lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ مالی نیستن....عجب زد حالی زدم عع راست می گی....چه یادته :aghosh: جونم؟ چی تو؟ تو صف واستا خواهر مهناز منم برم تو صف؟ یه دونه از ان خوشگلاش بده من برم 2 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ سنگ هستند :w821::w821: :shame::shame: همشون با احساساتن اتفاقن !:167: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ حافظه دراز مدتم خوبه کوتاه مدت یادم میره خراب شده 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ مهناز منم برم تو صف؟یه دونه از ان خوشگلاش بده من برم :aghosh: :w821::w821: :shame::shame: همشون با احساساتن اتفاقن !:167: از اون چماقت معلومه 2 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ وااااااااااا تجربه ی دردناکی داری؟ نياز به تجربه نيس... جيزي كه عيان است... وقتي يكي معماره يعني يه بار با رشتش ازدواج كرده... وقتيم كه بخواد ازدواج كنه يعني ازدواج مجدد حالا كيه كه به يه هوو تو زندكيش خوشبخت بشه :w768::w14::w874: 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ نياز به تجربه نيس... جيزي كه عيان است...وقتي يكي معماره يعني يه بار با رشتش ازدواج كرده... وقتيم كه بخواد ازدواج كنه يعني ازدواج مجدد حالا كيه كه به يه هوو تو زندكيش خوشبخت بشه :w768::w14::w874: تا باشه از این هووهای درآمد ساز 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ نياز به تجربه نيس... جيزي كه عيان است...وقتي يكي معماره يعني يه بار با رشتش ازدواج كرده... وقتيم كه بخواد ازدواج كنه يعني ازدواج مجدد حالا كيه كه به يه هوو تو زندكيش خوشبخت بشه :w768::w14::w874: تا باشه از این هووهای درآمد ساز کاملا" موافقم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ چقده قشنگ میرقصم مرسییییییییییی قر تو کمر 2 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ تا باشه از این هووهای درآمد ساز اين هوو فقط به ظاهرش ميرسه ولي توش هيجي نيست فقط اسم و سر وصدا داره:w00: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ اين هوو فقط به ظاهرش ميرسه ولي توش هيجي نيست فقط اسم و سر وصدا داره:w00: همون هم خوبه همه با کارشون ازدواج میکنند فقط معماری ها نیستند که:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ اين هوو فقط به ظاهرش ميرسه ولي توش هيجي نيست فقط اسم و سر وصدا داره:w00: دلت پره ها 2 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ بابا جيه ادم نه روز داره نه شب ... اصلا زندكيا نمي فهمه يعني جه!!! دوستم را ديدم ساعت ده و نيم شب ميكم كجا ميري... ميكه يه ساختمان دارم بايد برم نظارت نرسيدم برم حالا تازه دارم ميرم... به خانم و دختر كوجولوش فكر كن تنها توي خونه ساعت 12 ميرسه خونه...تازه برا جندي ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ بابا جيه ادم نه روز داره نه شب ...اصلا زندكيا نمي فهمه يعني جه!!! دوستم را ديدم ساعت ده و نيم شب ميكم كجا ميري... ميكه يه ساختمان دارم بايد برم نظارت نرسيدم برم حالا تازه دارم ميرم... به خانم و دختر كوجولوش فكر كن تنها توي خونه ساعت 12 ميرسه خونه...تازه برا جندي ؟؟؟ خدا به همشون صبر بده! 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من زن معمار نمیخوام ولی دوست دختر معمار می خوام اینجا یافت میشه؟ تازه اگه پیدا شذ یه سری شرایط هم دارم که بعد میگم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من زن معمار نمیخوام ولی دوست دختر معمار می خوام اینجا یافت میشه؟تازه اگه پیدا شذ یه سری شرایط هم دارم که بعد میگم واسه پروژه هات می خوای؟ :persiana__hahaha: 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من زن معمار نمیخوام ولی دوست دختر معمار می خوام اینجا یافت میشه؟تازه اگه پیدا شذ یه سری شرایط هم دارم که بعد میگم :persiana__hahaha:بچه پررو 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من زن معمار نمیخوام ولی دوست دختر معمار می خوام اینجا یافت میشه؟تازه اگه پیدا شذ یه سری شرایط هم دارم که بعد میگم ماکت میخوای بسازه برات؟ یا چی؟:w00: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ ماکت میخوای بسازه برات؟یا چی؟:w00: همش به فکر سوء استفادن می بینی ترو خدا؟:w74: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده