Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 آیا رشته مکانیک قبول میکنین بیایم انتخاب کنیم؟ یکیشون انتخاب کرده از کرده خودش پشیمونه نمیخواد دیگران هم تو این چاله بیافتن!!!:icon_razz: 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 4 اسفند، 2011 خب ... از عنوان تاپیک معلومه که سئوال چیه حالا حاضری با یه معمار ازدواج کنی؟ آره یا نه من خودم یه معمارم اوصولا معمارا انسان های روشنفکری میشن در اینصورت من جوابم بلس! 3
hojjat 66 90 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 شاید بهتر همدیگر رو درک می کنند. ولی دل که که این حرفا حالیش نیست. اما من خودم با دختر معمار ازدواج نمی کنم. 2
b2009 57 ارسال شده در 14 خرداد، 2012 سلام خیلی وقته که به اینجا سر نزده بودم اان که اومدم به این تاپیک جالب برخوردم نتونشتم کامنت نزنم. با دیدن موضوع این تاپیک یاد حرفف یکی از استادام افتادم که میگفت: زن گرفتی فقط یه زن نگیرید که که قورمه سبزی سبزی واستون درست کنه منظورش اینه که شما معماری یه زن معمار باید بگیری پس منم حاضرمممممممممممممممم 1
saeghe.n 29 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 آره چرا که نه دعوا نمک زندگیه آخرش به یه نتیجه عالی میرسیم تو معماری باهم 1
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 22 مرداد، 2012 عرووس رفته گل بچینه الکی گفتم:hapydancsmil: بله ه ه ه ه
+پویا 2049 ارسال شده در 6 آبان، 2012 ما که حاضریم! . . . . . . . . . . . . . . البته ما که دستمون رفته تو حنا!دیگه این سوال برا ما دیر شده! ما از همین نوع گرفتیم!خوبشم گرفتیم! توصیه میکنم از همین نوعی که سوال کردین بگیرین!عالیه!تقلبی هم نیست!
Strelitzia 17128 ارسال شده در 6 آبان، 2012 الهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
+پویا 2049 ارسال شده در 6 آبان، 2012 مهندس عمران باشه بهتره!!!! ترش کردم:persiana__hahaha: نشون میده هنر شناس و آدم شناس (البته منظور بهترینه ) نیستی!معماران بهترین هستن!بقیه در رده پایین تر
+پویا 2049 ارسال شده در 6 آبان، 2012 jaryane moshk an ast k..... pish oumad اینطوریاست؟نه موضوع یه چیز دیگه است!مهم معماریه!
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2012 نشون میده هنر شناس و آدم شناس (البته منظور بهترینه ) نیستی!معماران بهترین هستن!بقیه در رده پایین تر همونی که ایشون گفت 1
+پویا 2049 ارسال شده در 6 آبان، 2012 همونی که ایشون گفت هورااااااااااااااااااا با من موافقی؟:hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده