.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ این نظر قبلی من بود......هنوزم بر این نظرم استوارم عجب داستانی :دی 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ عجب داستانی :دی نقل به مضون بود از یکی از استادامون که همکلاسی همون دوستان عزیز بود 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۰ نورچچچچون داره میاد شهرسازی اصن هدا خودت حاضری با یه معمارازدوا ج کنی؟ خوب من هم سراسری امسال واسه ارشد برنامه ریزی شهری شرکت کردم.... اگر عمری بود ...شاید قبول شدم...ولی تا آخر عمرم معمار میمونم.... شما زیر شاخه ایید.... اصن هدا خودت حاضری با یه معمارازدوا ج کنی؟ اصن با ازدواج مخالفم.... . . اما به صورت کلی چون من یه معمارم یکی از فاکتورهای خوشبختی رو به تنهایی دارم.... پس هر کس غیر معماری باشه و ازدواج کنم....کلی خوشبخت میشه... اما با معماری خوب دیگه میشه مولتی خوشبختی...چرا نه؟ البته به شرط این که اگر همکار بودیم...مسائل کاریمون رو قاطی زندگی نکنه.... چون من حوصله بحث ندارم... 5 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ بیچاره معماره حالا مونده از بین این همه دختر متقاضی کدومشونو انتخاب کنه 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ آیا رشته مکانیک قبول میکنین بیایم انتخاب کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ آیا رشته مکانیک قبول میکنین بیایم انتخاب کنیم؟ بله الان می دونم که هر دوتاتون خیلی خوشبختید 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ میگم یه تاپیکم بزنیم حاضری با یه شهرساز ازدواج کنی؟ کلی شاد میشیمااااا 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ میگم یه تاپیکم بزنیم حاضری با یه شهرساز ازدواج کنی؟ کلی شاد میشیمااااا هیچ کس حاضر نیست 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ میگم یه تاپیکم بزنیم حاضری با یه شهرساز ازدواج کنی؟ کلی شاد میشیمااااا ضایع میشن گناه دارن بابا:ws28: 1 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ من بلدم صیغه عقد بخونم هر وقت لازم شد خبرم کنید 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ هیچ کس حاضر نیست ضایع میشن گناه دارن بابا:ws28: جایزه هم تعیین کنیم واسه هرکی اینکارو بکنه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ الان می دونم که هر دوتاتون خیلی خوشبختید قبلا" هم گفته بودم لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ اخه اینم شد ســوال؟!!! آره شده دیگه.. لینک به دیدگاه
Place.Maker 4554 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ اوه اوه یکم واسه خودتون نوشابه وا کنید ... ایششش :vahidrk: لینک به دیدگاه
Tiny 50 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۰ اوه اوه یکم واسه خودتون نوشابه وا کنید ... ایششش :vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده