Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ منظور از این سوال اینه که آیا بنظرتون لیاقت یه معمار رو دارین؟خودتونو انقد بزرگ میدونین که با یه معمار ازدواج کنینانقد جبهه نگیرین باو بهله... لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ منظور از این سوال اینه که آیا بنظرتون لیاقت یه معمار رو دارین؟خودتونو انقد بزرگ میدونین که با یه معمار ازدواج کنینانقد جبهه نگیرین باو جواب بدی نبود! شوخی میکنم! زیاد جدی نگیرین! منظور از این سوال اینه که آیا بنظرتون لیاقت یه معمار رو دارین؟ در مورد لیاقت چیزی نمیگم! خودتونو انقد بزرگ میدونین که با یه معمار ازدواج کنین ولی در این مورد، اصولا ما بچه های مکانیک، چون خیلی خاضع و خاشع هستیم و همیشه خودمون رو کوچیک تر از همه میبینیم پس سراغ معمار نمیریم! پس جواب سوالی که اسم تاپیک هم هست داده میشه! البته به همین دلیله خضوع و خشوع ماست که امثال این تاپیک ها زده میشه! تا مگر اینگه جذب شیم (شوخیه ها برای خنده! زیاد جدی نگیرین) لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ جواب بدی نبود!شوخی میکنم! زیاد جدی نگیرین! در مورد لیاقت چیزی نمیگم! ولی در این مورد، اصولا ما بچه های مکانیک، چون خیلی خاضع و خاشع هستیم و همیشه خودمون رو کوچیک تر از همه میبینیم پس سراغ معمار نمیریم! پس جواب سوالی که اسم تاپیک هم هست داده میشه! البته به همین دلیله خضوع و خشوع ماست که امثال این تاپیک ها زده میشه! تا مگر اینگه جذب شیم (شوخیه ها برای خنده! زیاد جدی نگیرین) اصن خضوع و خشوع داره همینطوری میریزه ازتون لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ اصن خضوع و خشوع داره همینطوری میریزه ازتون بیاین وایسین نزدیک که یکم شما هم بهتون بریزه بلکه یکم خضوع و خشوع پیدا کنین لینک به دیدگاه
onia1423 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ مادربزرگ من با معمار کبیر عنقلاب ازدواج کرده بود! و خیلی خوشبخت بودن! لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ بیاین وایسین نزدیک که یکم شما هم بهتون بریزه بلکه یکم خضوع و خشوع پیدا کنین حدس میزدم باورتون بشه لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ نمیدونم واسه چی یه تاپیک ساده این همه بحث ایجاد میکنه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ حدس میزدم باورتون بشه باورمون بشه؟؟؟ خب حقیقته نمیدونم واسه چی یه تاپیک ساده این همه بحث ایجاد میکنه بازم یه استعمارگر دیگه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ بازم یه استعمارگر دیگه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ نمیدونم واسه چی یه تاپیک ساده این همه بحث ایجاد میکنه شما مثل اینکه ازدواج کردین ها! خرتون از پل گذشته! (پ.ن: من که گفتم جدی نگیرین!) لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ شما مثل اینکه ازدواج کردین ها! خرتون از پل گذشته! (پ.ن: من که گفتم جدی نگیرین!) نه :ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ نه :ydm47612zsesgift969 بله من که گفتم تکلیف استعمار گر ها مشخصه لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ بلهمن که گفتم تکلیف استعمار گر ها مشخصه چی بله؟ ایشون گفتن انگاری ازدواج کردین گفتم نه:179: لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ چی بله؟ایشون گفتن انگاری ازدواج کردین گفتم نه:179: من که موضعم رو درباره این تاپیک گفتم! حالا اگر دوست داشتین بیاین سمت تالار مکانیکا، به نفعتونه (در ضمن در جواب سوالتون، اگر مرمت آثار باستانی جزو معماری حساب میشه! بله احتمالش هست که با یه معمار ازدواج کنم ) لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ من که موضعم رو درباره این تاپیک گفتم!حالا اگر دوست داشتین بیاین سمت تالار مکانیکا، به نفعتونه (در ضمن در جواب سوالتون، اگر مرمت آثار باستانی جزو معماری حساب میشه! بله احتمالش هست که با یه معمار ازدواج کنم ) لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ نه :ydm47612zsesgift969 چی بله؟ایشون گفتن انگاری ازدواج کردین گفتم نه:179: تعجب نکنین گفتگو های قبلی رو بخونین لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ تعجب نکنینگفتگو های قبلی رو بخونین حوصله دارینا لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ الان این یعنی چی!؟ نفهمیده عشق رویاهات مرمت باستانی خونده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده