Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه خب منظورم یجور نماده مثلا ن دار....دوست دارم نقاشی یه چوبه دار بکشم یه علامت ضربدرم روش باشه یا یه چیز تو همین مایه ها خوب برو بکش مگه کسی گفته نکش؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوب برو بکشمگه کسی گفته نکش؟ ن خب دوست دارم رو نام کاربریم بزارم 3 لینک به دیدگاه
*FATIMA 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میشه نام کاربری من رو به FATIMA تغییر بدید.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نوشته اصلی توسط نام کاربری مو به Sisil 2 تغییر بدید لطفا خوب چرا هی تاکید میکنی؟ باشه، اگر بشه چرا تغییر پیدا نکنه؟ نام کاربری mani24 بهSisil 2 تغییر پیدا کرد. میشه نام کاربری عکس هم باشه...یا مثلا یه نقاشی کوچولو؟؟؟ نه خب منظورم یجور نماده مثلا ن دار....دوست دارم نقاشی یه چوبه دار بکشم یه علامت ضربدرم روش باشه یا یه چیز تو همین مایه ها شدنش که میشه،اما باید فرمتش نوشتاری باشه، مثلا با حروف ساخته بشه، اما یه سری علائم هست ، منم نمیدونم چطوری نوشته میشه ،تعداد محدودی از اعضا نام کاربریشونو موقع ثبت نام ،اینجوری مینویسن، اینکه مثلا عکس نام کاربری باشه نه اون نمیشه ،باید با علامت یا نوشتار یه شکل دربیاد. میشه نام کاربری من رو به FATIMA تغییر بدید.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دوست خوبم،این نام کاربری موجوده هستش 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لطفا نام کاربری من رو به ikaros تغییر بدید. ( با حروف بزرگ ) 3 لینک به دیدگاه
*FATIMA 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوست خوبم،این نام کاربری موجوده هستش FATIMA fatima 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ FATIMA fatima عزیزم ، فرمتش فرقی نداره،بزرگ یا کوچیک هردوش یکی هستش و موجوده....... 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ لطفا نام کاربری من رو به ikaros تغییر بدید. ( با حروف بزرگ ) حیف که میخواستم برم مرخصی نام کاربری باب اسفنجینگ به ikaros تغییر پیدا کرد. یک ستاره کنارش باشه نمیشه؟ نام کاربری sheham به*FATIMA تغییر پیدا کرد. 5 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ سلا خوبید؟ میشه نام کاربری منو به maryam*arch تغییر بدید مرسی 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ سلا خوبید؟ میشه نام کاربری منو به maryam*arch تغییر بدید مرسی با سلام نام کاربریanastazia به maryam*arch تغییر یافت 5 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ سلام خوبید میدونم مزاحمم ولی یه خواهش اقایی کن اسممو به آقای دکتر تغییر بده تکراری هم نیس آقایی میکنی به مولا 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ لطفاً نام کاربری من به Mehrshad تغییر کند. فقط M اول بزرگ باشد. با تشکر از حسن توجه شما. 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ [/i][/b][/b][/i][/b][/b] سلام خوبید میدونم مزاحمم ولی یه خواهش خانومی کن اسممو به (آقای دکتر) تغییر بده تکراری هم نیس خانومی میکنی به مولا سلام خوبید میدونم مزاحمم ولی یه خواهش اقایی کن اسممو به آقای دکتر تغییر بده تکراری هم نیس آقایی میکنی به مولا سلامخوبید میدونم مزاحمم ولی یه خواهش اقایی کن اسممو به آقای دکتر تغییر بده تکراری هم نیس آقایی میکنی به مولا یکبار کافی بود ها! 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ سلامخوبید میدونم مزاحمم ولی یه خواهش اقایی کن اسممو به آقای دکتر تغییر بده تکراری هم نیس آقایی میکنی به مولا سلام خواهش میکنیم وظیفس نام کاربری Hacknfn به آقای دکتر تغییر یافت 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ سلامخواهش میکنیم وظیفس نام کاربری Hacknfn به آقای دکتر تغییر یافت آخيــــــــــــــــش خداوند خيرت دهاد! كشتي نجاتمان هستي! جهت جلوگيري از تكرار مكرّرات، اقدام خوب و پسنديده اي كردي 3 لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ ممنون میشم اگه اسم منوبه*pamper*تغییربدین! 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۲ ممنون میشم اگه اسم منوبه*pamper*تغییربدین! با سلام نام کاربری دختر ایرونی به *pamper* تغییر یافت 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان خواهشا در این تاپیک اسپم و شوخی نفرمایید تا روند درخواست ها با مشکل مواجه نشه و سریع تر رسیدگی انجام بشه 8 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ باور کنید اسپم یا شوخی نکردم....واقعا میخوام اسممو تغییر بدین... نام کاربری موجوده 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده