MechJJ 11368 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 بنا به مقررات انجمن از پاسخ به شما معذورم تا وقتی که فارسی تایپ بفرمایید!! دیوانه عجب نایب اهل مقراراتی خب حالا دلیلو بگو بینم 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 دیوانه عجب نایب اهل مقراراتی خب حالا دلیلو بگو بینم به خاطر اینکه خیلی اعصاب خورد کنه، به خصوص اونایی که کلا یه اسم خیلیییییییی متفاوت و بی ربط میذارن که هیچ! اواتار و امضا رو هم عوض میکنن!! کلا گیچی ویجی میخوری تا بشناسیشون!! تازه عمرا این قانون شش ماه فاصله رعایت بشه 5
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 30 خرداد، 2012 به خاطر اینکه خیلی اعصاب خورد کنه، به خصوص اونایی که کلا یه اسم خیلیییییییی متفاوت و بی ربط میذارن که هیچ! اواتار و امضا رو هم عوض میکنن!! کلا گیچی ویجی میخوری تا بشناسیشون!! تازه عمرا این قانون شش ماه فاصله رعایت بشه آخ آخ ب قول شاعر جانا سخن از زبان ما میگویی از قدیم گفتن خدا یکی یار یکی نام کاربریم یکی دیگه این چ وضعشه 4
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 30 خرداد، 2012 درود بر شمامیشه اسم منو بکنید MechJJ ? یعنی همین اسم خودم باشه ، فقط m و دوتا j بزرگ بشن. ممنون نام کاربری mechjj به MechJJ تغییر یافت. 5
Ali.Akbar 9300 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 سلام اگر امکانش هست نام کاربری من را به Ali.Akbar تغییر بدید . ممنون 2
penniless 51 ارسال شده در 31 خرداد، 2012 سلام اگر امکانش هست اسم من رو به penniless تغییر بدید ممنونم 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2012 سلام اگر امکانش هست نام کاربری من را به Ali.Akbar تغییر بدید . ممنون نام کاربری pesar-mashhadi به Ali.Akbar تغییر یافت. سلام اگر امکانش هست اسم من رو به penniless تغییر بدیدممنونم نام کاربری sina.ma به penniless تغییر یافت. 5
Hossein.T 22596 ارسال شده در 4 تیر، 2012 میشه نام کاربری منو به اینجا شب نیست... تغییر بدین؟ :icon_pf (34): 3
Hossein.T 22596 ارسال شده در 5 تیر، 2012 میشه نام کاربری منو به اینجا شب نیست... تغییر بدین؟ :icon_pf (34): 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 5 تیر، 2012 میشه نام کاربری منو به اینجا شب نیست... تغییر بدین؟ :icon_pf (34): وای تو چرا ثبات شخصیتی نداری پسر؟ :zadan: اسم خودت از همه بهتر بود، از هرچی بخواهی فرار کنی،از واقعیت خودت نمیشه. نقاب زدن به چهره خیلی بده، حداقل من تجربه خوبی توی این زمینه نداشتم. ای کاش از همون روز اول اسم خودم نام کاربریم بود،یک مدت تغییرش دادم اما باز هم نشد. همونی که باهاش میتونی مدت ها زندگی کنی رو اسمت بذار. 5
Hossein.T 22596 ارسال شده در 5 تیر، 2012 وای تو چرا ثبات شخصیتی نداری پسر؟ :zadan:اسم خودت از همه بهتر بود، از هرچی بخواهی فرار کنی،از واقعیت خودت نمیشه. نقاب زدن به چهره خیلی بده، حداقل من تجربه خوبی توی این زمینه نداشتم. ای کاش از همون روز اول اسم خودم نام کاربریم بود،یک مدت تغییرش دادم اما باز هم نشد. همونی که باهاش میتونی مدت ها زندگی کنی رو اسمت بذار. نه بابا بحث ثبات شخصیتی و فرار از واقعیت نیست . بحث هوس های زود گذر و علایق لحظه ایه. همه دیگه منو به اسم حسین تی میشناسن. هرچی هم بذارم بازم میشم همون حسین تی. تاحالا نام کاربری فارسی رو امتحان نکرده بودم 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 18 تیر، 2012 اسم منو میشه به shahdokht *1983* تغییر بدهید اینو میخوام تغییر بدم تا دوستام بفهممند اسمم رو بیشتر از هرچیزی دوست دارم 6
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 19 تیر، 2012 اسم منو میشه به shahdokht *1983* تغییر بدهیداینو میخوام تغییر بدم تا دوستام بفهممند اسمم رو بیشتر از هرچیزی دوست دارم همه میفهمند نیاز به عوض کردن نیست 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 19 تیر، 2012 اسم منو میشه به shahdokht *1983* تغییر بدهیداینو میخوام تغییر بدم تا دوستام بفهممند اسمم رو بیشتر از هرچیزی دوست دارم نام کاربری sefid barfi به shahdokht *1983* تغییر یافت 3
MOrteZA Taghizadeh 5538 ارسال شده در 19 تیر، 2012 درود و خسته نباشید نام کاربری بنده رو به Dr. Henry تغییر بدید با رعایت اندازه حروف و فاصله
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 19 تیر، 2012 نام کاربری من رو به ---------> سـیــــــه چشمی به کار عشق استــــــــاد ، تغییر بدین....نمیشه!!!نه!!!! 2
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 19 تیر، 2012 سلام یه لطفی کنین نام کاربری منو به j.a تغییر بدین(با حروف بزرگ) 2
ارسال های توصیه شده