st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ هر چه میخواهد دل تنگت بگـــــو هييييييييييي خوااهر نمي دوني كه. من انقد از اين اوريون كشيدم كه نگوووووووووو هميييييييييشههههههههه منو دعوا ميكنه. خبر نداري كه. يه چماخ داره آااااااهههه :167: كلا يه جماعتي مچل اينن.... 2 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ اوريون جان من اگه همين الآن بيام منهدسي پزشكي بخونم حقوقم بيشتره يا همين معماري رو ادامه بدم؟ 1 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ اوريون جان يه سوال ديگه... چند سالگي اوريون گرفتي؟ انگيزت از اينكه مهندسي پزشكي خوندي اين بود آيا؟ اسم نداري خودت؟ چرا اسمت اوريونه؟ ميشه من بيام اينجا مدير شم؟ 1 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ چرا بقيه سوال نمي پرسن؟ :w00: مي خواين بعدا فقط منو بزنه؟:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ اوریون خودت کجایی خووووووووب؟داری پروژت رو تحویل میدی؟ 2 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سلااااااااااام اوريون جون چرا نمياي جواب بدي؟ اين همه سوال علمي كردم. خودت جواب نداديا حتما به سوالاي غير علمي علاقه داري. 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااماوريون جون چرا نمياي جواب بدي؟ اين همه سوال علمي كردم. خودت جواب نداديا حتما به سوالاي غير علمي علاقه داري. منم همینو میگم ............ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ الان خیلی دلم میخواد بدونم احوالات شما چگونه است ؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ چرا هی دکی میکنی میری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:167: 2 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ خوب به تاپيك صندلي داخ اوريون خوش اومديد هركي سوال داره بده بياد... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ خوب به تاپيك صندلي داخ اوريون خوش اومديد هركي سوال داره بده بياد... الان دقیقا میخواستم همینو بگم موهاتو بکش:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ رتبه كنكورت چند بود هم كارشناسي هم ارشد ارشد كنكور دادي يا مستقيم سهميه ميشي؟ اه اه بچه درس خون ازت خوشم نيووووومد 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ جرا وقتی نمیتونی به تاپیکت رسیدگی کنی تاپیک میزنی؟ کی جواب سوالای ما رو میده؟ شاید یکی عجله داشته باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ الان دقیقا میخواستم همینو بگمموهاتو بکش:banel_smiley_4: نمي كشم مال من خوشجل تره... 1 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ چرا پلي تكنيكيا خود شيفته ان؟ :banel_smiley_52: تو چن تا تجمع اعتراض آميز شركت كردي؟ :167: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ نمي كشم مال من خوشجل تره... پیشته 2 لینک به دیدگاه
st.saba 671 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ چرا پروفت بستس؟ شايد يكي باهات كار داشت :w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده