.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ آقا خانم تند باشین تموم شداااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ من کشیدم ولی خیلی بد شد چون وحشتناک سرما خوردم و همه خطاش و راندوش کجو کوله شده 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ من کشیدم ولی خیلی بد شدچون وحشتناک سرما خوردم و همه خطاش و راندوش کجو کوله شده مال منو ندیدی...بزارم تو آفتاب می دوئه :ws28: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ مال منو ندیدی...بزارم تو آفتاب می دوئه :ws28: من میزارم همه کاراشونو بزارن بعد من 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ بچه ها چقد کاراتون قشنگه.............همگی خسته نباشید. من خیلی دوس دارم از اینا بلت بشم! 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ خیلی افتضاحه...نه؟ اصلا....خیلیم خوبه کارم بدهههههههه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ اصلا....خیلیم خوبه کارم بدهههههههه شبنمی بذار دیجه :4chsmu1: آرپااااک بدو :w00: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ گذاشتم....نخندینا سرما خورده بودم خو.....فقط برای اینکه بد قول نشم کشیدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ببخشید یخورده دیر شد خو مگه چیه من تازه کارم مثل اینکه هااااااااااااااااااااااااااا یکم بد شد دیگه چه اشکالی داره مگه!!! یخورده هم کیفیتش بده خو به من چه!!!؟؟ 4 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ خیلی افتضاحه...نه؟ ............ کارت خوبه شده . دو نکته: 1.اگه از گریز استفاده کنی برای کف سازی و پنجره ها کارت جالب تر میشه 2-درختاتو به زمین وصل کنی و دورش چمن بزاری زیبا میشه . در کل بهتر از مال من شده لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ببخشید یخورده دیر شدخو مگه چیه من تازه کارم مثل اینکه هااااااااااااااااااااااااااا یکم بد شد دیگه چه اشکالی داره مگه!!! یخورده هم کیفیتش بده خو به من چه!!!؟؟ ........... کارت خیلی خوب شده!! اگه با راپید دور گیری میکردی عالی میشد! به جای مدادرنگی از ماکر یا ابرنگ یا هرچیز غیر از مدادرنگی استفاده کنی بهتر میشه!! لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ...........کارت خیلی خوب شده!! اگه با راپید دور گیری میکردی عالی میشد! به جای مدادرنگی از ماکر یا ابرنگ یا هرچیز غیر از مدادرنگی استفاده کنی بهتر میشه!! برای منم بگو خو... 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ ...........کارت خیلی خوب شده!! اگه با راپید دور گیری میکردی عالی میشد! به جای مدادرنگی از ماکر یا ابرنگ یا هرچیز غیر از مدادرنگی استفاده کنی بهتر میشه!! الان راپیدیش کردم خیلی بهتر شد 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ من به یه چیزی اعتراف منم....کار با آبرنگ سخته 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ گذاشتم....نخندینا سرما خورده بودم خو.....فقط برای اینکه بد قول نشم کشیدم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خسته نباشی دخملی.... پرسپکتیوت خوبه.... آسمون رو خوب راندو نکردی رو خطوتت بیشتر کار کن. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده