O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ شما اينو جواب بده:اول مرغ بوده يا تخم مرغ هیش کدوم....خروس اول بوده:4chsmu1: بعد اين: پشه ها روزا كجا ميخوابن؟ (دقت كن رووووزا):4chsmu1: هرجا به جز جاهایی که شبا میرن:4chsmu1: بعدشم اينو: اسم همه ي استاداتون رو با درسايي كه باهاشون داشتي بگو اینو بعدا جواب میدم الان حسش نیست اون دوتاي اول كه غلط بود :4chsmu1: اصلش سومي بود ديگه كسي ديگه سوالي نداره؟ :w127: 2 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اون دوتاي اول كه غلط بود :4chsmu1:اصلش سومي بود ديگه كسي ديگه سوالي نداره؟ :w127: چرا ... اينكه چي شد شما كاربر ويژه شدين؟ بعدم اينكه چرا بچه هاي مهندسي پزشكي اصن نيستن بعد اينكه واقعا رشتتون باكلاسه؟ 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ چرا ... اينكه چي شد شما كاربر ويژه شدين؟ بعدم اينكه چرا بچه هاي مهندسي پزشكي اصن نيستن بعد اينكه واقعا رشتتون باكلاسه؟ اونها سوالهای من هم بیییدن:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ چرا ... اينكه چي شد شما كاربر ويژه شدين؟ بعدم اينكه چرا بچه هاي مهندسي پزشكي اصن نيستن بعد اينكه واقعا رشتتون باكلاسه؟ سلام احتمالا پارتي داشتم... اگه دوس داري به شما واگذارش ميكنم... نميدونم اگه پيداشون كردي از خودشون بپرس... نه...رشته ي باكلاس وجود نداره...ولي همه توي كلاس درس ميخونيم... پ.ن: بعدا باهات صحبت ميكنم... (حيف كه قول دادم چماقمو در نيارم... ) اونها سوالهای من هم بیییدن:banel_smiley_4: اينا رو خودم بايد جواب بدم؟ :w127: اگه شما هم علاقه مندين به شما واگذارش ميكنم... :rose: در مورد بقيه هم نظري ندارم... 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ یک سوال دیگه اینجا مدیرش کیه؟؟ آیا کاربر ویژه همون مدیره یا مدیر همون کاربر ویژست؟؟:girl_in_dreams: چماغ نیاریااااا:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ من میتونم مدیر لایقی باشم :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ یک سوال دیگهاینجا مدیرش کیه؟؟ آیا کاربر ویژه همون مدیره یا مدیر همون کاربر ویژست؟؟:girl_in_dreams: چماغ نیاریااااا:banel_smiley_52: من؟ چماخ؟ اصلا تا حالا كسي منو حين حمل چماخ ديده؟:4chsmu1: نه بابا اون مال يه چيز ديگه بود كه چماخ ميخواستم در بيارم. يه جاي ديگه يه كارايي كرده بود... خوب اينجا در واقع مدير نداره به خاطر اينكه اولش اصلا تالار نبود يه بخشي بود توي تالار ساير رشته هاي مهندسي. بعد من يه مقدار مطلب گذاشتم و اينا و به خاطر وضعيت رقت انگيز رشته قر زدم . گفتن اينجا تالار نيست مدير نداره. ميشه كاربر ويژه تعريف كرد با امكانات مديريتي. منم براي يه مدتي اين مسئوليت رو قبول كردم كه به اينجا يه سر و ساموني بديم. بعدش شد تالار و منم سعي كردم دوستانو بيارم اينجا فعاليت كنيم كه تالار خوبي باشه. الآن spow و من توي اين تالار ميتونيم از ابزاراي مديريتي استفاده كنيم. ولي تالار بايد فعال تر بشه. اين طوري اصلا خوب نيست. :shame: 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ من میتونم مدیر لایقی باشم خيلي خوبه. بيا اينجا يه ذره فعاليت كن خودم معرفيت ميكنم.... ......:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :girl_in_dreams: شما هم دوس داري؟ :rose: :ws3: كودتا؟ :persiana__hahaha: راستي يادم رفت رشته ي شما چي بوووووووووود؟ 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ خيلي خوبه. بيا اينجا يه ذره فعاليت كن خودم معرفيت ميكنم.... ......:persiana__hahaha: من ظرف نمی شورم هاااااااا 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ من ظرف نمی شورم هاااااااا اينجا فعاليتا فرق داره يه خورده....:icon_pf (95):....... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اينجا فعاليتا فرق داره يه خورده....:icon_pf (95):....... :4chsmu1::4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ شما هم دوس داري؟ :rose:نه من دووز ندالم....شما مدیر باشین خیلییی بیتره...:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ شما هم دوس داري؟ :rose:نه من دووز ندالم....شما مدیر باشین خیلییی بیتره...:girl_yes2: مرسي شما لطف داري... 2 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ مرسي شما لطف داري... حالا چرا غصه ميخوري كه لطف دارن؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده