vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ وحید شعار نده!!من انقد خسته ام از این کارا که زن پلاتی سر خیابونم حاضرم بشم،اون از معمارا هم کار راه بنداز تره،تازه خرج پروژمم کمتر میشه. پس ریس جمهورو این حرفا همش شعار بود بابا زن را اگر دردی باشد خوش است ...... 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ پس ریس جمهورو این حرفا همش شعار بود بابا زن را اگر دردی باشد خوش است ...... شعار نبود،اگه نشد!!! من برم بخوابم که فردا باید برم پلاتی سر خیابون....... 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ وحید شعار نده!!من انقد خسته ام از این کارا که زن پلاتی سر خیابونم حاضرم بشم،اون از معمارا هم کار راه بنداز تره،تازه خرج پروژمم کمتر میشه. :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ ببین محمد جان با هدف یا بی هدف اونجارو گذاشتین به امون خدا اومدین اینجا چیکار اصلا تو خودت اینجا چیکار میکنی مگه فردا جلسه نداریم برو متن سخنرانیرو آماده کن راستی اس ام اسم که رسید؟ اس ام اس چی؟ متن سخنرانی کجا بود. میلاد باید آماده کنه. میزبانش میلاده گفتیم یه کمی بیایم به این معمارا بخندیم پیش به سوی تالار شهرسازی :w410: لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ :ws28::ws28: نخند مسئله خودمونیه 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ نخند مسئله خودمونیه اشکال نداره از جانب من مطمئن باشین جایی درز نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ اطمینان اونم به یه معمار؟ 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ اطمینان اونم به یه معمار؟ بعلههههههههههه مخصوصا اگه کیمیا باشه:ws2: 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ بعلهههههههههههمخصوصا اگه کیمیا باشه:ws2: چی نکنه دیشب خواب معمار مطمئنو دیدی؟ البته کیمیا که یمیاست اون که بله 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ چینکنه دیشب خواب معمار مطمئنو دیدی؟ البته کیمیا که یمیاست اون که بله وحییییییییییید چه شکست نافرمی از این معمارا خوردین که دلتون پره؟:ws2: الان اصلا فک نکن که با یه معمار میحرفی فقط فک کن کیمیاست راحت بگو 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ وحییییییییییید چه شکست نافرمی از این معمارا خوردین که دلتون پره؟:ws2: الان اصلا فک نکن که با یه معمار میحرفی فقط فک کن کیمیاست راحت بگو بابا کیمیا نه من کلا محض خند میگم این حرفارو اگه نه که منم حاضرم ا یه معمار ازدواج کنم 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ بابا کیمیانه من کلا محض خند میگم این حرفارو اگه نه که منم حاضرم ا یه معمار ازدواج کنم ای کلک بگو پس رد گم کنی بوده حالا بگو کجا آشنا شدی ایول داری تونستی مخ معمار بزنی:ws3: 1 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) !ala, kimia, وحید هیپوداموس مزاحمه دعواتون نمیشم، من میرم بیرون لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ ای کلک بگو پس رد گم کنی بودهحالا بگو کجا آشنا شدی ایول داری تونستی مخ معمار بزنی:ws3: مخشو که نمیدونم، زدم؟ حالا یه معمار پیدا بشه تا بقیه اش (ولی کمتر از معاون وزارت جاش نیستا نکه شوورش وزیر میشه اونم آره دیگه9 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) !ala, kimia, وحید هیپوداموس مزاحمه دعواتون نمیشم، من میرم بیرون من و وحیدو دعوا شایعه اس 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ من و وحیدو دعواشایعه اس آره بابا رابطه به این خوبی چرا سوء تعبیر میکنین تازه قراره با هم هم ازدواج کنیم (آخ نه منظورم شرسازی و معماریه) 4 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ آره بابا رابطه به این خوبی چرا سوء تعبیر میکنینتازه قراره با هم هم ازدئاج نیم (آخ نه منظورم شرسازی و معماریه) تایید میشود 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ تایید میشود با این تاییدی که تو گفتی فک کنم همین فردا همه چی اوکی میشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده