Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۸۹ اسم کاربریه من رو به mehrshad تغییر بدید لطفا" از نظر من تو مهرشادی،اینو گفتم که پس فردا معتاد و عقده ای نشی... 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ سلام لطفا نام کاربری منو به boy.iran2011 تغییر دهید 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ اسم کاربریه من رو به mehrshad تغییر بدید لطفا" یه روز اومدی دیدی اسمت شده مهرشاد تعجب نکن :167::w00: سلاملطفا نام کاربری منو به boy.iran2011 تغییر دهید تغییرات انجام شد. 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ چی میخوای باشه ستاره جان؟ میخوام بزارم gray star قربونت فرناز جان:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من میخوام اسممو عوض کنم..خسته شدم ...طولانیه!!!!!!!! میخوام بزارم gray star برای gray star 9 تا دکمه باید بزنی برای setare ariae 12 تا باید بزنی خیلی فرق داره؟ 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ برای gray star 9 تا دکمه باید بزنی برای setare ariae 12 تا باید بزنی خیلی فرق داره؟ فرقش توی معنی متفاوت این دوتا اسمه........... 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ فرقش توی معنی متفاوت این دوتا اسمه........... خودت گفتی چون اسمت طولانی هست میخوای عوضش کنی...نگفتی به خاطر معنیش میخوای عوض کنی که 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ خودت گفتی چون اسمت طولانی هست میخوای عوضش کنی...نگفتی به خاطر معنیش میخوای عوض کنی که برا این بود که ادمین دلش برام بسوزه که خسته میشم اسممو زود عوض کنه که هنوز عوضم نشده!!!!!!!!!:w00: 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۸۹ میخوام بزارم gray starقربونت فرناز جان:icon_gol: نام کاربری setare ariae به gray star تغییر نام یافت. 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ نام کاربری setare ariae به gray star تغییر نام یافت. سپاسگزارم عزیزم :rose: 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ سلام لطفا نام کاربری منو به mourinho تغییر دهید 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۸۹ سلاملطفا نام کاربری منو به mourinho تغییر دهید قوانین تغییر نام کاربری: مدت 3 ماه از حضور کاربر در انجمن گذشته باشد. حداقل 50 پست مفید تو انجمن ارسال کرده باشد. هر کاربر حداکثر تا 3مرتبه می تواند نام کاربری خود را تغییر دهد و فاصله تغییر نام بین هر مرتبه حداقل 6ماه می باشد. تغییر از نام کاربری با حروف انگلیسی به نام کاربری با حروف فارسی انجام نمی پذیرد. انشالله بعد از کسب این شرط نام کاربری شما تغییر خواهد کرد. 1 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ انشالله بعد از کسب این شرط نام کاربری شما تغییر خواهد کرد. واقعا قوانین خنده داری دارین ممنون 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ واقعا قوانین خنده داری دارینممنون خوب چرا اسمتو یک چیزی گذاشتی که الان پشیمونی؟ 3 لینک به دیدگاه
برادر بهار 648 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ سلام نام كابري منو به علي تغيير بدين ممنونم ازتون 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ چرا نیمیشه زود تند سریعععععععععع برگردونده میشه 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ سلام نام كابري منو به علي تغيير بدين ممنونم ازتون نام کاربری علی موجود می باشد. لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ میشه اسممو برگردونم؟؟؟!!! چی بود مگه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده