Mohammad Aref 120452 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۸۸ هرکس می خواد نام نام خانوادگیش رو عوض کنه تو این تاپیک درخواستشو بده. قوانین تغییر نام اعضا: تغییر نام با علائم صورت نمیگیرد از قبیل: . _ * % ^ @ # $ % ، ؛ ] [ هر کاربر حداکثر تا 3مرتبه می تواند نام کاربری خود را تغییر دهد و فاصله تغییر نام بین هر مرتبه حداقل 6ماه می باشد. لطفا در تغییر نام خود دقت کنید، درصورت تغییر نام ، به هیچ وجه ،حتی نام قبلی درخواست شود، نام مورد نظر بعد 6ماه تغییر نمیکند. لطفا قبل از درخواست ،نام مورد نظرتون رودر این قسمت http://www.noandishaan.com/forums/memberslist/ سرچ کنید درصورتی که نام موجود نبود در این تاپیک مطرح نمائید. (اصلاح شده در تاریخ 92.5.9) 133 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ سلام من مثل اینکه اولین مششتریه این تاپیکم لطفا نام کاربریم رو به Anooshe تغییر بدین مرسی 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ باشه. پس میشه همون کاربریه اصلیت. از این به بعد با نام Anooshe وارد انجمن شو. 9 لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۸ سلام .......امس کاربریم رو لطفا به Savarna تغییر بدین :w139: 8 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۸ سلام .......امس کاربریم رو لطفا به Savarna تغییر بدین :w139: نام کاربری شما به savarna تغییر یافت. 6 لینک به دیدگاه
melpomene 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۸ سلام.اگه امكانش هست ميخوام اسمم رو به مريم تغيير بدم.ممنون. 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۸ سلام.اگه امكانش هست ميخوام اسمم رو به مريم تغيير بدم.ممنون. نام کاربری شما به مریم تغییر یافت. 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۸ هرکس می خواد نام کاربریشو عوض کنه تو این تاپیک درخواستشو بده. :icon_pf (72): سلام اسم منو بکنین milad یا میلاد یا -milad- یا milad20 میلاد. اولویت با بالاتره مرسی:w139: 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۸ سلام اسم منو بکنین milad یا میلاد یا -milad- یا milad20 میلاد. اولویت با بالاتره مرسی نام کاربری شما به میلاد تغییر یافت. 7 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۸ نام کاربری شما به میلاد تغییر یافت. ولی حاجی این جونورو من میشناسم! ((یوزا)) بزاری بیشتر بهش میاد!! لینک به دیدگاه
melpomene 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۸ ولی حاجی این جونورو من میشناسم!((یوزا)) بزاری بیشتر بهش میاد!! :w420::4chsmu1: 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۸ نام کاربری شما به میلاد تغییر یافت. من اسممو عوض کردین الان نیم ساعته میخوام بیام تو نمیشه یادم نبود چی گفته بودم دهه ولی دستت درد نکنه:w139: 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۸ خوب وقتی 60 تا گزینه انتخاب میکنی همین میشه دیگه. دوستان اسمی که پیشنهاد میدن رو یادشون باشه تا دیگه اینطوری مثل میلاد نشن 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ نام کاربری Rezaya به Turtoise تغییر یافت. 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ نام کاربری MÏLДÐ به Miladt تغییر یافت 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ سلام لطفا نام کاربری منو به Fahim تغییر بدین ممنون 2 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ سلام لطفا نام کاربری منو به Fahim تغییر بدین ممنون نام کاربری شما به Fahim تغییر یافت. 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ دوستان موافقيد من هم نام كاربريم رو از OURANOS به قاصدك تغيير بدم ؟! ( اين رو براي آيندگان گفتم ! ) ممنون ميشم زحمتشو بكشيد ! 7 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ دوستان موافقيد من هم نام كاربريم رو از OURANOS به قاصدك تغيير بدم ؟! ( اين رو براي آيندگان گفتم ! ) ممنون ميشم زحمتشو بكشيد ! نام کاربری شما تغییر کرد به قاصدک:girlhi: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده