wheeler 8640 ارسال شده در 16 آبان، 2017 مملی خان اینم تاپیکش نمیدونم چرا زوری باید جار زد ولی ما ایگنور میکنیم همون اسم قبلیو بذار در ادامه هم حتما یک پست بذار این به اون تغییر کرد 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 15 دی، 2017 درود بی زحمت نام کاربریمو به کوروش هخامنش تغییر بدین،سپاس 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 16 دی، 2017 بله کاربری اولم هست که مشکل ارسال داشت برای ارسال هر مطلب نیاز به تایید مدیر داشت،اگر فارسی بودن نام کاربری مشکل ایجاد میکنه انگلیسی انتخاب کنم 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 30 دی، 2017 نمیشه برای نام کاربری از نمادها و علائم دیگ استفاده کرد ؟چون برای ورود به اکانت سخت میشه یا اینکه میشه و برای ورود با ایمیل وارد بشیم بجای نام کاربری 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 30 دی، 2017 بله کاربری اولم هست که مشکل ارسال داشت برای ارسال هر مطلب نیاز به تایید مدیر داشت،اگر فارسی بودن نام کاربری مشکل ایجاد میکنه انگلیسی انتخاب کنم اون تأیید مدیر احتمالا به خاطر این بوده که با فیل شکن اینا میومدی و چون تعداد پستهات زیر 10 تا بوده، اسپمر شناسایی میشده و تأیید نمیشده پستت. نمیشه برای نام کاربری از نمادها و علائم دیگ استفاده کرد ؟چون برای ورود به اکانت سخت میشه یا اینکه میشه و برای ورود با ایمیل وارد بشیم بجای نام کاربری میشه مثلا اول یا اخرش یا هر دو سمتش یه سری نمادها رو استفاده کرد. مثلا از نقطه و ستاره تو نام کاربریا زیاد استفاده میکنن. مثلا میشه گفت: مدافع حرم... یا *مدافع حرم* یا ... از این مدلیا هستش 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 31 دی، 2017 اون تأیید مدیر احتمالا به خاطر این بوده که با فیل شکن اینا میومدی و چون تعداد پستهات زیر 10 تا بوده، اسپمر شناسایی میشده و تأیید نمیشده پستت. میشه مثلا اول یا اخرش یا هر دو سمتش یه سری نمادها رو استفاده کرد. مثلا از نقطه و ستاره تو نام کاربریا زیاد استفاده میکنن. مثلا میشه گفت: مدافع حرم... یا *مدافع حرم* یا ... از این مدلیا هستش اهان پس یه چی انتخاب کنم خبرمیدم 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 4 بهمن، 2017 درود نام کاربری بنده رو به Eng.KouRosH تغییر بدین بی زحمت 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 5 بهمن، 2017 نام کاربری مدافع حرم به Eng.KouRosH تغییر یافت. 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 10 فروردین، 2018 سلام لطفا نام کاربری منُ به Hooman تغییر بدن سلام نام کاربری Hooman قبلا انتخاب شده 1
!Hooman 10133 ارسال شده در 10 فروردین، 2018 سلامنام کاربری Hooman قبلا انتخاب شده این چطور ؟ !Hooman خدا کنه بشه 1
Sasan Mohammadi 18 ارسال شده در 5 تیر، 2018 سلام این اکانت قدیمی من بوده مربوط به سال 2016 از اونجا که نمی دونستم با کدوم ایمیل ساختمش(از خیل عظیم ایمیل ها) امسال ی حساب کاربری دیگه ساختم با این اکانت فعالیت خاصی نداشتم اما با حساب جدیده بله حالا میخوام این دو تا حساب ادغام شن امکانش هست؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 فعالیت های سابق(با حساب دیگم) حفظ شه اما با این عنوان کاربری(Sasan Mohammadi) اون حساب کاربریم هست: sasanmohammadi 1
Sasan Mohammadi 18 ارسال شده در 5 تیر، 2018 محض تایید مدعا پیشنهادم اینه که حساب کاربری قبل کاملا حذف شه و این نام کاربریم تغییر پیدا کنه به نام کاربری قبلی یعنی Sasan Mohammadi !Pleeeeeeease 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2018 محض تایید مدعا پیشنهادم اینه که حساب کاربری قبل کاملا حذف شه و این نام کاربریم تغییر پیدا کنه به نام کاربری قبلی یعنی Sasan Mohammadi !Pleeeeeeease کاربری ها با هم ادغام شد و نام کاربری به Sasan Mohammadi تغییر یافت. 1
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 16 مهر، 2018 اسم من بی زحمت به hamid_shahrsaz تغییر پیدا کنه ممنون 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 16 مهر، 2018 نام کاربری Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž به hamid_shahrsaz تغییر یافت. 1
ارسال های توصیه شده