آریودخت 43941 ارسال شده در 28 آذر، 2012 نمیشه اسم منم یه بلایی به سرش بیارین؟ستاره هاشو نمیخوام خو ستاره هات که خوجله بخدا 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 دی، 2012 میشه اسم منو به فاطمه تغییر بدین من اسم خودمو میخوام اما فک کنم فاطمه دارین پس بزارین *فاطمه* 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 14 دی، 2012 میشه اسم منو به فاطمه تغییر بدین من اسم خودمو میخوام اما فک کنم فاطمه دارین پس بزارین *فاطمه* شما نام کاربریتون رو تازه عوض کردین طبق این قانون فعلا نمی تونین اسمتون رو عوض کنین قوانین تغییر نام کاربری: هر کاربر حداکثر تا 3مرتبه می تواند نام کاربری خود را تغییر دهد و فاصله تغییر نام بین هر مرتبه حداقل 6ماه می باشد. 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 14 دی، 2012 شما نام کاربریتون رو تازه عوض کردین طبق این قانون فعلا نمی تونین اسمتون رو عوض کنین 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 5 بهمن، 2012 سلامدر صورت امكان نام منو به Abrak تغيير بديد. با تشكر نام کاربری HirrAd به Abrak تغییر یافت 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 بهمن، 2012 لطفا نام کاربری من رو به Mehrshad تغییر بدید Mehrshad هم موجوده 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 6 بهمن، 2012 Mehrshad هم موجوده خوشم میاد تو باغ نبودی اگه موجود نبود که نمیگفتم فکر کنم تا الان 30-40 بار این درخواست رو کرده بودم گفتم بعد از مدتها باز هم این درخواست رو بکنم تا خاطره اش زنده بشه یاد عمه فرناز بخیر همیشه سرم داد میزد که دیگه این درخواست رو نکن 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 6 بهمن، 2012 خوشم میاد تو باغ نبودی اگه موجود نبود که نمیگفتم فکر کنم تا الان 30-40 بار این درخواست رو کرده بودم گفتم بعد از مدتها باز هم این درخواست رو بکنم تا خاطره اش زنده بشه یاد عمه فرناز بخیر همیشه سرم داد میزد که دیگه این درخواست رو نکن ینی اقای خاص که میگن واقعا بهت میاد :ws28::ws28: 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 بهمن، 2012 خوشم میاد تو باغ نبودی اگه موجود نبود که نمیگفتم فکر کنم تا الان 30-40 بار این درخواست رو کرده بودم گفتم بعد از مدتها باز هم این درخواست رو بکنم تا خاطره اش زنده بشه یاد عمه فرناز بخیر همیشه سرم داد میزد که دیگه این درخواست رو نکن من چه می دونستم خو :icon_razz: دیگه این درخواستو نده اینم به یاد فرناز 3
soheiiil 24252 ارسال شده در 6 بهمن، 2012 چه وضعشه آخه حکم میکنم هر کاربری که بیش از چهار ماه از آخرین بازدیدش بگذره قابلیت حذف شدن داشته باشه مسئولین رسیدگی کنن با این ضعیفه هاشون والا 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 6 بهمن، 2012 چه وضعشه آخهحکم میکنم هر کاربری که بیش از چهار ماه از آخرین بازدیدش بگذره قابلیت حذف شدن داشته باشه مسئولین رسیدگی کنن با این ضعیفه هاشون والا داد نزن دهه می خوای آخر اسمت یه نقطه بذارم؟ اون وقت حل می شه 1
ارسال های توصیه شده