مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ اعتماد به نفستون همه را کشته است... در خبر آمده است که عده کثیری از بزرگان و فقیدان راه علم در طلب زوجه ای از معماران سر خویشتن را در گونی فرو بردندی و از گردن خویش را به گاری بستندی و گاری را در دره رها کردندی سپس از آنجا که کفایت ننمود، خویشتن را از لوستر حلق آویز نمودندی واقعا این اعتماد به نفسو از کجا میارن به خدا من کم اوردم پیش اعتماد به نفس شما برو بج معماری وا خدا قسمت نکنه هااااااااااااااا لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ اعتماد به نفستون همه را کشته است... در خبر آمده است که عده کثیری از بزرگان و فقیدان راه علم در طلب زوجه ای از معماران سر خویشتن را در گونی فرو بردندی و از گردن خویش را به گاری بستندی و گاری را در دره رها کردندی سپس از آنجا که کفایت ننمود، خویشتن را از لوستر حلق آویز نمودندی کار خیلی درستی نمودندی شما هم یاد گرفتندی لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ کار خیلی درستی نمودندی شما هم یاد گرفتندی بله... البته یادم رفت بنویسم بعد اینکه گیر معمارا افتادن این اتفاق ناگوار براشون افتاد لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ بله...البته یادم رفت بنویسم بعد اینکه گیر معمارا افتادن این اتفاق ناگوار براشون افتاد حرفتون رو لدفن عوض نفرمایید لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ حرفتون رو لدفن عوض نفرمایید شما معمارا همتون استعمارگرین!!! غیر از اینه؟؟؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ شما معمارا همتون استعمارگرین!!!غیر از اینه؟؟؟ کاملا غیر از اینه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ کاملا غیر از اینه خب استعمار گر ها هم که دیگه تکلیفشون مشخصه:ws28: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ خب استعمار گر ها هم که دیگه تکلیفشون مشخصه:ws28: گفتم غیر از اینه یعنی استعمارگر نیستن لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ گفتم غیر از اینه یعنی استعمارگر نیستن نخیر هستین معمار و استعمار یه ریشه دارن لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ دمتون گرم!یاشاسین....حرفت دهنه خیلی رو بسته .........:4uboxsmiley: اما من حاضرم با یه پادشاه باشما.....حالا کدوم پاداشاه به این مهربونیه....!!؟؟؟؟ ساغولون مرسی داداش ایشالله قسمت شمام یه پادشاه خوب میشه:love070: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ نخیرهستین معمار و استعمار یه ریشه دارن چه حرفااااا لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ چه حرفااااا استعمار به معنی آباد کردن هست استعمارگر یعنی کسی که آباد میکنه یه جا رو الان معنی استعمار عوض شده و الا اصلش خوب بوده اما شما معمارا همتون استعمار گرین لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ استعمار به معنی آباد کردن هست استعمارگر یعنی کسی که آباد میکنه یه جا رو الان معنی استعمار عوض شده و الا اصلش خوب بوده اما شما معمارا همتون استعمار گرین خب ما اصلشیم نه این غلط جدیده لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ اعتماد به نفستون همه را کشته است... در خبر آمده است که عده کثیری از بزرگان و فقیدان راه علم در طلب زوجه ای از معماران سر خویشتن را در گونی فرو بردندی و از گردن خویش را به گاری بستندی و گاری را در دره رها کردندی سپس از آنجا که کفایت ننمود، خویشتن را از لوستر حلق آویز نمودندی در جواب خبر عرض کنم خدمتتون که اینجوری نمیمیرنبایستی یه سنگ بزرگ از اون بالا پرت شه تو سر مبارکشون یه دفعه جان به جان آفرین تسلیم کنن لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ خب ما اصلشیم نه این غلط جدیده دیگه سیب زمینی فروشی که نیست که بخوای سوا کنی که:vahidrk: این جدیده هم هستین استعمار گرا در جواب خبر عرض کنم خدمتتون که اینجوری نمیمیرنبایستی یه سنگ بزرگ از اون بالا پرت شه تو سر مبارکشون یه دفعه جان به جان آفرین تسلیم کنن خب این کار رو زوجه ی معمارشون بعد براشون انجام دادن لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ دیگه سیب زمینی فروشی که نیست که بخوای سوا کنی که:vahidrk:این جدیده هم هستین استعمار گرا خب این کار رو زوجه ی معمارشون بعد براشون انجام دادن خداروشکر پس ختم به خیر شد لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ دیگه سیب زمینی فروشی که نیست که بخوای سوا کنی که:vahidrk:این جدیده هم هستین استعمار گرا از سیب زمینی فروشی هم اونور تره اتفاقا لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ خب ما اصلشیم نه این غلط جدیده یه چهار تا دختر دم بخت معمار به علی آقا پیشنهاد بدید شاید نظرش عوض شد ! لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ از سیب زمینی فروشی هم اونور تره اتفاقا یعنی معمارا سیب زمینین؟؟؟ یه چهار تا دختر دم بخت معمار به علی آقا پیشنهاد بدید شاید نظرش عوض شد ! :vahidrk: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی معمارا سیب زمینین؟؟؟ :vahidrk: نه آقا شما چرا هی حرف آدمو می پیچونی هرجور بخوای برداشت میکنی؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده