hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ من میگم چرا به داداشم فقط پیشنهاد میدن...جدی میگما (تو دانشگاه که پارسال ارشد میخوند) همکلاسیهای دختر یا خودشون رو پیشنهاد میدادن یا از دوستاشون یه همکلاسی هم داشت از داداشم 5-6 سال بزرگتر بود براش نقش مادری بازی میکرد...خودش گزینه های نامناسب رو رد میکرد ...پیشنهادای جدید رو ارائه میداد... داداشمم میومد خونه....با ما در میان میگذاشت و ما کلی میخندیدیم و هنوز هم این ماجرا ادامه دارد...:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ من میگم چرا به داداشم فقط پیشنهاد میدن...جدی میگما (تو دانشگاه که پارسال ارشد میخوند) همکلاسیهای دختر یا خودشون رو پیشنهاد میدادن یا از دوستاشونیه همکلاسی هم داشت از داداشم 5-6 سال بزرگتر بود براش نقش مادری بازی میکرد...خودش گزینه های نامناسب رو رد میکرد ...پیشنهادای جدید رو ارائه میداد... داداشمم میومد خونه....با ما در میان میگذاشت و ما کلی میخندیدیم و هنوز هم این ماجرا ادامه دارد...:icon_pf (34): یه عکس از داداشت بذار اینجا ببین باز هم ادامه پیدا میکنه 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ یه عکس از داداشت بذار اینجا ببین باز هم ادامه پیدا میکنه ما رو داداشمون غیرت داریم ها اخوی:vahidrk: بعدشم فقط به عکس نیست که.....از وجنات خواهرش مشخصه که ایشون هم در ادب و نزاکت و فهم و شعور و درک و وقار و متانت و مرام و خوبی و غیره زبانزد میباشند... و همینطور کارهای فوق العاده ایشون که در چند تا مسابقه هم مقام آوردن و طرح هاشون جزو طرح های منتخب بوده و غیره که ایشون رو از هم رشته ای های خودشون بازهم مثل خواهرشون متمایز میکنه... بعدشم پیشنهادات قبول نمیشود 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ ما رو داداشمون غیرت داریم ها اخوی:vahidrk: بعدشم فقط به عکس نیست که.....از وجنات خواهرش مشخصه که ایشون هم در ادب و نزاکت و فهم و شعور و درک و وقار و متانت و مرام و خوبی و غیره زبانزد میباشند... و همینطور کارهای فوق العاده ایشون که در چند تا مسابقه هم مقام آوردن و طرح هاشون جزو طرح های منتخب بوده و غیره که ایشون رو از هم رشته ای های خودشون بازهم مثل خواهرشون متمایز میکنه... بعدشم پیشنهادات قبول نمیشود چه رشته ای هستند؟ بعله راستی اون مشخصه هایی که ردیف کردی مربوط به شما میه اونوقت؟ 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ چه رشته ای هستند؟ بعله راستی اون مشخصه هایی که ردیف کردی مربوط به شما میه اونوقت؟ البته من هیچوقت این ها رو در جمع به زبان نمیاوردم ولی لزوم دفاع از برادر در این تاپیک ما را بر آن داشت که حقایق را فاش نماییم... رشته شون رو هم نمیگم...میخوای بدزدنش... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ البته من هیچوقت این ها رو در جمع به زبان نمیاوردم ولی لزوم دفاع از برادر در این تاپیک ما را بر آن داشت که حقایق را فاش نماییم...رشته شون رو هم نمیگم...میخوای بدزدنش... بخوام بدزدم میرم از بچه های مکانیک و هوا و فضا میدزدم 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ بخوام بدزدم میرم از بچه های مکانیک و هوا و فضا میدزدم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ خخخخخخخخ, چه خبرهههه اینجااا,دهههههههههههههههه دوستان هرچه سریعتر متفرق شید ؛ اونایی هم که با رشته مهندسی معماری مشکل دارن حرفشونو پس بگیرن :gnugghender:وگرنه لینک این تاپیک رو میزارم تو پروفایل خانومشونا لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ خخخخخخخخ, چه خبرهههه اینجااا,دهههههههههههههههه دوستان هرچه سریعتر متفرق شید ؛ اونایی هم که با رشته مهندسی معماری مشکل دارن حرفشونو پس بگیرن :gnugghender:وگرنه لینک این تاپیک رو میزارم تو پروفایل خانومشونا من مشکل دارم برو بذار توی پروفش 1 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ سلام بلههههههههههههههههههههههههههه حاضرم.کوش کجاست نیمه ی گم شده ی من؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ سلام بلههههههههههههههههههههههههههه حاضرم.کوش کجاست نیمه ی گم شده ی من؟ چیزی که هست معماره فقط حیف که خانمم معماره وگرنه الفاظی بدتر به کار میبردم شانس آوردید باید به چالش بکشونمتون نقاش ها :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ چیزی که هست معماره فقط حیف که خانمم معماره وگرنه الفاظی بدتر به کار میبردم شانس آوردید باید به چالش بکشونمتون نقاش ها :gnugghender: اقا بذار ما با معمارا وصلت کنیم بعد دعوا راه بنداز.خواهشا عروسیمو خراب نکن 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ آره تااازه من همیشه هم به خودش و هم به داداشش که اونم معماریه میگم: مگه شما هم مهندسیت شما نقاشید آره...گربه دستش به گوشت نمیرسید میگفت: پیفه ما نقاشیم؟؟ حرفتو پس بگیر 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ ما نقاشیم؟؟حرفتو پس بگیر نقاشید دیگه تا جایی که من یادمه فقط راندو و اسکیس و این چیزا دارید فقط نقاشی باید بکنید کو علم مهندسی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ اقا بذار ما با معمارا وصلت کنیم بعد دعوا راه بنداز.خواهشا عروسیمو خراب نکن خواستم چشمت رو باز کنی مهندس 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ نقاشید دیگه تا جایی که من یادمه فقط راندو و اسکیس و این چیزا دارید فقط نقاشی باید بکنید کو علم مهندسی؟ وکیلمو بگین بیاد من با ایشون حرفی ندارم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ وکیلمو بگین بیاد من با ایشون حرفی ندارم وکیلی که انتخاب میکنید خواهشا نقاش نباشه که هر دوتاتون رو به چالش میکشیم. برید از بچه های "سایر رشته ها" وکیل بگیرید 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ چیزی که هست معماره فقط حیف که خانمم معماره وگرنه الفاظی بدتر به کار میبردم شانس آوردید باید به چالش بکشونمتون نقاش ها :gnugghender: کی نقاشه استغفرلله میخوان دستمون به خون بعضی ها آغشته بشه هااااا.نفس کش کش کنار ببینم دهه:guntootsmiley2::brodkavelarg::ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ خخخخخخخخ, چه خبرهههه اینجااا,دهههههههههههههههه دوستان هرچه سریعتر متفرق شید ؛ اونایی هم که با رشته مهندسی معماری مشکل دارن حرفشونو پس بگیرن :gnugghender:وگرنه لینک این تاپیک رو میزارم تو پروفایل خانومشونا ونوس یه ابهت بیا اینا حساب کار دستشون بیاد 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ من میگم چرا به داداشم فقط پیشنهاد میدن...جدی میگما (تو دانشگاه که پارسال ارشد میخوند) همکلاسیهای دختر یا خودشون رو پیشنهاد میدادن یا از دوستاشونیه همکلاسی هم داشت از داداشم 5-6 سال بزرگتر بود براش نقش مادری بازی میکرد...خودش گزینه های نامناسب رو رد میکرد ...پیشنهادای جدید رو ارائه میداد... داداشمم میومد خونه....با ما در میان میگذاشت و ما کلی میخندیدیم و هنوز هم این ماجرا ادامه دارد...:icon_pf (34): جاننننننننننننناحیانان این دخترایی که گفتین مشکلی چیزی دارن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده