Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 آذر، 2013 منظور از این سوال اینه که آیا بنظرتون لیاقت یه معمار رو دارین؟خودتونو انقد بزرگ میدونین که با یه معمار ازدواج کنینانقد جبهه نگیرین باو بهله...
ask_bl 1150 ارسال شده در 7 آذر، 2013 منظور از این سوال اینه که آیا بنظرتون لیاقت یه معمار رو دارین؟خودتونو انقد بزرگ میدونین که با یه معمار ازدواج کنینانقد جبهه نگیرین باو جواب بدی نبود! شوخی میکنم! زیاد جدی نگیرین! منظور از این سوال اینه که آیا بنظرتون لیاقت یه معمار رو دارین؟ در مورد لیاقت چیزی نمیگم! خودتونو انقد بزرگ میدونین که با یه معمار ازدواج کنین ولی در این مورد، اصولا ما بچه های مکانیک، چون خیلی خاضع و خاشع هستیم و همیشه خودمون رو کوچیک تر از همه میبینیم پس سراغ معمار نمیریم! پس جواب سوالی که اسم تاپیک هم هست داده میشه! البته به همین دلیله خضوع و خشوع ماست که امثال این تاپیک ها زده میشه! تا مگر اینگه جذب شیم (شوخیه ها برای خنده! زیاد جدی نگیرین)
دل مانده 7714 ارسال شده در 7 آذر، 2013 جواب بدی نبود!شوخی میکنم! زیاد جدی نگیرین! در مورد لیاقت چیزی نمیگم! ولی در این مورد، اصولا ما بچه های مکانیک، چون خیلی خاضع و خاشع هستیم و همیشه خودمون رو کوچیک تر از همه میبینیم پس سراغ معمار نمیریم! پس جواب سوالی که اسم تاپیک هم هست داده میشه! البته به همین دلیله خضوع و خشوع ماست که امثال این تاپیک ها زده میشه! تا مگر اینگه جذب شیم (شوخیه ها برای خنده! زیاد جدی نگیرین) اصن خضوع و خشوع داره همینطوری میریزه ازتون
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 آذر، 2013 اصن خضوع و خشوع داره همینطوری میریزه ازتون بیاین وایسین نزدیک که یکم شما هم بهتون بریزه بلکه یکم خضوع و خشوع پیدا کنین
onia1423 25 ارسال شده در 7 آذر، 2013 مادربزرگ من با معمار کبیر عنقلاب ازدواج کرده بود! و خیلی خوشبخت بودن!
دل مانده 7714 ارسال شده در 7 آذر، 2013 بیاین وایسین نزدیک که یکم شما هم بهتون بریزه بلکه یکم خضوع و خشوع پیدا کنین حدس میزدم باورتون بشه
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 آذر، 2013 حدس میزدم باورتون بشه باورمون بشه؟؟؟ خب حقیقته نمیدونم واسه چی یه تاپیک ساده این همه بحث ایجاد میکنه بازم یه استعمارگر دیگه:icon_pf (34):
ask_bl 1150 ارسال شده در 7 آذر، 2013 نمیدونم واسه چی یه تاپیک ساده این همه بحث ایجاد میکنه شما مثل اینکه ازدواج کردین ها! خرتون از پل گذشته! (پ.ن: من که گفتم جدی نگیرین!)
آرتاش 33340 ارسال شده در 7 آذر، 2013 شما مثل اینکه ازدواج کردین ها! خرتون از پل گذشته! (پ.ن: من که گفتم جدی نگیرین!) نه :ydm47612zsesgift969
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 آذر، 2013 نه :ydm47612zsesgift969 بله من که گفتم تکلیف استعمار گر ها مشخصه
آرتاش 33340 ارسال شده در 7 آذر، 2013 بلهمن که گفتم تکلیف استعمار گر ها مشخصه چی بله؟ ایشون گفتن انگاری ازدواج کردین گفتم نه:179:
ask_bl 1150 ارسال شده در 7 آذر، 2013 چی بله؟ایشون گفتن انگاری ازدواج کردین گفتم نه:179: من که موضعم رو درباره این تاپیک گفتم! حالا اگر دوست داشتین بیاین سمت تالار مکانیکا، به نفعتونه (در ضمن در جواب سوالتون، اگر مرمت آثار باستانی جزو معماری حساب میشه! بله احتمالش هست که با یه معمار ازدواج کنم )
آرتاش 33340 ارسال شده در 7 آذر، 2013 من که موضعم رو درباره این تاپیک گفتم!حالا اگر دوست داشتین بیاین سمت تالار مکانیکا، به نفعتونه (در ضمن در جواب سوالتون، اگر مرمت آثار باستانی جزو معماری حساب میشه! بله احتمالش هست که با یه معمار ازدواج کنم )
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 آذر، 2013 نه :ydm47612zsesgift969 چی بله؟ایشون گفتن انگاری ازدواج کردین گفتم نه:179: تعجب نکنین گفتگو های قبلی رو بخونین
ارسال های توصیه شده