Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ نام کاربری مريم به melpomene تغییر یافت. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ 2shahrsaz:w155: :w00: 3 لینک به دیدگاه
Salar.Mehr 509 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ اگه میشه این اسم یورز منو به این تغییر بدید: سالار غم 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ اگه میشه این اسم یورز منو به این تغییر بدید: سالار غم دوست عزیز، لطفاً نام کاربری رو با حروف فارسی پیشنهاد ندین. چون طبق شرایطی هم که ذکر شده تغییر نام کاربری انگلیسی به فارسی انجام نمیشه. :w139: مدت 3 ماه از حضور کاربر در انجمن گذشته باشد. حداقل 50 پست مفید تو انجمن ارسال کرده باشد. هر کاربر حداکثر تا 3مرتبه می تواند نام کاربری خود را تغییر دهد و فاصله تغییر نام بین هر مرتبه حداقل 6ماه می باشد. تغییر از نام کاربری با حروف انگلیسی به نام کاربری با حروف فارسی انجام نمی پذیرد. 2 لینک به دیدگاه
Salar.Mehr 509 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ دوست عزیز، لطفاً نام کاربری رو با حروف فارسی پیشنهاد ندین. چون طبق شرایطی هم که ذکر شده تغییر نام کاربری انگلیسی به فارسی انجام نمیشه. :w139: خب فارسی را پاس بدارید! بسی رنج برد در این سال 30!!!! خب پس اگر ممکنه بشه: Sa_heart_la 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ نام کاربری m.m.salary به Sa_heart_la تغییر یافت. ما میخوایم پاس بداریم وی بولتین اذیت میکنه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ سلام مدیر عزیز خسته نباشید شماره رو اسمم رو بردارید ممنون میشم همون hakan با فونت بزرگ باشه مرسی 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ سلام مدیر عزیزخسته نباشید شماره رو اسمم رو بردارید ممنون میشم همون hakan با فونت بزرگ باشه مرسی سلام دوست عزیز. طبق شرایطی که واسه تغییر نام کاربری فعلآً نمیشه متأسفانه: مدت 3 ماه از حضور کاربر در انجمن گذشته باشد. حداقل 50 پست مفید تو انجمن ارسال کرده باشد. هر کاربر حداکثر تا 3مرتبه می تواند نام کاربری خود را تغییر دهد و فاصله تغییر نام بین هر مرتبه حداقل 6ماه می باشد. تغییر از نام کاربری با حروف انگلیسی به نام کاربری با حروف فارسی انجام نمی پذیرد. 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ من ميخام بشم mobham:icon_redface: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ من ميخام بشم mobham:icon_redface: همین وینا ، معنی مبهمی داره،دیگه اگه بشی مبهم ، که میشه مبهم در مبهم و رفع ابهام میسر نخواهد بود !!! 1 لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ سلام خسته نباشید جسارتا نام کاربری من را عوض کنید و نام آناهیتا را بزارید یا نوش آفرین ممنون لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلام دوست عزیز. طبق شرایطی که واسه تغییر نام کاربری فعلآً نمیشه متأسفانه: اهان باشه عیب نداره اسی اینا میدونن من استعداد دارم در طول یه روز به عضو فعال تبدیل بشم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ نام کاربری vina به mobham تغییر یافت. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ سلام خسته نباشید جسارتا نام کاربری من را عوض کنید و نام آناهیتا را بزارید یا نوش آفرین ممنون نام کاربری آناهیتا قبلاً انتخاب شده متأسفانه :icon_pf (34): اهانباشه عیب نداره اسی اینا میدونن من استعداد دارم در طول یه روز به عضو فعال تبدیل بشم پس ایشالا زود تغییر میکنه. موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ مهم تفكر وخط مشي كاربر است نه نام ورسم او 2 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ ن پس ایشالا زود تغییر میکنه. موفق باشی یه سوال واسم پیش اومده؟ منظورتون از پست مفید چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ یه سوال واسم پیش اومده؟ منظورتون از پست مفید چیه؟ یعنی 50تا پست اسپم نباشه 2 لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ نام کاربری آناهیتا قبلاً انتخاب شده متأسفانه :icon_pf (34): پس ایشالا زود تغییر میکنه. موفق باشی سلام مرسی:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده