آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ الان این یعنی چی!؟ برا این جمله تون بود حالا اگر دوست داشتین بیاین سمت تالار مکانیکا، به نفعتونه لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ برا این جمله تون بودحالا اگر دوست داشتین بیاین سمت تالار مکانیکا، به نفعتونه از لحاظ علمی گفتم لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ آره ؟باشه بالخره علم بعضی مواقع بهانه است لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ بالخره علم بعضی مواقع بهانه است پی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ چی!؟ پی علامت تعجبه هیچی نیست نترسید لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ خب ... از عنوان تاپیک معلومه که سئوال چیه حالا حاضری با یه معمار ازدواج کنی؟ آره یا نه آره لینک به دیدگاه
علیرضارضایی 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ واقععععععععععععععععا:gnugghender: لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ ای جانم... آره..100% معماره آخه...بایدم بگم آره... 1 لینک به دیدگاه
parisa21r 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ روزی که رفتیم واسه ثبت نام دانشگاه بابام ازم قول گرفت که با یک معمار ازدواج نکنم و منم که کیس ازدواجم رو 2 سالی بود داشتم محکم گفتم چشم!!! ولی خب دلیل حرفش این بود که رشته خودشم هنریه و اغلب همکلاسی و همکاراشون که با هم همکارن خیلی با هم رقابت دارن و یه جورایی همدیگرو قبول ندارن واسه همین خاطرات بدی داشت طفلکی پدرم! :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ بازم اینو تاپیکو دیدماللهی هر وخ این تاپیکو میبینم یاد اون حرفت میفتم "دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند":ws28: خیلی حال کردم با این حرفت لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ بازم اینو تاپیکو دیدماللهی هر وخ این تاپیکو میبینم یاد اون حرفت میفتم"دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند":ws28: خیلی حال کردم با این حرفت یه وخ ریا نشه اینقدر کم از خودتون تعریف میکنین؟؟:icon_razz: لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ یه وخ ریا نشه اینقدر کم از خودتون تعریف میکنین؟؟:icon_razz: حکایت داریم معمارا اول فروتنی بودن بعد دست و پا دراوردن لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ هر وخ این تاپیکو میبینم یاد اون حرفت میفتم"دو پادشاه در یک اقلیم نگنجند":ws28: خیلی حال کردم با این حرفت یادته قربونت آجی گلم:hapydancsmil: یه وخ ریا نشه اینقدر کم از خودتون تعریف میکنین؟؟:icon_razz: کوژا تعریف کردیم؟داریم صوبت میکنیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده