azarafrooz 14221 ارسال شده در 1 آبان، 2012 یادتان باشد، تا آنچه که در پشت سرتان است را رها نکرده باشید، نخواهید توانست به آنچه که در پیش رویتان است دست بیابید. 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 1 آبان، 2012 قوی بودن به این معنا نیست که باید در یک زد و خورد مبارزه کنید. قدرت واقعی یعنی آنقدر عاقل و بالغ شده باشید که از کنار حرف های پوچ و غیر منطقی آدم های مزاحم و آشوبگر با بی توجهی و بی محلی رد شوید. 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 1 آبان، 2012 اگر قبل از آمدن کسی خوشبخت بودید، بعد از رفتنش هم می توانید خوشبخت باشید. 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 1 آبان، 2012 چهره هیچکس دست خودش نیست. پس هیچگاه از آن ایراد نگیرید. همه زیبا هستند، اما هر کسی قادر به دیدن آن نیست. 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 1 آبان، 2012 مهم نیست چقدر امکانات در اختیار دارید. اگر ندانید چگونه از آنها استفاده کنید، هیچگاه کافی نخواهند بود. 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 1 آبان، 2012 وقتی وارد روزهای سخت زندگی خود می شوید و از آن رهایی می یابید، به اطراف خود بنگرید. آنهایی که هنوز کنارتان مانده اند دوستان واقعیتان هستند. 6
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 1 آبان، 2012 این تاپیک در تالار خانواده موجود است [h=3]جملات كوتاه انگيزشي[/h] 5
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 1 آبان، 2012 این تاپیک در تالار خانواده موجود است جملات كوتاه انگيزشي به نظرم گاهي وقتا تاپيك مشابه جديد زده بشه خوبه چون اون تاپيكا خاك خوردن منظورم اينه كه بعضي از اونا فراموش شدن!!!(نظر شخصيم بود) ممنون 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 آبان، 2012 اگر نمی دانی، از من بپرس. اگر قبول نداری با من بحث کن. اگر دوست نداری، به من بگو. اما هیچوقت در مورد من یک طرفه به قاضی نرو. 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 آبان، 2012 انسانی خوب بودن ارتباطی به دین، مذهب، وضع زندگی، نژاد، رنگ پوست، دیدگاه سیاسی یا فرهنگ شما ندارد، بلکه به این بستگی دارد که تا چه اندازه نسبت به دیگران خوشرفتاریمی کنید. 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 آبان، 2012 گاهی نیاز دارید تنها باشید نه بی کس، تا بتوانید ساعاتی را در خلوت خود سپری کنید و از آن لذت ببرید. 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 آبان، 2012 پیش از آنگه درباره زندگی، گذشته و شخصیت من قضاوت کنی… خودت را جای من بگذار، از مسیری که من گذشته ام عبور کن، با غصه ها، تردیدها، ترس ها، دردها و خنده هایم زندگی کن… یادت باشد هر کسی سرگذشتی دارد. هرگاه به جای من زندگی کردی آنگاه می توانی درباره من قضاوت کنی. 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 آبان، 2012 اگر کسی کاری که برایش انجام می دهید را وظیفه تان می داند نه لطفتان، باید به آن کار خاتمه دهید. 1
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 آبان، 2012 می دانم کمتر از آنی هستم که برخی مردم ترجیح می دهند باشم. اما اغلب مردم نمی دانند که من خیلی بیشتر از آنی هستم که آنها می بینند. 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 آبان، 2012 احترام و اعتماد در زندگی خیلی راحت از دست می روند و خیلی سخت بر میگردند. 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 آبان، 2012 وقتی حرف راست می زنید، فقط انسان هایی از دستتان عصبانی می شوند که همه زندگیشان بر دروغ استوار است. 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 آبان، 2012 من هیچوقت تظاهر به کسی که نیستم نمی کنم. چون ترجیح می دهم نسخه ای حقیقی از خودم باشم تا نسخه ای جعلی از شخصی دیگر. 6
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 آبان، 2012 من مسئول آن چیزی هستم که می گویم. نه آن چیزی که تو برداشت می کنی!!!!! 6
moein.s 18984 ارسال شده در 2 آبان، 2012 کمیاب شده لبخند!!!می گن دل خوش سیری چند؟! من می گم دل خوش سیری 20 تومن!!! از دل 20 مَن غصه که بهتره!!! لبخن ها رو از لبان فرشته ها قرض می کنم!!!قرض الحسنه!!! هدیه می دهم به شما!!! لطفا کارمزدش را بپردازید!! قابلی ندارد یک لبخند در نگاه تان. می گم نمی خواین کارمزد ما رو بدین؟! گاهی دل نمی خندد ولی نگاه می خندد برای دل خوشکُنَکِ دیگری. اینقدر قوی هست این حس که با دیدن انعکاس لبخند نگاهت در نگاهش ،تو هم این حس خوب رو باور می کنی. و این می شه شروع یک حال خوب. 4
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 2 آبان، 2012 وقتی پرنده ای زنده است مورچه ها را می خورد وقتی می میرد مورچه ها او را می خورند یک درخت میلیون ها چوب کبریت را می سازد اما وقتی زمانش برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیو نها درخت کافی است زمانه و شرایط در هر موقعی می تواند تغییر کند در زندگی هیچ کس را تحقیر و آزار نکنید شاید امروز قدرتمند باشید اما یادتان باشد زمان از شما قدرتمندتر است پس خوب باشیم و خوبی کنیم که دنیا جز خوبی را بر نمی تابد 6
ارسال های توصیه شده