~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ اینم کار من زیاد خوب نیس ولی فکر و طرحش توی 28دقیقه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ اصلا" معلومه هست می خوایم چیکار کنیم؟ چرا کسی به اینجا سر نمی زنه؟ 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ اصلا" معلومه هست می خوایم چیکار کنیم؟ چرا کسی به اینجا سر نمی زنه؟ نه کسی اومد طرحو ببینه نه کسی کار داد حتی خودمون میدونی چیه همه تحویل پروژه و امتحان دارن هیشکی دنبالش نیس 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ بچه ها شما الان وقت این کارو دارین؟؟؟ :icon_pf (34)::icon_pf (34): لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ لطفا نظر بدهید!!!!!!!:167: سلام دوست من کارت با این که رو مقوا تیره انجام دادی تمیز در اومده با پاستل کچی کشیدی درسته؟ سایه ها رو خوب در آوردی چقدر زمان براش گذاشتی؟ 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ سلام دوست منکارت با این که رو مقوا تیره انجام دادی تمیز در اومده با پاستل کچی کشیدی درسته؟ سایه ها رو خوب در آوردی چقدر زمان براش گذاشتی؟ . . سلام ...... ن با پاستل نیس با نشاسته و پودر رنگ نقره ای یادم نیس ولی فک کنم حدود 40دقیقه لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ .. سلام ...... ن با پاستل نیس با نشاسته و پودر رنگ نقره ای یادم نیس ولی فک کنم حدود 40دقیقه تاحالا اینجوری کار نکردم جالبه طرح اولیه رو هم خودت زدی؟:rose: 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ تاحالا اینجوری کار نکردمجالبه طرح اولیه رو هم خودت زدی؟:rose: برای همچین طرحهای ساده ای که حجمش مشخصه وایتکس فوق العادس خیلی جلوه میده به کار کثیف کاریای نشاسته رو هم نداره 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ تاحالا اینجوری کار نکردمجالبه طرح اولیه رو هم خودت زدی؟:rose: . . اره اسکیس اولیه طرحمم اگه استاد قبول کنه،راندوشو میزنم لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ برای همچین طرحهای ساده ای که حجمش مشخصه وایتکس فوق العادس خیلی جلوه میده به کار کثیف کاریای نشاسته رو هم نداره . . ممنون از نظرت . کار با نشاسته و پودر رنگ از یکی شنیده بودم خواستم امتحان کنم با وایتکس هم کار کردم،حق با توی،وایتکس بهتره . کثیفی جزی از کارمن نمیتونم تمیز در بیارم کارمو:icon_pf (34): . اینم با وایتکس قبلا به مهناز نشون دادم لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ .. ممنون از نظرت . کار با نشاسته و پودر رنگ از یکی شنیده بودم خواستم امتحان کنم با وایتکس هم کار کردم،حق با توی،وایتکس بهتره . کثیفی جزی از کارمن نمیتونم تمیز در بیارم کارمو:icon_pf (34): . اینم با وایتکس قبلا به مهناز نشون دادم کارت خوبه البته من خودم کارم خوب نیس ولی نقد کردن اسون تر از انجام دادن کار تا اونجایی که من کار کردم توی تکنیک وایتکس اسمون رو با وایتکس کار نمی کنن چرا خیلی محو با پنبه نه با گوش پاک کن یه روشنایی ایجاد می کنن بعد با یونیپن سفید به اسمون طرح میدن خونهه خیلی خوبه اما اسمون با خورشیدش شبیه نقاشی کردتش تا راندو ببخشید 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ کارت خوبه البته من خودم کارم خوب نیس ولی نقد کردن اسون تر از انجام دادن کار تا اونجایی که من کار کردم توی تکنیک وایتکس اسمون رو با وایتکس کار نمی کنن چرا خیلی محو با پنبه نه با گوش پاک کن یه روشنایی ایجاد می کنن بعد با یونیپن سفید به اسمون طرح میدن خونهه خیلی خوبه اما اسمون با خورشیدش شبیه نقاشی کردتش تا راندو ببخشید . . ممنون بازم یونیپن چیه؟ . . من دوس دارم انتقاد!!!!! باعث میشه هم نواقص بفهمه هم چیزی یاد بگیره!!!!!!!! لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ .. ممنون بازم یونیپن چیه؟ . . من دوس دارم انتقاد!!!!! باعث میشه هم نواقص بفهمه هم چیزی یاد بگیره!!!!!!!! یونیپن یکی از مارکهای خوبه روان نویس هستش که توی کار وایتکس از رنگ سفیدش استفاده میشه حتی اگه میخواین بافت زیاده سفید رنگی ایجاد کنین از غلط گیر های معمولی هم میشه استفاده کرد مخصوصا برای درخت با تکنیک وایتکس غلط گیر خوبه لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ اهان من یه خودنویس سفید دارم بهش میگم خودنویس ژله ای . همونه؟ لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ اهانمن یه خودنویس سفید دارم بهش میگم خودنویس ژله ای . همونه؟ نه ژله ای نیست حالا شاید شما اینجوری میگین ولی روان نویس نوک نمدی دیدی که جفت همون ولی با جوهر سفید لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ نه ژله ای نیست حالا شاید شما اینجوری میگین ولی روان نویس نوک نمدی دیدی که جفت همون ولی با جوهر سفید . . عزیز ،من ب این میگم ژله ای شما چی میگی؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ .. عزیز ،من ب این میگم ژله ای شما چی میگی؟؟؟؟؟ چه اسمایی میزارین رو وسیله ها اره همین این کجاش ژله ایه؟ 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ چه اسمایی میزارین رو وسیله ها اره همین این کجاش ژله ایه؟ . . خانومی اگه روی این خودنویس بخونی نوشتهgelly roll یعنی رول ژله ای نunipin لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۹ .. خانومی اگه روی این خودنویس بخونی نوشتهgelly roll یعنی رول ژله ای نunipin :jawdrop::jawdrop::jawdrop:وااله همچین چیزی ننوشته نوشته unipin شاید این یه مارک دیگس 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده