پژمان مهرپویا 1121 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ با این تاییدی که تو گفتی فک کنم همین فردا همه چی اوکی میشه مبارک باشه به پای هم پیر شید که حتما می شوید :w14::w14::w14: لینک به دیدگاه
mjhd 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ ولی کی وقث داره به این چیزا قکر کنه:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
mjhd 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ من که فعلا دارم روی پروزه طرح 3 کار میکنم شاید یه فکری کردم شما نظرتون چیه لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ نچ:w00:یا مکانیک یا صنایع مکانیک خوب نی همون صنایع بچسب... لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ عقلشوكمالش وباورهايش . . . مهمتر است تا شغل ومدركش:icon_pf (44): حالا شما در نظر بگیر همه اون شرایطو داره بعد در مورد شغلش بگو وکیلم؟ اگر كسي باروهايش وارزشهايش وداده هايش را در ره رسيده به الله باشد خداوكيلي من به خواستگاريش ميروم وديگر نياز به وكيل ووصي ندارم ........ خودم خطبه را ميخوانم خودم به پيش بازش مي روم زوجتك نفسي ایول از این حرفت خوشم اومد .. اگه بدونی این جوونام همه همینو میگن .. خودشون خطبرو میخونن وکیلم نمیخوان .. ولی عجیب این دولت حالیش نمیشه هی ملت جم میکنه به جرم اقدام خودسرانه... پ.ن: دوس دارم زیر خاکی بکشم بیرون...:w13: 2 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ با اجازه بزرگتراااااااااااااااااااااااااااااااا بلههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بچه ها فکر می کنید اگه یکی با همم رشته ای خودش ازدواج کنه، موفق تره؟ 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بلههههههههههههههههههه بلهههههههههههههههههه بلهههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بلهههههههههههههههههههبلهههههههههههههههههه بلهههههههههههههههههه معلومه خیلی دوس داریاااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ معلومه خیلی دوس داریاااااااااا بلههههههههههههههههه بلهههههههههههههههه بلهههههههههههههههه البته هر چی بابامون بگه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ بلهههههههههههههههههبلهههههههههههههههه بلهههههههههههههههه البته هر چی بابامون بگه ای جااااااااان 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ اگه معماری نباشه آره از خدات باشه :w13: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ نیستش :w00: جووووووووون خودت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده