟ اگه تاپیکی حذف میشد (بیدلیل) یا قفل میشد (بازم بیدلیل) حرف شما درست بود ولی وقتی هنوز تاپیک هست .... وقتی هنوز میتونه توش بحث باشه .. دیگه اعتراض برای چی؟ خیلی ببخشید ولی به نظرم خیلی انتظار بیجاییه کاش یه کم خودتونو جای مدیر بذارید! کاری کردید اسی روزه سکوت گرفت فک...ر مهم نبود....ولی اسی مهمه یه تاپیک زد.....چون همه ریخته بودند توش گویا حسودیتون شد منتقل شد حتی نزاشتید دو روز اونجا بمونه تا مخاطب جذب کنه به قول خودتون ولی تاپیکای بی محتوا تر هنوز اینجان و منتقل نمیشن چه حرفایی میزنیدا! عزیزم قرار نیست تالاری فقط مخصوص جذب مخاطب باشه! تالار ازاد بحثهای خودشو داره که تو هر سایتی یه موضوعاتی رو شامل میشه که با مدیریت مدیرا مشخص میشه و کم کم دست همه میاد چیو کجا بزنن به جای اینها بهتره نظاره گر باشید و ببینید چی کجا فرستاده میشه و از این به بعد موضوعات مرتبط رو اونجا بزنید. بچه ها اینجا فرومه ، یه وبسایت معمولی نیست. همه ی تالارها در یه اندازه اهمیت داره. قرار نیست یه تالار بشه صفحه ی اول سایت و تالارهای دیگه بشن ارشیو سایت و هر روز که مطلب جدید زده میشه اول تو تالار ازاد باشه بعدا ارشیو شه تو تالارهای خودش! یه کم منطقی باشید لطفا شاید الان اینطوری باب شده باشه که هر موضوعی توتالار ازا دباشه همه میرن چون عادت کردیم ولی وقتی به روال سایت و جای تاپیکها عادت کنیم کمکم از این تمرکز رو یه تالار خارج میشه و همه همه جا میرن و همه جا بازدید پیدا میکنه. بعدم مدیرا بیکار نیستن اونها هم ادمن مثل همه کاربرا. یه زمانی در روز رو به اینجا اختصاص میدن و مرتب میکنن. همینم خودش خیلی وقت گیره. رسیدگی به گزارشها... درخواستها .. پیشنهادها ... انتقادها... جواب دادن به اعتراضها واسه اخطار و اخراج و حذف و قفل ! حذف اسپمها (که قربونش برم اینجا بینهایت زیاده!!) تشویق کاربرا و هدایت تالار و ... همینها کافی نیست؟ که حالا بیان بشینن حساب کنن یه تاپیک کی زده شده بعد منتظر باشن بره صفحه ی بعد اگه نرفتم دستش بهش نزنن یا منتظر باشن 24 ساعت ازش بگذره بعد دوباره بگردن دنبالش و پیداش کنن و منتقل کنن؟؟ اینجا فرومه بچه ها.. من یه همچین اعتراضی رو هیچ جا ندیدم!! به همون دلیلی که گفتم چون قرار نیست همه ی سایت فقط یه تالار ازاد باشه یا تالارها همه ارشیو باشن و یه تالار بشه مرکز و محل تبلیغ بقیه بحثها تاپیک پربازدید تو صفحه ی اول جستجوی ارسالها هست همیشه! با این روند تبلیغاتی هم که تو پروفایلها انجام میشه دیگه چه کاریه؟! 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بنده خودم سیگاری هستم 15 ساله.................تو محیط اداره هم ممنوعه ولی میکشمکار منو کس دیگه ای نمیتونه بکنه..............ارباب رجوعم هم ازم دوره............با بیسیم با من ارتباط داره.............اگه بگن سیگار نکش کارشونو لنگ میکنم........پس به نفعشونه که کاری به کارم نداشته باشن...........بنده تو محل کار 10 ساله با زیر پوش میشینم کار میکنم.........در حالیکه باید لباس فرم کت و شلوار بپوشم...........ولی اینجوری بهتر میتونم کار کنن............هیچکس چیزی نمیگه ...........چرا چون دارم کار 3 نفرو یه نفری میکنم...........بجای اینکه به 3 نفر حقوق بدن..........به یه نفر میدن............خوب پس چه گیریه.............اصولا ادمایی که کارای سخت و حرفه ای میکنن یه سیگار هم گوشه لبشونه.......ببین تو کارای حرفه ایه عملیاتی...........مدیر اعتراض کنه میگیم...........مشکل تو اینه که کارت راه بیفته..............یا من سیگار نکشم؟؟.............با یه کوچکترین کار یکی مثل بنده یه مدیر عوض میشه...............خوب این تو خیلی جاهای دیگه هم هست............بنده پیش یکی از بهترین دکترهای جرح اصفهان یه عمل داشتم............برای اینکه اقای دکتر عمل کنه مردم تو صف وامیستن اقای دکتر سیگاریه ..............حتی وقتی معاینه ت میکنه سیگار میکشه...............ولی همه راضین چون خوب عمل میکنه...........چیکار به سیگارش داریم.........وقتی تموم عملاش موفقه............وقتی تشخیصش عالیه ...........بزار سیگارشم بکشه............هزارتا دکتر دیگه هم هست که سیگار نمیکشه............اما وقتی میری زیر تیغش شاید زنده برنگردی...........اصولا بنده تو ادمایی که خیلی مبادی اداب و رعایت قوانین هستن ادم شاخصی ندیدم.............نمونه ش همین امام خمینی خودمون...........ایشون اگه میخواست قانون کشور رو رعایت کنه اولین قانون اطاعت از شاه بود..............یا همین صدام با تانک رفت تو کاخ ریاست جمهوری ...........همه سر سلسله ها ..............اولین قانون یعنی اطاعت از شاه قبلی رو شکستن............شاید یه جایی استخدام شدی بهت بگم بچه خیلی خوبی باشی فقط بار میزارن رو کولت ..............اونایی رئیس میشن که یه خلافایی داشته باشن............اصولا مدیرای بالاتر به ادمای خلاف نیاز دارن............شما یه چیزی باید تو پرونده ت باشه تا بتونن کنترلت کنن.............بعد که اینو دادی دستشون ...........اون وقت رئیس میشی پیشرفت میکنی.............وگرنه ادمی که مث ماست بیاد و بره .......بدرد همون ادم دون پایه میخوره..........این خیلی رمز پیشرفته ای بود بهت گفتم...............تجربه 10 سال کارمندی بود. پس دنبال حذف سیگار نباش بله کار فرهنگی بود ............هر کدوم ما یه نقشی قبول کرده بودیم...............و فکرشو بکن در نهایت یه سناریو میومد بیرون..............و بعد یه داستان شکل میگرفت........و این داستان مهیج میشد.............و خاتمه پیدا میکرد............ پس بگو اون مرتیکه چطور تونسته با اون همه گند کاری هی هر روز پیشرفت کنه و تو مسندش بمونه :Ghelyon: راسی داداش هوتی یه سوال ؟ اگه یه خانوم بخواد مدیر یا رئیس بشه باید چه خلافی تو پرونده اش ثبت بشه؟ پ.ن مرتیکه کنایه از اون یاور هستش .داداش هوتی می دونه کی رو میگم:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده