آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ چی ؟ دک و پز؟ اگه دک و پز به نقاشی کشیدن و کاردستی درس کردن باشه من ابتدایی بودم کلی دک و پز داشتم شما همون نقاشیاتونو بکشید 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ کاملا هم اینجوریهما تو دانشگاه خودمون که فقط این مساله روداریم لابد شماها یه چی میگید اونام میگن همیشه دو طرفه اس چون تو دانشگاه ما همچین مسئله ای وجود نداره 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ لابد شماها یه چی میگید اونام میگن همیشه دو طرفه اس چون تو دانشگاه ما همچین مسئله ای وجود نداره نه به خدا ما کاری باهاشون نداریم اونا فقط کرم میریزن بچه های دانشگاه شما با وجود دختر خانمی مثل تو از اون حرفا نمیزنن که 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ نه به خدا ما کاری باهاشون نداریماونا فقط کرم میریزن بچه های دانشگاه شما با وجود دختر خانمی مثل تو از اون حرفا نمیزنن که نمیدونم والا اما همه جا استثنا وجود داره لابد اونام اسثنا هستن 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ نمیدونم والا اما همه جا استثنا وجود داره لابد اونام اسثنا هستن نه شما استثنایی 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ ای بابا!!!!!! تا وقتی که فقط از مهندسی اینو یاد گرفتیم که خوب انتگرال حل کنیم دیگه چه فرقی میکنه چی خونده باشیم؟؟؟؟؟ هر وقت تونستیم از از علممون استفاده کنیم (توجه کنید گفتم علممون نه مدرکمون!!!) و یه پولی در آریم اونوقت مهندس شدیم شاید همین بچه های معماری از همه ما ها بهتر بودن و مفید تر!!!!!!! (بچه های معماری تشکر یادشون نره) حالا یکی مث بچه های معماری رشته اش جوریه که ماکت باید بسازه و یکی مث من بایستی آچار کشی بلد باشه و موتور سر هم کنه... این دعوای بین رشته ای رو تجربه ندارم......چه جوریاس؟؟؟؟؟؟؟فک کنم خیلی چیز باحالی باشه.....ولی مرده شور امکانات دانشگاه ما رو ببرن..... اینم بگم که اسپم نشه من کلن رشته برام زیاد مهم نیس تو ازدواج..... اگه یه معمار خصوصیت هایی که من میخوام رو داشته باشه ازدواج میکنم باهاش 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ ای بابا!!!!!!تا وقتی که فقط از مهندسی اینو یاد گرفتیم که خوب انتگرال حل کنیم دیگه چه فرقی میکنه چی خونده باشیم؟؟؟؟؟ هر وقت تونستیم از از علممون استفاده کنیم (توجه کنید گفتم علممون نه مدرکمون!!!) و یه پولی در آریم اونوقت مهندس شدیم شاید همین بچه های معماری از همه ما ها بهتر بودن و مفید تر!!!!!!! (بچه های معماری تشکر یادشون نره) حالا یکی مث بچه های معماری رشته اش جوریه که ماکت باید بسازه و یکی مث من بایستی آچار کشی بلد باشه و موتور سر هم کنه... این دعای بین رشته ای رو تجربه ندارم......چه جوریاس؟؟؟؟؟؟؟فک کنم خیلی چیز باحالی باشه.....ولی مرده شور امکانات دانشگاه ما رو ببرن..... اینم بگم که اسپم نشه من کلن رشته برام زیاد مهم نیس تو ازدواج..... اگه یه معمار خصوصیت هایی که من میخوام رو داشته باشه ازدواج میکنم باهاش سخنان گوهر بار از آقای امام یاسر(ره) 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ سخنان گوهر بار از آقای امام یاسر(ره) صلوات یادتون نره!!! 3 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ با یه معمار ؟؟؟؟؟؟؟؟ عمراااااااااااااااااااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ با یه معمار ؟؟؟؟؟؟؟؟ عمراااااااااااااااااااااااااااااااا آفریییییین 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ با یه معمار ؟؟؟؟؟؟؟؟ عمراااااااااااااااااااااااااااااااا حالا نه اینکه صف کشیدن 4 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ حالا نه اینکه صف کشیدن صف چیه بابا داره دعواشون میشه دیگه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ صف چیه بابا داره دعواشون میشه دیگه آره 100در:ws3:100 شنیدین میگن آرزو بر جوانان عیب نیست این همونه 4 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ آره 100در:ws3:100 شنیدین میگن آرزو بر جوانان عیب نیست این همونه :ws28: آرزو که عیب نیست. ولی این آرزو نیست. خوشبختانه واقعیته 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ :ws28: آرزو که عیب نیست. ولی این آرزو نیست. خوشبختانه واقعیته تب داریدا 4 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ تب داریدا وا آرتاش زشته راست میگه دیگه دوست نداره خو 2 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ تب داریدا تب دارید یعنی چی دیگه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ تب دارید یعنی چی دیگه تب دیگه همون که باعث میشه آدم آرزو کنه 1 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ تب دارید یعنی چی دیگه اقا ببخشید من از طرف حاج خانم از شما معذرت میخوام 1 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ آرتاش خانوم شما خودت در نظر بگیر.من هنوز تو مفهوم سوال موندم. حاضری با یه معمار ازدواج کنی یعنی چی ؟ والا من دارم حقیقتو میگم. تا حالا دو سه تا معمار به پستم خورده از دوستا و آشناها، همشون فک میکنن خیلی رشتشون خفنه. حالا نمیدونم چرا این فکرو میکنن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده