Saye Noori 10314 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 من فکر میکنم اگه همسرم معمار باشه 1 جور رقابت بینمون بوجود میاد برای همین من دوست دارم با 1 عمرانی ازدواج کنم که مکمل هم باشیم.... خیلی هم شیک و مجلسی....:girl_yes2:
hojjat.66 168 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 من فکر میکنم اگه همسرم معمار باشه 1 جور رقابت بینمون بوجود میاد برای همین من دوست دارم با 1 عمرانی ازدواج کنم که مکمل هم باشیم....خیلی هم شیک و مجلسی....:girl_yes2: اتفاقا خوبه که دوتایی رو یه موضوع فکر میکنید ...مطمئنا به نتیجه خوب هم میرسین ... دوتا فکر بهتر از یه فکره
Saye Noori 10314 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 اتفاقا خوبه که دوتایی رو یه موضوع فکر میکنید ...مطمئنا به نتیجه خوب هم میرسین ... دوتا فکر بهتر از یه فکره آخه من دوست ندارم محیط کاریمون 1 باشه....چون با مسائل زندگی قاطی میشه... اگه جدا باشه هم قطعا رقابت بینمون پیش میاد..حتی ناخواسته
hojjat.66 168 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 آخه من دوست ندارم محیط کاریمون 1 باشه....چون با مسائل زندگی قاطی میشه...اگه جدا باشه هم قطعا رقابت بینمون پیش میاد..حتی ناخواسته اره خوب مطمنا در کنار خوبیهاش یه سری مشکلات هم پیش میاد..... اره همون بهتر که با هم ازدواج نکنن
Saye Noori 10314 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 قصد ادامه تحصیل دارم به ازدواج اصلا فکر هم نمیکنم اخرش که بالاخره... من میگم عمران خیلی خوبه......
شقایق31 40377 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 اخرش که بالاخره...من میگم عمران خیلی خوبه...... سایه جون من شوخی میکنم بچه ها میدونن من متاهلم پسرم 11 سالشه
Saye Noori 10314 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 سایه جون من شوخی میکنم بچه ها میدونن من متاهلم پسرم 11 سالشه به سلامتی.....................ای شیطون.... با این حال.... من عمران دوست می دارم
شقایق31 40377 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 به سلامتی.....................ای شیطون....با این حال.... من عمران دوست می دارم سلامت باشی؟ من و شیطنت عمراااااااااااا
Saye Noori 10314 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 سلامت باشی؟ من و شیطنت عمراااااااااااا تو و شیطنت..محاله...محاله...:hapydancsmil: __________ من عمران خیلی دوست دارم
شقایق31 40377 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 تو و شیطنت..محاله...محاله...:hapydancsmil: __________ من عمران خیلی دوست دارم بابا یه عمرانی بیاد خواستگاری این سایه گلمون کشت خودشو
Saye Noori 10314 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 بابا یه عمرانی بیاد خواستگاری این سایه گلمون کشت خودشو اره...... دوست می دارم .....:hapydancsmil:
hojjat.66 168 ارسال شده در 25 شهریور، 2013 سلام... من قبلنا فک میکردم میشه با هم کنار اومد ... میگفتم خوبه دو معمار با هم باشن ... ولی الان به صراحت میگم کاری است بسیار بیهوده ....حالا خدا نکنه هر دو طرف هم ادعا دار باشن.....واویلا میشه پس بهتره معمار با معمار ازدواج نکنه....
ارسال های توصیه شده