.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ خیلی افتضاحه...نه؟ عزیزممممممممممممممممم کارت قشنگه آسمونت خیلی خوبه رو درختات باید بیشتر کار کنی خطوتتم قوی بکش بقیه عالی 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ گذاشتم....نخندینا سرما خورده بودم خو.....فقط برای اینکه بد قول نشم کشیدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی عزیز خسته نباشی کارت خوبه کمی بی حوصله می زنه:دی کنتراستت خوبه درختاتم خوبه کمی راپیدی می کردی بهتر می شد خطاطم قوی بکش 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ببخشید یخورده دیر شدخو مگه چیه من تازه کارم مثل اینکه هااااااااااااااااااااااااااا یکم بد شد دیگه چه اشکالی داره مگه!!! یخورده هم کیفیتش بده خو به من چه!!!؟؟ خسته نباشی عزیزم کارت خیلی خوب شده انتخاب رنگات خیلی خوبه کمی کنتراست ضعیفه مدادای دورتو پر رنگ تر می کردی کارت جون دار تر می شد حتی با خود رنگ هم می تونستی دور بندی کنی کلا کارت خیلی خوبه 3 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ اینجا کسی نیس نظر یده به کارام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ اینجا کسی نیس نظر یده به کارام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: ایووووووووووووووووووووووووووول کارت حرف نداره خیلی خوبه اصلا بلدی با آبرنگ کار کنی شیشه هات عالیه آسمونت حرف نداره واااااااااااااااااای درختات واااااااااااااااااااای سایه هاشووووووووووووووووو من ایراد نمی بینم شاید می تونست کنتراستش بیشتر باشه:دی کار پایینم خیلی قشنگه بابا این کاره ای هاااااا خسته نباشی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ایووووووووووووووووووووووووووولکارت حرف نداره خیلی خوبه اصلا بلدی با آبرنگ کار کنی شیشه هات عالیه آسمونت حرف نداره واااااااااااااااااای درختات واااااااااااااااااااای سایه هاشووووووووووووووووو من ایراد نمی بینم شاید می تونست کنتراستش بیشتر باشه:دی کار پایینم خیلی قشنگه بابا این کاره ای هاااااا خسته نباشی همونایی که فاطمه گفت خیلی بلتی...خوش به حالت 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ اینم کار من .... کارت خیلی خوبه به نظرم از با پهنای مارکر بیشتر کار کن تا نوک نازکش و رو حرکتای مارکرت دوباره حرکت نکن . درکل چیره خوبی دراومد لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ --------------------- اینارو به مهناز نشون دادم ولی بازم میزارم تو صفخه تا بقیه استفاده کنند به تمرین... تو هم یاد میگیری لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ اینم کاری از دوست خوبم امیر مهدی پور... تفاوت را احساس کنید با کار من لینک به دیدگاه
SHARLIN 306 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ من این کارو راندو کردم..ولی اول عکس طرح و می زارم:4chsmu1: فرداهم راندوشو.. خوب من فضای داخلی راندوشو بیشتر دوست دارم من فکر کردم تاپیک خوابیده:4chsmu1: اینم کار من که یادم رفته بود بزارم شرمنده یکم تارن عکسا اگه خیلی بده بگید دوباره عکس بندازم یکیش بامداد یکیشم آخر روش با ماژیک یکم سایه زدم 3 لینک به دیدگاه
SHARLIN 306 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ اینم یکی دیگه با آبرنگ و مداد آبرنگ کار کردم:62izy85: عاشق مداد آبرنگ شدم خیلی نازه حتما" امتحان کنین بچه ها:626gdau: 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ اینم یکی دیگهبا آبرنگ و مداد آبرنگ کار کردم:62izy85: عاشق مداد آبرنگ شدم خیلی نازه حتما" امتحان کنین بچه ها:626gdau: من نمیبینم خو!!!! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ من نمیبینم خو!!!! منم نمی بینم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ گذاشتمش:62izy85: باز نمی بینم با آپلود سنتر اینجا آپلود کن. ............. آهااااان تو پست قبلی گذاشتی...ناز شده...خسته نباشی. 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ این خوبه؟ کار امیر مهدی پور کا من نیس لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ بابا شماها چرا اینقدر حرفه ای کار می کنید؟ :banel_smiley_52: با آبرنگه یا ماژیک؟ 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ بابا شماها چرا اینقدر حرفه ای کار می کنید؟ :banel_smiley_52:با آبرنگه یا ماژیک؟ . . ماژیک و مداد رنگی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده