Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ لطفآ نام کاربری منم تغییر بدید به Arezoo J نام کاربری SADENA. به Arezoo J تغییر یافت پست #32 نام کاربری شما موجود بود اول فامیلیتو میخوای بزارم دوباره درخواست بده با اول فامیلتچه کاریه خوب همه جا دیدیم با اسم مشکل دارن بچها اینجا با فامیلی این قضیه دوستان داره برعکس جا میوفته ها اگر قراره فامیلی نباشه خب چه کاریه الهه بشه حنانه یا ترانه:icon_pf (34):حداقل اول اسمو بزارین فامیلی هاتون کامل باشه برای همـــــراهی انجمن وتلاش برای پیشرفت لطفا اسم منو تغییر بدین Fatemeh.Y نام کاربری شاروک به Fatemeh.Y تغییر یافت نام کاربری منو تغییر بدید به هانیه.ا یا haniye.a...هرکدوم که از نظرتون بهتره و قبلا کاربری با این اسم عضو نبوده باشه که پستم اسپم محسوب بشه... نام کاربری حانیه به haniye.a تغییر یافت سلام لطفا" اسم منو بهNaser Ashrafpour تغییر بدید پ .ن: فقط به همین صورت باشه حروف اول بزرگ باشه ممنون نام کاربری just mechanic به Naser Ashrafpour تغییر یافت هیییییییییی باشه ما هم تغییر میکنیمما نیز بشویم Raziyeh Jalili نام کاربری hanaaneh به Raziyeh Jalili تغییر یافت 15 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ ما واقعی بودیم واقعی تر هم میشیمGhasem Zare نام کاربری qasem1368 به Ghasem Zare تغییر یافت AMIN DEHGHAN نام کاربری Mr.101 به AMIN DEHGHAN تغییر یافت 19 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ آقا مثل اینکه باید زودتر عوض کنیم تا از قافله عقب نمونیم عوض کن. عوض کن این اسم لامصب رو. خسته شدم از این لباس تقلبی :D MOrteZA Taghizadeh به حروف بزرگش دقت کن علیرضا جان. 14 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ چقدر اتفاقات و تغییرات سریع اتفاق میوفته .. اونقدر که گاهی خیلی عقب میمونی گاهی حس میکنم کنارم یه ورق و خودکار باید آماده باشه برای ثبت اتفاقات و تغییرات من از همون روز اول واقعی بودم ..خود خودم بودم ماجرای من از پیمان2133 شروع شد..یادش به خیر بعد به اصرار یکی از دوستان مبدل به peyman2133 کنونی شد ..... اما من همون پیمان هستم پیمان صادقیان ....... پس لطفا نام کاربری من رو هم به peyman sadeghian تغییر دهید 19 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ آقا مثل اینکه باید زودتر عوض کنیم تا از قافله عقب نمونیمعوض کن. عوض کن این اسم لامصب رو. خسته شدم از این لباس تقلبی :D MOrteZA Taghizadeh به حروف بزرگش دقت کن علیرضا جان. بابا مگه من داورم هی میگین دقت کن دقت کن من همینی که میدینو کپی پیست میکنم حالا کوچیک باشه بزرگ باشه همون میشه دیگه نام کاربری Dr. Henry به MOrteZA Taghizadeh تغییر یافت 14 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ چقدر اتفاقات و تغییرات سریع اتفاق میوفته .. اونقدر که گاهی خیلی عقب میمونی گاهی حس میکنم کنارم یه ورق و خودکار باید آماده باشه برای ثبت اتفاقات و تغییرات من از همون روز اول واقعی بودم ..خود خودم بودم ماجرای من از پیمان2133 شروع شد..یادش به خیر بعد به اصرار یکی از دوستان مبدل به peyman2133 کنونی شد ..... اما من همون پیمان هستم پیمان صادقیان ....... پس لطفا نام کاربری من رو هم به peyman sadeghian تغییر دهید چه داستانهایی که پشت این اسمها نبوده ولی یه زمانی کرم ابریشم هم همه چی رو میزاره کنار و به بلوغ میرسه و پرواز میکنه نام کاربری peyman2133 به peyman sadeghian تغییر یافتدوست دارم 11 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ علیرضا فامیلیمون رو هم بزن تنگه اسممون اینطوری .. Javid Maleki 18 لینک به دیدگاه
MOrteZA Taghizadeh 5538 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ بابا مگه من داورم هی میگین دقت کن دقت کن من همینی که میدینو کپی پیست میکنم حالا کوچیک باشه بزرگ باشه همون میشه دیگه نام کاربری Dr. Henry به MOrteZA Taghizadeh تغییر یافت اولین پست با اسم واقعی رو ایجاد میکنیم. یا حق درسته، میدونم اینو. هدفم همین بود که حس داور بودن بهت درست بده ممنون. طرح خوبیه این اسم واقعی. ایشالا همه گیر میشه. 16 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ علیرضا فامیلیمون رو هم بزن تنگه اسممون اینطوری .. Javid Maleki نام کاربری ...Javid... به Javid Maleki تغییر یافت 16 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ با احترام تغییر به Vahid Valian 16 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ با احترام تغییر به Vahid Valian نام کاربری Developer به Vahid Valian تغییر یافت 13 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ سلام ممنون میشم نام کاربریمو ب pearlaaتغییر بدید 10 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ سلام لطفا نام کاربری من به S.Ahmadi تغییر کنه تشکر 22 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ سلام لطفا نام کاربری من به Amir Sadeghipour تغییر کنه ممنون 15 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ لطفا اسم منو به Mahsa.Gha تغییر بدید. مرسی 17 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ اینجا عجب رونقی گرفته حالا که اینجوریه اسم منو هم به★ YektaAa Moeini ★ تغییر بدید ستاره هاش رو دقت کنید لدفن 14 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ Farnoosh Khademi لطفا نام کاربری منو ویرایش کنین. 11 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ Farnoosh. Khademi لطفا نام کاربری منو ویرایش کنین. ویرایش شد نام کاربری Farnoosh. Khademi به Farnoosh Khademi تغییر یافت 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ سلام سلام دلنواز هستم نام کاربری من هم رو به Matin H-d تغییر بدین با تشکر 10 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ سلامممنون میشم نام کاربریمو ب pearlaaتغییر بدید نام کاربری violeta به pearlaa تغییر یافت سلاملطفا نام کاربری من به S.Ahmadi تغییر کنه تشکر نام کاربری mim-shimi به S.Ahmadi تغییر یافت سلام لطفا نام کاربری من به Amir Sadeghipour تغییر کنه ممنون نام کاربری amirs1987 به Amir Sadeghipour تغییر یافت لطفا اسم منو به Mahsa.Gha تغییر بدید.مرسی نام کاربری ...Mahsa... به Mahsa.Gha تغییر یافت اینجا عجب رونقی گرفته حالا که اینجوریه اسم منو هم به★ YektaAa Moeini ★ تغییر بدید ستاره هاش رو دقت کنید لدفن بگو ماشالا یکتا جان این ستاروها رو نمیشه بزارم تو فرم کلی خیلی ضایع در میاد باز دوباره رفتی تو فاز جنگولک و اینا بدون ستاره بزارم؟ 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده