Mehran Aalto 105 ارسال شده در 1 دی، 2010 اینم کار من. با ماژیک و پاستل کار کردم. ---------------------------------------------- از نظر پرسپکتیو ایراد داره به نقطه گریز نمیرن همین نکته کوچیک تو دید اول خیلی تاثیر میزاره ...:icon_pf (44): 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 1 دی، 2010 می دونم کارم افتضاح شد....فقط می خواستم بگم سر قولم موندم. اگه کسی نمی خواد ادامه بده نده...اینم می شه مثل تاپیکای دیگه 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 1 دی، 2010 4..... 3.... تا 3 ساعت دیگه میام و تاپیک رو قفل می کنم. بعد از یه مدت هم تاپیک حذف می شه. 1
rezanassimi 9036 ارسال شده در 1 دی، 2010 4.....3.... تا 3 ساعت دیگه میام و تاپیک رو قفل می کنم. بعد از یه مدت هم تاپیک حذف می شه. چه بد اخلاق :w00: بذار بچه ها کارشونو بکنن امیدوارم اخلاق دخترت به باباش بره
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 1 دی، 2010 چه بد اخلاق :w00:بذار بچه ها کارشونو بکنن امیدوارم اخلاق دخترت به باباش بره همینه که هست :w00: می دونم که اخلاق دومادم به مامانش رفته 1
rezanassimi 9036 ارسال شده در 1 دی، 2010 همینه که هست :w00:می دونم که اخلاق دومادم به مامانش رفته ببین خودت سر اسپم بازی رو باز میکنی آخه یعنی چی؟ مگه اخلاق من چشه؟ :cryingf: پسر به این خوفی
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 2 دی، 2010 این همون افرادی بودن که گفتن : آخجوووووووووووووون کرکسیون راندو...به به...ما پایه ایم.... شرکت کنندگان گل: 1.لیلیان 2.فاطمه--> معمار سبز 3. mahnaz.d 4.ندا --> ne_sh67 5.شبنم --> atre baron 6.نیاز 7 پسر مشهدی 8 سارا 9.hami_ sani 10.MANTIS 11.archi& tini دقت کنید...11 نفر!!!! چند نفر موندن؟ فرصت ارائه تا دیشب بود...اما کی بجز خودم کارشو ارائه کرد؟ بعد ناراحت می شید و می گید: خب وقت نداریم. پس اگر وقت ندارید بهتره تاپیک فعلا بسته شه تا نشه اسپم دونی!( حالا بعدا ببینیم چی می شه) از همه ی دوستانی که تا اینجا با ما همراه بودن ممنونم. تاپیک قفلیده شد... 5
SHARLIN 306 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 من این کارو راندو کردم.. ولی اول عکس طرح و می زارم:4chsmu1: فرداهم راندوشو.. خوب من فضای داخلی راندوشو بیشتر دوست دارم 1
SHARLIN 306 ارسال شده در 13 بهمن، 2010 این همون افرادی بودن که گفتن : آخجوووووووووووووون کرکسیون راندو...به به...ما پایه ایم....شرکت کنندگان گل: 1.لیلیان 2.فاطمه--> معمار سبز 3. mahnaz.d 4.ندا --> ne_sh67 5.شبنم --> atre baron 6.نیاز 7 پسر مشهدی 8 سارا 9.hami_ sani 10.MANTIS 11.archi& tini دقت کنید...11 نفر!!!! چند نفر موندن؟ فرصت ارائه تا دیشب بود...اما کی بجز خودم کارشو ارائه کرد؟ بعد ناراحت می شید و می گید: خب وقت نداریم. پس اگر وقت ندارید بهتره تاپیک فعلا بسته شه تا نشه اسپم دونی!( حالا بعدا ببینیم چی می شه) از همه ی دوستانی که تا اینجا با ما همراه بودن ممنونم. تاپیک قفلیده شد... تاپیک باز می شود:62izy85: :ws17: 1
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 29 اسفند، 2010 کارم جالب نشد:icon_pf (34): - اخه جنس فابریانو بد بود - تقلب کردن چقدر سخته
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2010 خسته نباشییییییییییییی . به نظرم خیلی خوب کار کردی حالا واستا همه کاراشون رو انجام بدن تا جمعه...بعد ییهویی کرکسیون می کنیم 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2010 فاطمه شبنم آرپاک خودم هنوز نزاشتیم کارامونو..بدویید......... 3
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 29 اسفند، 2010 خسته نباشییییییییییییی .به نظرم خیلی خوب کار کردی حالا واستا همه کاراشون رو انجام بدن تا جمعه...بعد ییهویی کرکسیون می کنیم . . من جمعه کلاس دارم صبح تا غروب شبش هستم ... یه چیز دیگه: خط کش میشه استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟ برای من خط ها دستییه! استاد ما میگف اسکیس حتما دستی باشه! خط کش استفاده میکردیم نمره کم می کرد
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 29 اسفند، 2010 .. من جمعه کلاس دارم صبح تا غروب شبش هستم ... یه چیز دیگه: خط کش میشه استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟ برای من خط ها دستییه! استاد ما میگف اسکیس حتما دستی باشه! خط کش استفاده میکردیم نمره کم می کرد عع پس خسته نباشی. ببین من از یکی از استادام که تو ایرانه در مورد این موضوع پرسیدم گفت میگن اسکیس دست آزاد. تو انگلیسی هم به free hand معروفه. اما می گفت خیلی ها توی امتحان دانشگاه ها از خط کش استفتده می کنن و کاملا" هم قانونی هست اما اینجا بیشتر سعیمون بر اینه که دست آزاد کار کنیم تا دستمون قوی شه 2
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 30 اسفند، 2010 نظر بدید!! نظر بدید اولیش با وایتکس!درس روستا1 پلان قدیمی روستا مازندران . . دومیش اسکیس سریع توی 24 دقیقه کار با ابرنگ
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 30 اسفند، 2010 تا فردا بعدازظهر صبر کنید من موندم!!!:mrsbeasley: منتظریم...تا جمعه شب وقت دارید 1
~M~O~J~ مهمان ارسال شده در 31 اسفند، 2010 من امروز کلاس نرفتم به خاطر کرکسیون!!! . البته کاری کلاسم رو نرسیده بودم و نرفتم
ارسال های توصیه شده