vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 وحید شعار نده!!من انقد خسته ام از این کارا که زن پلاتی سر خیابونم حاضرم بشم،اون از معمارا هم کار راه بنداز تره،تازه خرج پروژمم کمتر میشه. پس ریس جمهورو این حرفا همش شعار بود بابا زن را اگر دردی باشد خوش است ...... 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 پس ریس جمهورو این حرفا همش شعار بود بابا زن را اگر دردی باشد خوش است ...... شعار نبود،اگه نشد!!! من برم بخوابم که فردا باید برم پلاتی سر خیابون....... 1
kimia 4172 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 وحید شعار نده!!من انقد خسته ام از این کارا که زن پلاتی سر خیابونم حاضرم بشم،اون از معمارا هم کار راه بنداز تره،تازه خرج پروژمم کمتر میشه. :ws28::ws28: 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 ببین محمد جان با هدف یا بی هدف اونجارو گذاشتین به امون خدا اومدین اینجا چیکار اصلا تو خودت اینجا چیکار میکنی مگه فردا جلسه نداریم برو متن سخنرانیرو آماده کن راستی اس ام اسم که رسید؟ اس ام اس چی؟ متن سخنرانی کجا بود. میلاد باید آماده کنه. میزبانش میلاده گفتیم یه کمی بیایم به این معمارا بخندیم پیش به سوی تالار شهرسازی :w410:
kimia 4172 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 نخند مسئله خودمونیه اشکال نداره از جانب من مطمئن باشین جایی درز نمیکنه 1
kimia 4172 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 اطمینان اونم به یه معمار؟ بعلههههههههههه مخصوصا اگه کیمیا باشه:ws2: 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 بعلهههههههههههمخصوصا اگه کیمیا باشه:ws2: چی نکنه دیشب خواب معمار مطمئنو دیدی؟ البته کیمیا که یمیاست اون که بله 1
kimia 4172 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 چینکنه دیشب خواب معمار مطمئنو دیدی؟ البته کیمیا که یمیاست اون که بله وحییییییییییید چه شکست نافرمی از این معمارا خوردین که دلتون پره؟:ws2: الان اصلا فک نکن که با یه معمار میحرفی فقط فک کن کیمیاست راحت بگو 1
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 وحییییییییییید چه شکست نافرمی از این معمارا خوردین که دلتون پره؟:ws2: الان اصلا فک نکن که با یه معمار میحرفی فقط فک کن کیمیاست راحت بگو بابا کیمیا نه من کلا محض خند میگم این حرفارو اگه نه که منم حاضرم ا یه معمار ازدواج کنم 2
kimia 4172 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 بابا کیمیانه من کلا محض خند میگم این حرفارو اگه نه که منم حاضرم ا یه معمار ازدواج کنم ای کلک بگو پس رد گم کنی بوده حالا بگو کجا آشنا شدی ایول داری تونستی مخ معمار بزنی:ws3: 1
!ala مهمان ارسال شده در 10 بهمن، 2010 کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) !ala, kimia, وحید هیپوداموس مزاحمه دعواتون نمیشم، من میرم بیرون
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 ای کلک بگو پس رد گم کنی بودهحالا بگو کجا آشنا شدی ایول داری تونستی مخ معمار بزنی:ws3: مخشو که نمیدونم، زدم؟ حالا یه معمار پیدا بشه تا بقیه اش (ولی کمتر از معاون وزارت جاش نیستا نکه شوورش وزیر میشه اونم آره دیگه9 1
kimia 4172 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (3 عضو و 0 مهمان) !ala, kimia, وحید هیپوداموس مزاحمه دعواتون نمیشم، من میرم بیرون من و وحیدو دعوا شایعه اس 2
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 من و وحیدو دعواشایعه اس آره بابا رابطه به این خوبی چرا سوء تعبیر میکنین تازه قراره با هم هم ازدواج کنیم (آخ نه منظورم شرسازی و معماریه) 4
kimia 4172 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 آره بابا رابطه به این خوبی چرا سوء تعبیر میکنینتازه قراره با هم هم ازدئاج نیم (آخ نه منظورم شرسازی و معماریه) تایید میشود 3
vahid hipodamus 7044 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 تایید میشود با این تاییدی که تو گفتی فک کنم همین فردا همه چی اوکی میشه 3
ارسال های توصیه شده