EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۸۸ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۸۸ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۸۸ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ یادش یه خیر واقعا امین جان این درسها زمان خودش از عذاب آخرت بدتر بود ولی الان آرزو میکنیم که کاش میشد برمیگشتیم به اون روزها 1 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ واقعا امین جاناین درسها زمان خودش از عذاب آخرت بدتر بود ولی الان آرزو میکنیم که کاش میشد برمیگشتیم به اون روزها اگه مجبورمون نمیکردن سه دفعه از رو حسنک کجایی بنویسیم که به زیبایی گاو حسنک پی نمیبردیم:ws28: لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ من فهمیدم تصمیم کبری چی بود.اون موقع ها بچه بودیم نمی فهمیدیم اوضاع از جه قراره .کبری عاشق بود و حوصله درسو مشقو نداشت برای همین تصمیم گرفت درساشو بپیچونه و بره سراغ عشقش 2 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ من فهمیدم تصمیم کبری چی بود.اون موقع ها بچه بودیم نمی فهمیدیم اوضاع از جه قراره .کبری عاشق بود و حوصله درسو مشقو نداشت برای همین تصمیم گرفت درساشو بپیچونه و بره سراغ عشقش باهات موافقم. چون منم تو نخ حسنک بودم که ببینم کجا رفته بعد فهمیدم ای بابا رفته بود با کبری صفا سیتی:ws10: 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ واقعا من موافقم که کبری خانوم زیاد نرمال نبود باور کن من زمانیکه تصمیم کبری رو میخوندم به یک سری نتایج رسیدم:ws10: امین جان میخوای حکم صادر کنم تا از کتابهای درسی حذفش کنم 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ واقعا من موافقم که کبری خانوم زیاد نرمال نبودباور کن من زمانیکه تصمیم کبری رو میخوندم به یک سری نتایج رسیدم:ws10: امین جان میخوای حکم صادر کنم تا از کتابهای درسی حذفش کنم 100 درصد موافقم چه معنی میده دختر به این کوچکی تصمیم بگیره که چه کار کنه بزن اون حکمو :ws24: دیگه اعصاب برامون نذاشتن :ws7: دختره ی ................................ خجالت نمیکشه ........................... 2 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ 100 درصد موافقم چه معنی میده دختر به این کوچکی تصمیم بگیره که چه کار کنه بزن اون حکمو :ws24: دیگه اعصاب برامون نذاشتن :ws7:دختره ی ................................ خجالت نمیکشه ........................... بیچاره کبری اونم کهریزکی شد؟؟؟؟:ws4: 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ بیچاره کبریاونم کهریزکی شد؟؟؟؟:ws4: wisdom در روز اول مدرسه:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ تازه اون کوکب خانم هم دوست پسر داشت فکر کردین برای چی واسه اون مهمونا سنگ تموم گذاشت چون دوست پسرش تو اون خانوادهه بود.گویا خودش شوهر هم داشته :ws7: جاوید بزن اون حکم سنگ سارو بزن که دیگه اعصابم حسابی خرد شده :ws18: 2 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ wisdom در روز اول مدرسه:ws28: :ws14:از کجا فهمیدی اینجوری بودم. آخه واقعا همین جوری بود. مامانمو بیچاره کردم تا رسیدم اینجا 2 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ تازه اون کوکب خانم هم دوست پسر داشت فکر کردین برای چی واسه اون مهمونا سنگ تموم گذاشت چون دوست پسرش تو اون خانوادهه بود.گویا خودش شوهر هم داشته :ws7: جاوید بزن اون حکم سنگ سارو بزن که دیگه اعصابم حسابی خرد شده :ws18: من همین جا حکم صادر میکنم که تصمیم کبری از کتب درسی حذف شود و به جای اون درس مناجاتهای خواهر صغری اضافه بشه که شئونات اسلامی در آن کاملا رعایت شده:ws28: و کبری خانوم و همه دارو دستش هم میبیریم کهر................ و تا 3 نسل در اونجا میمونن:ws10: خوب شد امین جان 2 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ :ws14:از کجا فهمیدی اینجوری بودم. آخه واقعا همین جوری بود. مامانمو بیچاره کردم تا رسیدم اینجا از یکی از دوستان دوران تحصیلت که اومد پیش من و راپورت داد فهمیدم ضمنا مدیر مدرسه و معلمانت هم از دستت شکایت کردند و گفتند در مدرسه اغتشاش میکردی همچنین خواهان محاکمه شما شده اند بنظرت حکمت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws7::ws10: لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ از یکی از دوستان دوران تحصیلت که اومد پیش من و راپورت داد فهمیدمضمنا مدیر مدرسه و معلمانت هم از دستت شکایت کردند و گفتند در مدرسه اغتشاش میکردی همچنین خواهان محاکمه شما شده اند بنظرت حکمت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws7::ws10: امین راس میگف جاسوس هستا؟؟؟؟ امیدوارم فقط کهر...... نباشه. جون سیبیلاش نه 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ امین راس میگف جاسوس هستا؟؟؟؟ امیدوارم فقط کهر...... نباشه. جون سیبیلاش نه نه شما رو میفرستیم قسمت آموزش ندامتگاه قزل حصار تا اونجا به شغل شریف معلمی منسوب بشی و فعالیت کنی حکم خوبی رو واست بریدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته از عواقبش هم حتما آگاهی دارید درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws10:(ادب آموختن به بچه های بی ادب از عذاب آخرت بدتره:ws28:) 1 لینک به دیدگاه
wisdom 489 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ نه شما رو میفرستیم قسمت آموزش ندامتگاه قزل حصار تا اونجا به شغل شریف معلمی منسوب بشی و فعالیت کنیحکم خوبی رو واست بریدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته از عواقبش هم حتما آگاهی دارید درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws10:(ادب آموختن به بچه های بی ادب از عذاب آخرت بدتره:ws28:) جون من نههههههه من حالم از معلمي بهم ميخوره:ws24: همون كهر.... منو بفرستين بهتره.... آآآي امين كجايي؟؟؟؟ رحم كنين:ws18: لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۸۸ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جاويد واقعاً اشكمو در آوردي. خاطراتي شيرين تر از اون موقع هم پيدا ميشه؟ دعواهاي بعد مدرسه؟ اگه جرات داري زنگ خورد بيا پشت مدرسه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده