azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ یادتان باشد، تا آنچه که در پشت سرتان است را رها نکرده باشید، نخواهید توانست به آنچه که در پیش رویتان است دست بیابید. 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ قوی بودن به این معنا نیست که باید در یک زد و خورد مبارزه کنید. قدرت واقعی یعنی آنقدر عاقل و بالغ شده باشید که از کنار حرف های پوچ و غیر منطقی آدم های مزاحم و آشوبگر با بی توجهی و بی محلی رد شوید. 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ اگر قبل از آمدن کسی خوشبخت بودید، بعد از رفتنش هم می توانید خوشبخت باشید. 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ چهره هیچکس دست خودش نیست. پس هیچگاه از آن ایراد نگیرید. همه زیبا هستند، اما هر کسی قادر به دیدن آن نیست. 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ مهم نیست چقدر امکانات در اختیار دارید. اگر ندانید چگونه از آنها استفاده کنید، هیچگاه کافی نخواهند بود. 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی وارد روزهای سخت زندگی خود می شوید و از آن رهایی می یابید، به اطراف خود بنگرید. آنهایی که هنوز کنارتان مانده اند دوستان واقعیتان هستند. 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ این تاپیک در تالار خانواده موجود است [h=3]جملات كوتاه انگيزشي[/h] 5 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ این تاپیک در تالار خانواده موجود است جملات كوتاه انگيزشي به نظرم گاهي وقتا تاپيك مشابه جديد زده بشه خوبه چون اون تاپيكا خاك خوردن منظورم اينه كه بعضي از اونا فراموش شدن!!!(نظر شخصيم بود) ممنون 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اگر نمی دانی، از من بپرس. اگر قبول نداری با من بحث کن. اگر دوست نداری، به من بگو. اما هیچوقت در مورد من یک طرفه به قاضی نرو. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ انسانی خوب بودن ارتباطی به دین، مذهب، وضع زندگی، نژاد، رنگ پوست، دیدگاه سیاسی یا فرهنگ شما ندارد، بلکه به این بستگی دارد که تا چه اندازه نسبت به دیگران خوشرفتاریمی کنید. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ گاهی نیاز دارید تنها باشید نه بی کس، تا بتوانید ساعاتی را در خلوت خود سپری کنید و از آن لذت ببرید. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ پیش از آنگه درباره زندگی، گذشته و شخصیت من قضاوت کنی… خودت را جای من بگذار، از مسیری که من گذشته ام عبور کن، با غصه ها، تردیدها، ترس ها، دردها و خنده هایم زندگی کن… یادت باشد هر کسی سرگذشتی دارد. هرگاه به جای من زندگی کردی آنگاه می توانی درباره من قضاوت کنی. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اگر کسی کاری که برایش انجام می دهید را وظیفه تان می داند نه لطفتان، باید به آن کار خاتمه دهید. 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ می دانم کمتر از آنی هستم که برخی مردم ترجیح می دهند باشم. اما اغلب مردم نمی دانند که من خیلی بیشتر از آنی هستم که آنها می بینند. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ احترام و اعتماد در زندگی خیلی راحت از دست می روند و خیلی سخت بر میگردند. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی حرف راست می زنید، فقط انسان هایی از دستتان عصبانی می شوند که همه زندگیشان بر دروغ استوار است. 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ من هیچوقت تظاهر به کسی که نیستم نمی کنم. چون ترجیح می دهم نسخه ای حقیقی از خودم باشم تا نسخه ای جعلی از شخصی دیگر. 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ من مسئول آن چیزی هستم که می گویم. نه آن چیزی که تو برداشت می کنی!!!!! 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ کمیاب شده لبخند!!!می گن دل خوش سیری چند؟! من می گم دل خوش سیری 20 تومن!!! از دل 20 مَن غصه که بهتره!!! لبخن ها رو از لبان فرشته ها قرض می کنم!!!قرض الحسنه!!! هدیه می دهم به شما!!! لطفا کارمزدش را بپردازید!! قابلی ندارد یک لبخند در نگاه تان. می گم نمی خواین کارمزد ما رو بدین؟! گاهی دل نمی خندد ولی نگاه می خندد برای دل خوشکُنَکِ دیگری. اینقدر قوی هست این حس که با دیدن انعکاس لبخند نگاهت در نگاهش ،تو هم این حس خوب رو باور می کنی. و این می شه شروع یک حال خوب. 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی پرنده ای زنده است مورچه ها را می خورد وقتی می میرد مورچه ها او را می خورند یک درخت میلیون ها چوب کبریت را می سازد اما وقتی زمانش برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیو نها درخت کافی است زمانه و شرایط در هر موقعی می تواند تغییر کند در زندگی هیچ کس را تحقیر و آزار نکنید شاید امروز قدرتمند باشید اما یادتان باشد زمان از شما قدرتمندتر است پس خوب باشیم و خوبی کنیم که دنیا جز خوبی را بر نمی تابد 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده