Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ آیا رشته مکانیک قبول میکنین بیایم انتخاب کنیم؟ یکیشون انتخاب کرده از کرده خودش پشیمونه نمیخواد دیگران هم تو این چاله بیافتن!!!:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۰ خب ... از عنوان تاپیک معلومه که سئوال چیه حالا حاضری با یه معمار ازدواج کنی؟ آره یا نه من خودم یه معمارم اوصولا معمارا انسان های روشنفکری میشن در اینصورت من جوابم بلس! 3 لینک به دیدگاه
hojjat 66 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ شاید بهتر همدیگر رو درک می کنند. ولی دل که که این حرفا حالیش نیست. اما من خودم با دختر معمار ازدواج نمی کنم. 2 لینک به دیدگاه
b2009 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۰ سلام خیلی وقته که به اینجا سر نزده بودم اان که اومدم به این تاپیک جالب برخوردم نتونشتم کامنت نزنم. با دیدن موضوع این تاپیک یاد حرفف یکی از استادام افتادم که میگفت: زن گرفتی فقط یه زن نگیرید که که قورمه سبزی سبزی واستون درست کنه منظورش اینه که شما معماری یه زن معمار باید بگیری پس منم حاضرمممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
saeghe.n 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره چرا که نه دعوا نمک زندگیه آخرش به یه نتیجه عالی میرسیم تو معماری باهم 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۱ عرووس رفته گل بچینه الکی گفتم:hapydancsmil: بله ه ه ه ه لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ را مگه دخترای معمار چشونه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ ما که حاضریم! . . . . . . . . . . . . . . البته ما که دستمون رفته تو حنا!دیگه این سوال برا ما دیر شده! ما از همین نوع گرفتیم!خوبشم گرفتیم! توصیه میکنم از همین نوعی که سوال کردین بگیرین!عالیه!تقلبی هم نیست! لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ مهندس عمران باشه بهتره!!!! ترش کردم:persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ الهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ مهندس عمران باشه بهتره!!!! ترش کردم:persiana__hahaha: نشون میده هنر شناس و آدم شناس (البته منظور بهترینه ) نیستی!معماران بهترین هستن!بقیه در رده پایین تر لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ jaryane moshk an ast k..... pish oumad 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ jaryane moshk an ast k..... pish oumad اینطوریاست؟نه موضوع یه چیز دیگه است!مهم معماریه! لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ نشون میده هنر شناس و آدم شناس (البته منظور بهترینه ) نیستی!معماران بهترین هستن!بقیه در رده پایین تر همونی که ایشون گفت 1 لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ همونی که ایشون گفت هورااااااااااااااااااا با من موافقی؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ این معمار ها همجا پیروزو سر بلند هستند!(بشنو ولی باور نکن):w13: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده