Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ من فکر میکنم اگه همسرم معمار باشه 1 جور رقابت بینمون بوجود میاد برای همین من دوست دارم با 1 عمرانی ازدواج کنم که مکمل هم باشیم.... خیلی هم شیک و مجلسی....:girl_yes2: لینک به دیدگاه
hojjat.66 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ من فکر میکنم اگه همسرم معمار باشه 1 جور رقابت بینمون بوجود میاد برای همین من دوست دارم با 1 عمرانی ازدواج کنم که مکمل هم باشیم....خیلی هم شیک و مجلسی....:girl_yes2: اتفاقا خوبه که دوتایی رو یه موضوع فکر میکنید ...مطمئنا به نتیجه خوب هم میرسین ... دوتا فکر بهتر از یه فکره لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا خوبه که دوتایی رو یه موضوع فکر میکنید ...مطمئنا به نتیجه خوب هم میرسین ... دوتا فکر بهتر از یه فکره آخه من دوست ندارم محیط کاریمون 1 باشه....چون با مسائل زندگی قاطی میشه... اگه جدا باشه هم قطعا رقابت بینمون پیش میاد..حتی ناخواسته لینک به دیدگاه
hojjat.66 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ آخه من دوست ندارم محیط کاریمون 1 باشه....چون با مسائل زندگی قاطی میشه...اگه جدا باشه هم قطعا رقابت بینمون پیش میاد..حتی ناخواسته اره خوب مطمنا در کنار خوبیهاش یه سری مشکلات هم پیش میاد..... اره همون بهتر که با هم ازدواج نکنن لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ قصد ادامه تحصیل دارم به ازدواج اصلا فکر هم نمیکنم لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ قصد ادامه تحصیل دارم به ازدواج اصلا فکر هم نمیکنم :w58: لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ قصد ادامه تحصیل دارم به ازدواج اصلا فکر هم نمیکنم اخرش که بالاخره... من میگم عمران خیلی خوبه...... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ اخرش که بالاخره...من میگم عمران خیلی خوبه...... سایه جون من شوخی میکنم بچه ها میدونن من متاهلم پسرم 11 سالشه لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سایه جون من شوخی میکنم بچه ها میدونن من متاهلم پسرم 11 سالشه به سلامتی.....................ای شیطون.... با این حال.... من عمران دوست می دارم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ به سلامتی.....................ای شیطون....با این حال.... من عمران دوست می دارم سلامت باشی؟ من و شیطنت عمراااااااااااا لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلامت باشی؟ من و شیطنت عمراااااااااااا تو و شیطنت..محاله...محاله...:hapydancsmil: __________ من عمران خیلی دوست دارم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ تو و شیطنت..محاله...محاله...:hapydancsmil: __________ من عمران خیلی دوست دارم بابا یه عمرانی بیاد خواستگاری این سایه گلمون کشت خودشو لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ بابا یه عمرانی بیاد خواستگاری این سایه گلمون کشت خودشو اره...... دوست می دارم .....:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
کیجا 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ مهم شخصیت آدماست. معمار با شخصیت کم نداریم. لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ نهههههههههههههههه زندگی میره رو هوا........... لینک به دیدگاه
hojjat.66 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۲ سلام... من قبلنا فک میکردم میشه با هم کنار اومد ... میگفتم خوبه دو معمار با هم باشن ... ولی الان به صراحت میگم کاری است بسیار بیهوده ....حالا خدا نکنه هر دو طرف هم ادعا دار باشن.....واویلا میشه پس بهتره معمار با معمار ازدواج نکنه.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده