maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ ناراحتی آرمین جان هستااااااااااااااااااا منم اومدم که شما دو تا هیشکی رو بدبخت نکنین من ناراحته اون مخ تم که از بس تو دیوار کوبوندیش دیگه 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_redface: نمیگی!:167::167::167: واستا خودت ببين ميگم يا نميگم لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ من اومدم همسر يابيمهنازم اومده شوهر يابي تو اومدي چيكار؟:w00: من تکذیب می کنم 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_redface: نمیگی!:167::167::167: میگیم:w16::w16: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ من ناراحته اون مخ تم که از بس تو دیوار کوبوندیش دیگه آشنا ميزني؟ مريم....... مريم ... لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ من تکذیب می کنم تو كه دنبال شوهر نميگردي پس چرا تاپيك اينطوري ميزني؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ من ناراحته اون مخ تم که از بس تو دیوار کوبوندیش دیگه شوما نگران نباش............. واستا خودت ببين ميگم يا نميگم اون بهم اعتماد داره...منم من تکذیب می کنم مشخصه.....:w00: 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ آشنا ميزني؟مريم....... مريم ... مریم کیه دیگه؟:w00: اسمم بهاره گیج 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ شوما نگران نباش............. اون بهم اعتماد داره...منم ميبينيم مشخصه.....:w00: اوهوي با آبجيه من درست حرف بزنا:brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مریم کیه دیگه؟:w00:اسمم بهاره گیج :ws28::ws28:...مرسیییییییییییییییییییییییییی 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28::ws28:...مرسیییییییییییییییییییییییییی :167::167::167: شوما وارده صحبتای مسالمت آمیزه خونوادگیه ما نشو :167::167: 1 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ عقلش وكمالش وباورهايش . . . مهمتر است تا شغل ومدركش:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ عقلشوكمالش وباورهايش . . . مهمتر است تا شغل ومدركش:icon_pf (44): حالا شما در نظر بگیر همه اون شرایطو داره بعد در مورد شغلش بگو وکیلم؟ 1 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ حالا شما در نظر بگیر همه اون شرایطو داره بعد در مورد شغلش بگو وکیلم؟ اگر كسي باروهايش وارزشهايش وداده هايش را در ره رسيده به الله باشد خداوكيلي من به خواستگاريش ميروم وديگر نياز به وكيل ووصي ندارم ........ خودم خطبه را ميخوانم خودم به پيش بازش مي روم زوجتك نفسي لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ حالا شما در نظر بگیر همه اون شرایطو داره بعد در مورد شغلش بگو وکیلم؟ اگر كسي باروهايش وارزشهايش وداده هايش را در ره رسيده به الله باشد خداوكيلي من به خواستگاريش ميروم وديگر نياز به وكيل ووصي ندارم ........ خودم خطبه را ميخوانم خودم به پيش بازش مي روم زوجتك نفسي خيلي دلتون هم بخاد:w00: لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ اگر كسي باروهايش وارزشهايش وداده هايش را در ره رسيده به الله باشد خداوكيلي من به خواستگاريش ميروم وديگر نياز به وكيل ووصي ندارم ........ خودم خطبه را ميخوانم خودم به پيش بازش مي روم زوجتك نفسي یعنی تا این سن که اومدی هیییییییچ کی با این شرایط نبوده ! لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی تا این سن که اومدی هیییییییچ کی با این شرایط نبوده ! تا حالا چنين خواستگاري با مشخصات مذكور نيامد :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ تا حالا چنين خواستگاري با مشخصات مذكور نيامد :icon_pf (34): خب اون نیومده، خودتم ندیدی؟ قرار بود اگه دیدی بری خواستگاریش که... ولی جون هرکی دوست داری خطبه رو بده من بخونم قبلتو؟ 1 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ اگر كسي باروهايش وارزشهايش وداده هايش را در ره رسيده به الله باشد خداوكيلي من به خواستگاريش ميروم وديگر نياز به وكيل ووصي ندارم ........ خودم خطبه را ميخوانم خودم به پيش بازش مي روم زوجتك نفسي باز این اومد:w00: 1 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ تاپیک همسر یابی(بخوونید شوور یابی) برای دوستان ترشیده معماری همچنان داغه ها!!! :ws28: :ws3: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده