Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز خانم تو حاضری با یه معمار ازدواج کنی:ws3::ws3::ws3: من با مهندس کامپیوتر ازدواج کردم البته اون موقع رشته ام برق بود نه معماری 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ من با مهندس کامپیوتر ازدواج کردم البته اون موقع رشته ام برق بود نه معماری خودم میدونستم:banel_smiley_4: تازه اسمشم فرهاده:w16: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ خودم میدونستم:banel_smiley_4:تازه اسمشم فرهاده:w16: اوهوم 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ من با مهندس کامپیوتر ازدواج کردم البته اون موقع رشته ام برق بود نه معماری از برق رفتی معماری ! سخت نبود؟ 1 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ bastegi dare bayad khoone dashte bashe + mashin roozi 3 shift kar kone hoghooghesho be hesabe man berize ye vila dashte bashe ke khodesh tarahi karde bashe 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ از برق رفتی معماری !سخت نبود؟ نه زیاد... تو برق قدرت تحلیلم بالا بود...همین باعث شد معماری رو تحلیلی یاد بگیرم و ذهنیتم قوی شه bastegi dare bayad khoone dashte bashe + mashin roozi 3 shift kar kone hoghooghesho be hesabe man berize ye vila dashte bashe ke khodesh tarahi karde bashe فدات شم... دیگه چی؟ راحت باش شما 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ احساس می کنم شوهرم خیلی مرد خوشبختیه... چون با یه معمار ازدواج کرده 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ احساس می کنم شوهرم خیلی مرد خوشبختیه... چون با یه معمار ازدواج کرده :ws28: اره مهناز حتما خیلی حس خوشبختی میکنه خوش به حالش 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28: اره مهناز حتما خیلی حس خوشبختی میکنه خوش به حالش :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:dancegirl2::girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ احساس می کنم شوهرم خیلی مرد خوشبختیه... چون با یه معمار ازدواج کرده خوش به حالش واقعا 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ خوش به حالش واقعا :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ :girl_blush2: آخی بچه م ذوق مرگ شد 2 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ احساس می کنم شوهرم خیلی مرد خوشبختیه... چون با یه معمار ازدواج کرده احساس میکنم شوما خیلی خوشبختین! چون با یه مهندس کامپیوتر ازدواج کردی! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ احساس میکنم شوما خیلی خوشبختین!چون با یه مهندس کامپیوتر ازدواج کردی! از کجا می دونی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ ما که شانس نداریم خوش به حاله شوهرامون.. :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ سلام،من این دفعه اومدم جدی نظر بدم به نظر من واسه دخترای شهرساز ازدواج با پسرای شهرساز و معمار خیلی خوبه،چون می تونی حجم زیادی از کارا رو بندازی گردن همسرت. البته تو این رشته کلا متاهل بودن خیلی خوبه،واسه نقشه گرفتن و پروژه و این جور چیزا واقعا پسرا به درد می خورن.مخصوصا عکس انداختن از فضاهای شهری. 4 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ از کجا می دونی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! چون با مهندس کامپیوتر ازدواج کرده دیگه! پس خوشبخته! کلا هر کی با کامپیوتری بپره,ضرر نمیکنه!(همیشه میخنده! :دی) ما که شانس نداریم خوش به حاله شوهرامون.. :4chsmu1: خوشبحال شوهراتون که شانس ندارین؟ 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ سلام،من این دفعه اومدم جدی نظر بدمبه نظر من واسه دخترای شهرساز ازدواج با پسرای شهرساز و معمار خیلی خوبه،چون می تونی حجم زیادی از کارا رو بندازی گردن همسرت. البته تو این رشته کلا متاهل بودن خیلی خوبه،واسه نقشه گرفتن و پروژه و این جور چیزا واقعا پسرا به درد می خورن.مخصوصا عکس انداختن از فضاهای شهری. دخمل مستقل باش این حرفا چیه این عناصر ذکور یکار برا ادم بکنن ده برابرش از ادم میخوان .. هی به رو ادمم میارن تازه.. بدتر از همه که که کار نمکنن واسه ادم گند میزنن.. من تو این 4سال یه بار با پسرا همگرو نشدم مثه شیر خودم همه کارمو کردم (گند زدم) در کل خدایش سخته بخصوص طراحی شهری وای که چقد افتضاح بود مجبور شدم از صبح تا عصر تو بدترین بی کلاسترین فلکه شهر دانشگاهیم عکس بگیرم و اسکیس بکشم اینقد مزاحمم شدن اشکم در اوردن :ws54: .. ولی هرگز کم نیاوردم..:TAEL_SmileyCente: با این حرفا دست این عناصر ذکور آتو نده..:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ چون با مهندس کامپیوتر ازدواج کرده دیگه!پس خوشبخته! کلا هر کی با کامپیوتری بپره,ضرر نمیکنه!(همیشه میخنده! :دی) خوشبحال شوهراتون که شانس ندارین؟ کوفت ما شانس نداریم. (جمله تمام شد پ.ن : شانس یعنی مهندس کامپیوتر باشی با یه معمار ازدواج کنی. پ.ن: خر شانسی یعنی مهند مکانیک باشی با یه معمار ازدواج کنی. پ.ن: یک معمار اگه در بهترین شرایط باشه با یه معمار ازدواح میکنه در اینصورت خوش شانس نبوده بلکه تنها بد شانس نبوده که با یه غیر معار ازدواج کنه.. مفهوم بود!:167: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده