dokhtar.irooni 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی دوست دارم که هم رشته باشیم لینک به دیدگاه
ehsan2m 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ خیلی نامردی دلمو شکستی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
bahar jun 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ اصولا 2تا معمار باهم کنار نمیان:vahidrk: پس میگم نه لینک به دیدگاه
♫♪سنجاقک♪♫ 428 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ تبریک می گم به همه نوعروسا من هم اتاقیام معماری بود رشته اشون..یه روزایی اصلا شب و روز نداشتن و سخت مشغول ماکت سازی و این چیزا بودن..واسه همین مطمئنم دخترایی مثل من نمی تونن با پسرای معمار رابطه قوی داشته باشن..آخه اینا دیگه ماکت ندارن که..آجر و سیمان دارن و کارشون سخت تره و همش درگیره ساخت و سازن و کل فکرشون به کارشونه ولی فکر کنم هم رشته ای باشن یا یه معمار و یه عمران خیلی خوب باشه..انگیزه اشون از کار یکیه لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ خود پسرای معماری میگن که دخترای معماری واسه ازدواج به درد نمی خورن من چی بگم دیگه ولی اگه یه روز دچار سانحه کف گرگی شدید و بیهوشی بعد از سانحه بشم و بهم سیانول تزریق بشه شاید بگم آره لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ من چون خودم معماریو دوست دارم....بله نمیگم!!! چوووون معمارا ما شهرسازارو نمیفهمن(اما ما اونارو میفهمیم) بعدش دچار مشکل میشیم.دیگه اسرار نکنید لینک به دیدگاه
SHEEDA 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننههههههههههههههه. ولی واسه هم فکری خوب لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ اره دوست دارم همدیگرو بهتر میفهمیم:hapydancsmil: زن باید معمار باشه لاغر قد بلللللللللللللند لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ اره دوست دارم همدیگرو بهتر میفهمیم:hapydancsmil: زن باید معمار باشه لاغر قد بلللللللللللللند چند کیلو دقیقا مد نظرتونه؟ راحت باشین توروخدا دیگه چی؟ ماست سالاد نوشابه؟ لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ چند کیلو دقیقا مد نظرتونه؟راحت باشین توروخدا دیگه چی؟ ماست سالاد نوشابه؟ خوشگله باشه 70 کیلو باشه سفیدم باشه فعلا همینا در ضمن دختر خوبیم باشه لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ خوشگله باشه 70 کیلو باشه سفیدم باشه فعلا همینا در ضمن دختر خوبیم باشه اها 70 لاغره چیز دیگه ای یادتون اومد بگین ها... اصن رودروایستی نکنین:vahidrk: لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ آرهههههههههههههههههههههههه کلا از بچگی تو خاله بازی ها هم شوهرم معمار بود لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ خوشگله باشه 70 کیلو باشه سفیدم باشه فعلا همینا در ضمن دختر خوبیم باشه :ws28: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ :banel_smiley_4:........................ لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ با اجازه بزرگترا بله یه چیزی تو همون مایه هایی که سامان گفت البته خدا وکیلی 70 کیلو لاغر نیست ها لینک به دیدگاه
hojjat.66 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ به به .... ....... ازدواج..... نظر اینجانب: چون خودم معمارم متاسفانه دوس نمیدارم ..... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده