*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ خفت کنم ! اینو فقط بذار به حساب اینکه چون عیده mini انتخاب شده، گذاشتم * mini * برو دیگه غر نزن.[/b][/b][/b][/b][/b] کی مینی رو انتخاب کرده؟:icon_pf (34): به جز من مگه بازم مینی هست؟:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ نام کاربری zahra-farzin به zahra-d تغییر یافت. 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۱ اسمم رو بی زحمت به - Nahal - تغییر بدین . ممنونم 8 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ اسمم رو بی زحمت به - Nahal - تغییر بدین . ممنونم نام کاربری S.Tabassom به - Nahal - تغییر کرد. 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ اسم کاربری Dios Es Falsa به Ha.Mi.D تغییر یافت 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ اسم کاربری Dios Es Falsa به Ha.Mi.D تغییر یافت پس قوانین چی 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ نیاز دارم کمرنگ بشم ...... لکن تغییر نام میدهیییم از اونجا که سخته اسمش برا محمد خصوصی فرستادم بعد از تغییر ان شا الله در همین روزنامه چاپ میشود 2 لینک به دیدگاه
f-albaji 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سلام لطفا نام کاربری منو بزارین jojo 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ لطفا اسم منو به همون سارا-افشار تغییر دهید میخوام خودم باشم 10 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ لطفا اسم منو به همون سارا-افشار تغییر دهید میخوام خودم باشم سارا شاید باورت نشه ولی قصد داشتم امروز که اومدم همینو بهت بگم ایول 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ سلام لطفا نام کاربری منو بزارین jojo نام کاربری jojo موجود است. لطفا اسم منو به همون سارا-افشار تغییر دهید میخوام خودم باشم نام کاربری javaist به سارا-افشار تغییر یافت. 5 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ درود بر شما میشه اسم منو بکنید MechJJ ? یعنی همین اسم خودم باشه ، فقط m و دوتا j بزرگ بشن. ممنون 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ درود بر شمامیشه اسم منو بکنید MechJJ ? یعنی همین اسم خودم باشه ، فقط m و دوتا j بزرگ بشن. ممنون درود فراوان نخیر میسر نیست، این تاپیک تا اطلاع ثانوی تعطیل میباشد 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ درود فراوان نخیر میسر نیست، این تاپیک تا اطلاع ثانوی تعطیل میباشد به ما که رسید ، آسمون تپید میگم اینجا اسپم مورد نداره؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ به ما که رسید ، آسمون تپید میگم اینجا اسپم مورد نداره؟ اسپم چیه برادر من؟ من نماینده ولایت فقیه در این تاپیکم، یه جورایی یعنی خود خدا شلوغش نکن کلا این تاپیک از اساس باید منحل بشه 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ اسپم چیه برادر من؟ من نماینده ولایت فقیه در این تاپیکم، یه جورایی یعنی خود خدا شلوغش نکن کلا این تاپیک از اساس باید منحل بشه چرا؟ یعنی کسی نباید بتونه اسمشو عوض کنه؟ یا کسی که میخواد عوض کنه لازم نیست تو تاپیک اعلام کنه؟ کدومش؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ چرا؟یعنی کسی نباید بتونه اسمشو عوض کنه؟ یا کسی که میخواد عوض کنه لازم نیست تو تاپیک اعلام کنه؟ کدومش؟ مورد اول 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ why? بنا به مقررات انجمن از پاسخ به شما معذورم تا وقتی که فارسی تایپ بفرمایید!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده