سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سارا جون دقیقا منظورت چیه؟؟؟ یعنی قبل از اینکه کارو بکشیم کرکسیون کنیم؟! خوب نگرفتم منظورتو!!! نهههههههههههههههههه منظورم این بود که اول کاری که این هفته می کشیم رو کرکسیون کنیم، بعد شروع کنیم به کشیدن کار جدید.وقتی همه کارها کرکسیون شد، یه طرح جدید انتخاب می کنیم واسه هفته بعدش. رسوندم منظورمو؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ نههههههههههههههههههمنظورم این بود که اول کاری که این هفته می کشیم رو کرکسیون کنیم، بعد شروع کنیم به کشیدن کار جدید.وقتی همه کارها کرکسیون شد، یه طرح جدید انتخاب می کنیم واسه هفته بعدش. رسوندم منظورمو؟؟؟ :girl_yes2:100% تایید میشه:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا من داوطلب می شم... مال خودمو اول کرکسیون کنید....:banel_smiley_52: آب قند لطفا! :obm: :obm: :obm: از پست ها نقل قول بگیریم که بفهمیم اشکالامون چیه. مثل اینکه کسی نمیخواد شروع کنه به نظر دادن. من شروع کنم پس؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ مثل اینکه کسی نمیخواد شروع کنه به نظر دادن.من شروع کنم پس؟ آره گلم شروع کن 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها دست گلتون درد نكنه كاراتون خيلي جالبه ايشالله بهتر از اين بشه...... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ کسی نمی خواد کرکسیون کنه؟ 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من یه چیزی بگم؟ گفته بودم نمیام ولی نمیدونم چرا یهو ویرم گرفت راندو کنم؛کارمو بذارم؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من یه چیزی بگم؟گفته بودم نمیام ولی نمیدونم چرا یهو ویرم گرفت راندو کنم؛کارمو بذارم؟ شما دوتا بگو... منتظریییییییییم 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی مهناز جون ایناهاش ماژیک: کیوکالر: 304 302 504 140 843 730 567 542 793 تاچ: 98وWG2 وCG2 9 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مرسي عاليه سارا جان....... 3 لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ من سعی می کنم بکشمش.الان 1سال کارنکردم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ کسی نمی خواد کرکسیون کنه؟ ببخشید من دیشب تا می خواستم شروع کنم ، برقمون رفت 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ مرسي عاليه سارا جان....... شما کارتونو نزاشتین؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خب دوستان عزیز راندوی من تموم شد مهناز جون کارت خوبه.فقط چیزی که فکر کنم یکم به چشم میاد ، انعکاس شیشس.به نظر من اگه اول تمام سطح شیشه رو با روشنترین رنگ(آبی) می پوشوندی و بعد کم کم رنگهای تیره رو هرجا نیاز بود روشون می زدی، دیگه مرز بین رنگها زیاد به چشم نمیومد و تو هم محو می شد. البته این نظر منه.ممکنه خودم هم نتونسته باشم درست دربیارم :icon_redface: حالا بقیه نظرشونو بگن 5 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ خب دوستان عزیز راندوی من تموم شد الان تو دلتون می گید: خود شیرین- شکلات- چه حالی داره هااااا- بیکاری مهناز؟ ای بابا... حالا چرا اینقدر زود؟ بگذریم..... اینم کار من: مدت زمان: 1 ساعت و یه ذره! ماژیک هایی که استفاده کردم: مارک touch: WG5 36 124 174 100 63 BG3 172 98 مارک PANTONE: 14-64JP 12-49JP مارک PRISMACOLOR: DARK GREEN نکات: 1)توی خطوط عمودی که می کشیم( مثل اون آبی هایی که رو شیشه ها هست) ماژیک رو رها نکنید یعنی ممتد بکشید. 2) من اول با مداد کشیدم بعد روش رو با راپید پر رنگ کردم. 3) پرسپکتیو خیلیییییی مهمه. با سلام .... نظر شخصی بنده : 1. انتخاب رنگ مناسب ... 2. پرسپکتیو درست .. 3. ولی متاسفانه فضای باز در کار دیده نمی شه منظور من از فضای باز لکه های سفیدی هست که باعث پویایی کار میشه .. (که در قسمت های تیره این نقیصه بیشتر دیده می شود ) 4. رنگها در بعضی از جاهای کار به خوبی ترکیب نشدند ...قسمت های شیشه ای 5. ولی در بعضی از قسمت های کار ترکیب رنگ ها مناسبه .. 6. کنتراس در یک راندو نقشی اساسی دارد که در این کار به خوبی دیده نمی شود ... 7. ولی قسمت شیشه ها و درختان و زمین به خوبی راندو شدند و پرداخت مناسبی روی آنها صورت گرفته است ... 8. در کل راندوی خوبی هست (البته متاسفانه من کمی رککم ):icon_pf (34)::icon_gol: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ ابرام مال منم :w00: فقذ اینقد رک نگو سکته می کنما :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام ....نظر شخصی بنده : 1. انتخاب رنگ مناسب ... 2. پرسپکتیو درست .. 3. ولی متاسفانه فضای باز در کار دیده نمی شه منظور من از فضای باز لکه های سفیدی هست که باعث پویایی کار میشه .. (که در قسمت های تیره این نقیصه بیشتر دیده می شود ) 4. رنگها در بعضی از جاهای کار به خوبی ترکیب نشدند ...قسمت های شیشه ای 5. ولی در بعضی از قسمت های کار ترکیب رنگ ها مناسبه .. 6. کنتراس در یک راندو نقشی اساسی دارد که در این کار به خوبی دیده نمی شود ... 7. ولی قسمت شیشه ها و درختان و زمین به خوبی راندو شدند و پرداخت مناسبی روی آنها صورت گرفته است ... 8. در کل راندوی خوبی هست (البته متاسفانه من کمی رککم ):icon_pf (34)::icon_gol: چقدر فنی نظر میدین شما. خوشحال می شم نظرتونو در مورد کار منم بگین. :banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ چقدر فنی نظر میدین شما.خوشحال می شم نظرتونو در مورد کار منم بگین. :banel_smiley_52: کار تو حرف نداره من گفتم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ کار تو حرف نداره من گفتم نظر لطفته فاطمه . :icon_redface: 5 ماه بود اسکیس نزده بودم.دستم زیک زاک خط میکشید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده