آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 چی ؟ دک و پز؟ اگه دک و پز به نقاشی کشیدن و کاردستی درس کردن باشه من ابتدایی بودم کلی دک و پز داشتم شما همون نقاشیاتونو بکشید 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 کاملا هم اینجوریهما تو دانشگاه خودمون که فقط این مساله روداریم لابد شماها یه چی میگید اونام میگن همیشه دو طرفه اس چون تو دانشگاه ما همچین مسئله ای وجود نداره 2
Paroshat 6378 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 لابد شماها یه چی میگید اونام میگن همیشه دو طرفه اس چون تو دانشگاه ما همچین مسئله ای وجود نداره نه به خدا ما کاری باهاشون نداریم اونا فقط کرم میریزن بچه های دانشگاه شما با وجود دختر خانمی مثل تو از اون حرفا نمیزنن که 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 نه به خدا ما کاری باهاشون نداریماونا فقط کرم میریزن بچه های دانشگاه شما با وجود دختر خانمی مثل تو از اون حرفا نمیزنن که نمیدونم والا اما همه جا استثنا وجود داره لابد اونام اسثنا هستن 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 نمیدونم والا اما همه جا استثنا وجود داره لابد اونام اسثنا هستن نه شما استثنایی 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 ای بابا!!!!!! تا وقتی که فقط از مهندسی اینو یاد گرفتیم که خوب انتگرال حل کنیم دیگه چه فرقی میکنه چی خونده باشیم؟؟؟؟؟ هر وقت تونستیم از از علممون استفاده کنیم (توجه کنید گفتم علممون نه مدرکمون!!!) و یه پولی در آریم اونوقت مهندس شدیم شاید همین بچه های معماری از همه ما ها بهتر بودن و مفید تر!!!!!!! (بچه های معماری تشکر یادشون نره) حالا یکی مث بچه های معماری رشته اش جوریه که ماکت باید بسازه و یکی مث من بایستی آچار کشی بلد باشه و موتور سر هم کنه... این دعوای بین رشته ای رو تجربه ندارم......چه جوریاس؟؟؟؟؟؟؟فک کنم خیلی چیز باحالی باشه.....ولی مرده شور امکانات دانشگاه ما رو ببرن..... اینم بگم که اسپم نشه من کلن رشته برام زیاد مهم نیس تو ازدواج..... اگه یه معمار خصوصیت هایی که من میخوام رو داشته باشه ازدواج میکنم باهاش 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 ای بابا!!!!!!تا وقتی که فقط از مهندسی اینو یاد گرفتیم که خوب انتگرال حل کنیم دیگه چه فرقی میکنه چی خونده باشیم؟؟؟؟؟ هر وقت تونستیم از از علممون استفاده کنیم (توجه کنید گفتم علممون نه مدرکمون!!!) و یه پولی در آریم اونوقت مهندس شدیم شاید همین بچه های معماری از همه ما ها بهتر بودن و مفید تر!!!!!!! (بچه های معماری تشکر یادشون نره) حالا یکی مث بچه های معماری رشته اش جوریه که ماکت باید بسازه و یکی مث من بایستی آچار کشی بلد باشه و موتور سر هم کنه... این دعای بین رشته ای رو تجربه ندارم......چه جوریاس؟؟؟؟؟؟؟فک کنم خیلی چیز باحالی باشه.....ولی مرده شور امکانات دانشگاه ما رو ببرن..... اینم بگم که اسپم نشه من کلن رشته برام زیاد مهم نیس تو ازدواج..... اگه یه معمار خصوصیت هایی که من میخوام رو داشته باشه ازدواج میکنم باهاش سخنان گوهر بار از آقای امام یاسر(ره) 4
Shining Star 2108 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 با یه معمار ؟؟؟؟؟؟؟؟ عمراااااااااااااااااااااااااااااااا 3
Paroshat 6378 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 با یه معمار ؟؟؟؟؟؟؟؟ عمراااااااااااااااااااااااااااااااا آفریییییین 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 با یه معمار ؟؟؟؟؟؟؟؟ عمراااااااااااااااااااااااااااااااا حالا نه اینکه صف کشیدن 4
Shining Star 2108 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 حالا نه اینکه صف کشیدن صف چیه بابا داره دعواشون میشه دیگه 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 صف چیه بابا داره دعواشون میشه دیگه آره 100در:ws3:100 شنیدین میگن آرزو بر جوانان عیب نیست این همونه 4
Shining Star 2108 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 آره 100در:ws3:100 شنیدین میگن آرزو بر جوانان عیب نیست این همونه :ws28: آرزو که عیب نیست. ولی این آرزو نیست. خوشبختانه واقعیته 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 :ws28: آرزو که عیب نیست. ولی این آرزو نیست. خوشبختانه واقعیته تب داریدا 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 تب دارید یعنی چی دیگه تب دیگه همون که باعث میشه آدم آرزو کنه 1
Paroshat 6378 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 تب دارید یعنی چی دیگه اقا ببخشید من از طرف حاج خانم از شما معذرت میخوام 1
Shining Star 2108 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 آرتاش خانوم شما خودت در نظر بگیر.من هنوز تو مفهوم سوال موندم. حاضری با یه معمار ازدواج کنی یعنی چی ؟ والا من دارم حقیقتو میگم. تا حالا دو سه تا معمار به پستم خورده از دوستا و آشناها، همشون فک میکنن خیلی رشتشون خفنه. حالا نمیدونم چرا این فکرو میکنن 3
ارسال های توصیه شده