Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 من کشیدم ولی خیلی بد شد چون وحشتناک سرما خوردم و همه خطاش و راندوش کجو کوله شده 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2010 من کشیدم ولی خیلی بد شدچون وحشتناک سرما خوردم و همه خطاش و راندوش کجو کوله شده مال منو ندیدی...بزارم تو آفتاب می دوئه :ws28: 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 مال منو ندیدی...بزارم تو آفتاب می دوئه :ws28: من میزارم همه کاراشونو بزارن بعد من 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 بچه ها چقد کاراتون قشنگه.............همگی خسته نباشید. من خیلی دوس دارم از اینا بلت بشم! 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 خیلی افتضاحه...نه؟ اصلا....خیلیم خوبه کارم بدهههههههه 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2010 اصلا....خیلیم خوبه کارم بدهههههههه شبنمی بذار دیجه :4chsmu1: آرپااااک بدو :w00: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 گذاشتم....نخندینا سرما خورده بودم خو.....فقط برای اینکه بد قول نشم کشیدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
Arpak 8511 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 ببخشید یخورده دیر شد خو مگه چیه من تازه کارم مثل اینکه هااااااااااااااااااااااااااا یکم بد شد دیگه چه اشکالی داره مگه!!! یخورده هم کیفیتش بده خو به من چه!!!؟؟ 4
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 1 فروردین، 2011 خیلی افتضاحه...نه؟ ............ کارت خوبه شده . دو نکته: 1.اگه از گریز استفاده کنی برای کف سازی و پنجره ها کارت جالب تر میشه 2-درختاتو به زمین وصل کنی و دورش چمن بزاری زیبا میشه . در کل بهتر از مال من شده
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 1 فروردین، 2011 ببخشید یخورده دیر شدخو مگه چیه من تازه کارم مثل اینکه هااااااااااااااااااااااااااا یکم بد شد دیگه چه اشکالی داره مگه!!! یخورده هم کیفیتش بده خو به من چه!!!؟؟ ........... کارت خیلی خوب شده!! اگه با راپید دور گیری میکردی عالی میشد! به جای مدادرنگی از ماکر یا ابرنگ یا هرچیز غیر از مدادرنگی استفاده کنی بهتر میشه!!
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 1 فروردین، 2011 ...........کارت خیلی خوب شده!! اگه با راپید دور گیری میکردی عالی میشد! به جای مدادرنگی از ماکر یا ابرنگ یا هرچیز غیر از مدادرنگی استفاده کنی بهتر میشه!! برای منم بگو خو... 1
Arpak 8511 ارسال شده در 1 فروردین، 2011 ...........کارت خیلی خوب شده!! اگه با راپید دور گیری میکردی عالی میشد! به جای مدادرنگی از ماکر یا ابرنگ یا هرچیز غیر از مدادرنگی استفاده کنی بهتر میشه!! الان راپیدیش کردم خیلی بهتر شد 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2011 گذاشتم....نخندینا سرما خورده بودم خو.....فقط برای اینکه بد قول نشم کشیدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خسته نباشی دخملی.... پرسپکتیوت خوبه.... آسمون رو خوب راندو نکردی رو خطوتت بیشتر کار کن. 2
ارسال های توصیه شده