شقایق31 40377 ارسال شده در 5 آذر، 2012 سلام. میشه اسم منو به kolah_ghermezi تغییر بدین؟ نام کاربری Saba h به kolah_ghermezi تغییر یافت 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 16 آذر، 2012 lotfan name karbari bande ra b nimaa taghir dahid سلام دوست عزیز به انجمن خوش اومدی لطفا برای ارسال پست فارسی تایپ کنید نام کاربری nimaa قبلا انتخاب شده نام دیگری رو انتخاب کنید
شقایق31 40377 ارسال شده در 16 آذر، 2012 لطفا نام کاربریمو به Heli تغییر بدین.ممنون متاسفانه این نام کاربری موجوده 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 16 آذر، 2012 نام کاربری بنده را به نیماا تغییر دهید نام کاربری hosein_ghasemi به نیماا تغییر یافت 1
not found 16275 ارسال شده در 16 آذر، 2012 مد شده این اسم عوض کردن!!! من اسممو دوس دارم چیکار کنم! دوس ندارم کم بیارم ولی صرفا یک پیشنهاد هستش، این تغییر نامها رو بهتر نیست قانونمند کنید؟ صرفا یک پیشنهاد بود! 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 17 آذر، 2012 مد شده این اسم عوض کردن!!!من اسممو دوس دارم چیکار کنم! دوس ندارم کم بیارم ولی صرفا یک پیشنهاد هستش، این تغییر نامها رو بهتر نیست قانونمند کنید؟ صرفا یک پیشنهاد بود! خب گاهی کاربر یه اسمی انتخاب میکنه بعد پشیمون میشه یه کاربر داشتیم که الکی عضو شده بود دستش رو گذاشته بود رو یه دکمه مثلا jjjjjjjjبعد که اومد خوشش اومد مدیر هم شد و اسمش رو تغییر داد قانون که داره قوانین تغییر نام کاربری: هر کاربر حداکثر تا 3مرتبه می تواند نام کاربری خود را تغییر دهد و فاصله تغییر نام بین هر مرتبه حداقل 6ماه می باشد. 1
not found 16275 ارسال شده در 17 آذر، 2012 خب گاهی کاربر یه اسمی انتخاب میکنه بعد پشیمون میشه یه کاربر داشتیم که الکی عضو شده بود دستش رو گذاشته بود رو یه دکمه مثلا jjjjjjjjبعد که اومد خوشش اومد مدیر هم شد و اسمش رو تغییر دادقانون که داره قوانین تغییر نام کاربری: هر کاربر حداکثر تا 3مرتبه می تواند نام کاربری خود را تغییر دهد و فاصله تغییر نام بین هر مرتبه حداقل 6ماه می باشد. ددم وای!!!!!!!!!! 3باااار؟؟ چه قانونمند منظورم اینجوری نبود! مثلا اسمای بی مسما ، شماره، اسم شخص و.... عوض بشن یا اینکه یه حد امتیاز خاصی داشته باشن که واسه تغییر بتونن اقدام کنن و.... 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 17 آذر، 2012 سلام ميشه اسم منو به somayeh mech تغيير بدين؟ نام کاربری somayeh_mech87 به somayeh mech تغییر یافت 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 17 آذر، 2012 ددم وای!!!!!!!!!! 3باااار؟؟ چه قانونمندمنظورم اینجوری نبود! مثلا اسمای بی مسما ، شماره، اسم شخص و.... عوض بشن یا اینکه یه حد امتیاز خاصی داشته باشن که واسه تغییر بتونن اقدام کنن و.... اتفاقا چند وقت پیش سر این موضوع بحث شد قرار شد سخت گیری نکنیم و یه مقدار بچه ها رو راحت بذاریم 2
not found 16275 ارسال شده در 17 آذر، 2012 اتفاقا چند وقت پیش سر این موضوع بحث شد قرار شد سخت گیری نکنیم و یه مقدار بچه ها رو راحت بذاریم چه مهربون!!! نتیجش اینه که هرروز اسامی جدید میبینیم فکر میکنیم تازه واردن! میری میبینی نه بابا قدیمیه 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 17 آذر، 2012 چه مهربون!!!نتیجش اینه که هرروز اسامی جدید میبینیم فکر میکنیم تازه واردن! میری میبینی نه بابا قدیمیه خب تو که مدیر این بخشی هر روز یه سر بیا اینجا ما اینجا اعلام میکنیم 1
ارسال های توصیه شده