just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ هو المتین با عرض سلام به شما دوستان معزز بگذاربد از ابتدا شروع کنم تا به اصل مطلب برسیم . دوستان عزیز تالار مکانیک همگی در کامپیوترهای شخصیمان مقالات و تحقیقات و کتابها و حل المسایلها و جزوات و ... را به مقادیر متفاوتی داریم که اکثرا اونها رو از اینترنت یا جاهای دیگه بدست اوردیم. مطمئنا هیچکدام از اعضای محترم دقیقا مثل سایر اعضا ارشیو ندارند و این مقدار کم یا زیاد است. چند روز پیش با دوست عزیزم جناب سجاد " اسپاو " در حال صحبت تلفنی پیرامون دیدار و تبادل ارشیومان بودیم که این فکر بسط داده شده به ذهنم رسید . طرح بزرگ تجمیع ارشیو اعضای تالار مکانیک و اما شرح طرح : بچه ها هرچی مقاله و تحقیق و پروژه و کتالب و حل المسائل و جزوه و هندبوک و ... در مورد مکانیک دارن جداگانه میریزن روی دی وی دی و برای یکی از اعضای فعال پست میکنن . اون یه نفر هم به همراه یه تیم که از همشرهریاش هست ( مثلا همگی اهل تهران ) اونا را تدوین و جمع بندی میکنن و توی قالب یه مجموعه ی کامل بصورت پک مقالات برای اعضا میفرستن و میشه اونا بسته بندی کرد و در دانشگاهها و سایتها برای فروش تبلیغ کرد . اینجوری هم دوستان دارای یک مجموعه ی عظیم و کامل از مقالات میشوند و هم برای انجمن و گروه تدوین پک مقالات تبلیغ و سود اوری همراه خواهد داشت . لذا بدینوسیله از تمامی دوستان ارجمند برای شرکت در این طرح عظیم وبی سابقه ممد میطلبم . لازم به ذکر است در ابتدای امر گروه تدوین و گرداوری انتخاب خواهند شد . دوستانی که مایلند در این طرح شرکت کنند سریعا اعلام امادگی نمایند ... با تشکر . 18 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ من موافقم و حاضرم که در این امر همه گونه همکاری را داشته باشم 9 لینک به دیدگاه
butterfly_majid 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من هر چی دارم از اینترنت گیر آوردم و از همین سایت و باشگاه مهندسان. لازمه که بازم بفرستم؟ 10 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام......... من هم با این طرح شما همراهم...ولی اینجا یه مشکلی هست. ببینید...این کار شما خیلی کار جالب و ارزشمندیه! ولی یه نکته ای هست...انجمن به زودی در حال ثبت شدنه...ثبت انجمن هم به همین سادگی ها صورت نمیگیره! بازرسانی میان و برای مدتی تاپیک ها و حتی ارسال های انجمن رو تحت نظر میگیرن.فقط کافیه یک مورد خلاف قوانین خودشون پیدا کنن. مساله ای که اینجا فکر منو به خودش مشغول کرده،همون کتب الکتریکی و حل المسائله. اگر ما کتاب یا نرم افزاری رو توی فروشگاه بزاریم که اصل اون تو بازار موجود باشه و این کتاب تنها بخاطر گرون قیمت بودنش کپی شده و تو کامپیوتر های ماست،اونوقت اگر ناشر کتاب به این موضوع پی ببره،قضیه خیلی ناجور میشه!!! من آینده ی ای رو که برای فروشگاه انجمن داشتم،به این شکل بود که فروشگاه انجمن بسته به درخواستها و نیازهای بچه های مکانیک،با انتشارات مختلف قرارداد ببنده و کارش رو تماماً بصورت قانونی جلو ببره.... چون تو این دوره و زمونه گیر دادن خیلی راحت شده....و براحتی می تونن کارهای چند ساله رو تو یه چشم به هم زدن نابود کنن! تنها وقتی راضی میشن ما به چنین فعالیت هایی دست بزنیم که براشون کار مفیدی رو انجام داده باشیم. میشه این کار شما رو بعد از راه افتادن فروش کتب تو فروشگاه براه انداخت و تا قبل از اینکار،از طریق وبلاگ هایی ایده هامونو تبلیغ کنیم. البته این تنها یک فکر-ایده و یک پیشنهاده....بقیش با شماست....کمک خواستید در خدمتیم.... لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون از طرح ارائه شده بنده هم حاضر به همکاری هستم هرچند شاید داشته هام خیلی مهم نباشن ولی از هیچی بهتره 10 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام.........من هم با این طرح شما همراهم...ولی اینجا یه مشکلی هست. ببینید...این کار شما خیلی کار جالب و ارزشمندیه! ولی یه نکته ای هست...انجمن به زودی در حال ثبت شدنه...ثبت انجمن هم به همین سادگی ها صورت نمیگیره! بازرسانی میان و برای مدتی تاپیک ها و حتی ارسال های انجمن رو تحت نظر میگیرن.فقط کافیه یک مورد خلاف قوانین خودشون پیدا کنن. مساله ای که اینجا فکر منو به خودش مشغول کرده،همون کتب الکتریکی و حل المسائله. اگر ما کتاب یا نرم افزاری رو توی فروشگاه بزاریم که اصل اون تو بازار موجود باشه و این کتاب تنها بخاطر گرون قیمت بودنش کپی شده و تو کامپیوتر های ماست،اونوقت اگر ناشر کتاب به این موضوع پی ببره،قضیه خیلی ناجور میشه!!! من آینده ی ای رو که برای فروشگاه انجمن داشتم،به این شکل بود که فروشگاه انجمن بسته به درخواستها و نیازهای بچه های مکانیک،با انتشارات مختلف قرارداد ببنده و کارش رو تماماً بصورت قانونی جلو ببره.... چون تو این دوره و زمونه گیر دادن خیلی راحت شده....و براحتی می تونن کارهای چند ساله رو تو یه چشم به هم زدن نابود کنن! تنها وقتی راضی میشن ما به چنین فعالیت هایی دست بزنیم که براشون کار مفیدی رو انجام داده باشیم. میشه این کار شما رو بعد از راه افتادن فروش کتب تو فروشگاه براه انداخت و تا قبل از اینکار،از طریق وبلاگ هایی ایده هامونو تبلیغ کنیم. البته این تنها یک فکر-ایده و یک پیشنهاده....بقیش با شماست....کمک خواستید در خدمتیم.... با تشکر از شما . ببینید اگر کتب زبان اصلر ارائه بشه کسی نمیتونه بقول شما گیر بده . اگه طراحی اجزا یا مقاومت مصالح زبا اصلی ارائه بشه انوقت باید ناشر اصلی ( امریکایی ) شکایت کنه که امکان نداره . ارائه ی جل المسائل هم میتونه تحت شرایطی انجام بشه . وقتی اون حل المسائل از اینترنت دانلود شده کسی نمیتونه ایراد بگیره و سایت ارائه دهنده مسئوله . یادتون باشه همیشه سخت ترین قدم قدم اوله ... در مرحله ی اول این مجموعه بین اعضای تالار ارائه میشه 9 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من هر چی دارم از اینترنت گیر آوردم و از همین سایت و باشگاه مهندسان.لازمه که بازم بفرستم؟ دوست عزیز ممنون از اعلام امادگیتون . همین مقادیر به ظاهر کم هست که یک ارشیو عظیم رو بوجود میاره ... منتظر اعلام تیم تدوین باشید ... 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من در زمینه fracture mechanic و آنالیز ترک با نرم افزار و............ مقالات زیادی دارم (اکثرا لاتین و بعضا فارسی). فقط بفرمایید چگونه میتوان در دسترس دوستان قرار داد. پیشنهاد من اینست که یک تاپیک جداگانه باز شود و مطالب تفکیک شوند. یعنی بخش ارتعاشات،بخش خستگی،بخش کنترل،بخش شکست،بخش سیالات و............ 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون علی جان من درهرزمینه ای که دوستان بخوان مطالب رو جمع اوری کنن اماده کمک وهمفکری هستم هم تو این تالار هم درمورد مباحث مربوط به برق امیدوارم بقیه تالارها هم همینجوری فعال بشن 8 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من در زمینه fracture mechanic و آنالیز ترک با نرم افزار و............مقالات زیادی دارم (اکثرا لاتین و بعضا فارسی). فقط بفرمایید چگونه میتوان در دسترس دوستان قرار داد. پیشنهاد من اینست که یک تاپیک جداگانه باز شود و مطالب تفکیک شوند. یعنی بخش ارتعاشات،بخش خستگی،بخش کنترل،بخش شکست،بخش سیالات و............ از اینکه شما نیز به جمع ما پیوستین سپاسگذارم . بله پیشنهاد شما بسیار ارزشمندست . در ایده ی اولیه قرار بر اینست که تیمی برای این تفکیک مشخص بشه و تمام مطالب برای این تیم ارسال بشه و این تیم کار تفکیک رو انجام بده 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ با تشکر از شما . ببینید اگر کتب زبان اصلر ارائه بشه کسی نمیتونه بقول شما گیر بده . اگه طراحی اجزا یا مقاومت مصالح زبا اصلی ارائه بشه انوقت باید ناشر اصلی ( امریکایی ) شکایت کنه که امکان نداره . ارائه ی جل المسائل هم میتونه تحت شرایطی انجام بشه . وقتی اون حل المسائل از اینترنت دانلود شده کسی نمیتونه ایراد بگیره و سایت ارائه دهنده مسئوله . یادتون باشه همیشه سخت ترین قدم قدم اوله ... در مرحله ی اول این مجموعه بین اعضای تالار ارائه میشه در ایده ی اولیه قرار بر اینست که تیمی برای این تفکیک مشخص بشه و تمام مطالب برای این تیم ارسال بشه و این تیم کار تفکیک رو انجام بده باز هم به نظرم احتمال داره که مقاله یا جزوه ای از یک سایتی برداشته بشه که اون سایت خودش اون مقاله رو تهیه یا ترجمه کرده... کاش همچو راه کاری که به اسی دادید،یک تیمی تشکیل بشه که کارش تحقیق در مورد مقالات و جزوات آپلود شده باشه....و کارشون این باشه که چک کنن ببینن، سندی دال بر قابل کپی بودن اون مقاله یا کتاب وجود داره یا خیر! نمی خوام اتفاقی برای انجمن بیُفته که باعث دلسردی عده ای دیگر بشه! لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ باز هم به نظرم احتمال داره که مقاله یا جزوه ای از یک سایتی برداشته بشه که اون سایت خودش اون مقاله رو تهیه یا ترجمه کرده...کاش همچو راه کاری که به اسی دادید،یک تیمی تشکیل بشه که کارش تحقیق در مورد مقالات و جزوات آپلود شده باشه....و کارشون این باشه که چک کنن ببینن، سندی دال بر قابل کپی بودن اون مقاله یا کتاب وجود داره یا خیر! نمی خوام اتفاقی برای انجمن بیُفته که باعث دلسردی عده ای دیگر بشه! نظر کاملا متینیست . لطفا اگر راهکاری دارید ارائه نمایید 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ داش سهیل ما که چند روزی نبودیم....ولی همه جور هستیم در خدمت 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من فکر نمیکنم این مساله مشکلی داشته باشه البته تازمانی فقط کاربران از این ایده استفاده کنن .....ایشالا زمانی که تصمیم به فروش گرفتیم این سایت ثبت شده و اعتبار خودشو خواهد داشت فعلا ارسال این اطلاعات به کاربران حرکت خیلی خوبی میتونه باشه 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من هم موافقم. من هم میتونم کمک کنم 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من فکر نمیکنم این مساله مشکلی داشته باشهالبته تازمانی فقط کاربران از این ایده استفاده کنن .....ایشالا زمانی که تصمیم به فروش گرفتیم این سایت ثبت شده و اعتبار خودشو خواهد داشت فعلا ارسال این اطلاعات به کاربران حرکت خیلی خوبی میتونه باشه کاملا درسته . اگر دقت نمایید منهم همین موضوع رو در پستهای قبلم بارها بیان نمودم . فعلا اعضای تالار از این ارشیو بهره مند خواهند شد . 7 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ آقا آدرس یه گیرنده رو بدید تا بفرستم هر چی دارم 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام.واقعا ارزشمند است.من هم چندتا مستند از کارخانه های بزرگ خودرو سازی دارم که بسیار زیباست.لطفا آدرس بدید 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من در زمینه fracture mechanic و آنالیز ترک با نرم افزار و............مقالات زیادی دارم (اکثرا لاتین و بعضا فارسی). فقط بفرمایید چگونه میتوان در دسترس دوستان قرار داد. پیشنهاد من اینست که یک تاپیک جداگانه باز شود و مطالب تفکیک شوند. یعنی بخش ارتعاشات،بخش خستگی،بخش کنترل،بخش شکست،بخش سیالات و............ سلام . به شدت تایید می شود . من هم هستم . فقط حتما یک گروه در یک شهر ترجیحا تهران تشکیل شود . که آرشیو تکراری ایجاد نشه . 7 لینک به دیدگاه
just work 12354 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بدینوسیله به اطلاع اعضای محترم میرساند بنا به پیشنهاد دوستان محترم و موافقت هیئت محترم علمی تلار مکانیک : بدلیل حجم بالای ارشیو مقالات و ... دوستان محترم و جهت تقسیم بار کاری تصمیم گرفته شد تا با تشکیل کارگروههای مستقل و اقماری جهت تدوین ارشیو مقالات شما تشکیل شود . در این طرح دوستان معززی که میتوانند بصورت گروهی عمل نمایند و توانایی برقراری ارتباطات حضوری با یکدیگر را دارند ( همشهری بودن ) اعالام امادگی مینمایند تا با اعلام زیر مجموعه ی عملکرد اقدام به گرداوری مطالب نمایند . طی تقسیم بندی هیئت محترم علمی تالار زیر مجموع های تقسیمی برای هر زیر مجموعه به شرح زیر است : 1 - مجموعه ی جامدات شامل : استاتیک - مقاومت مصالح - طراحی اجزا 2 - مجموعه ی حرارت و سیالات : شامل ترمو دینامیک - سیالات - انتقال حرارت 3 - مجموعه ی دینامیک : شامل دینامیک و دینامیک ماشین 4 - مجموعه ی ارتعاشات : شامل ارتعاشات و کنترل 5 - مجموعه ی ساخت و تولید : شامل دروس تخصصی ساخت و تولید ( اونیورسال عمومی - توانایی ماشینکاری - تولید مخصوص - اندازه گیری دقیق - قالب صنعتی - سی ان سی - هیدرولیک و پنوماتیک و ... ) 6 - مجموعه ی علوم نوین : شامل دروس بیو مکانیک - جوشکاری - مکانیک خودرو - مکاترونیک - روباتیک و ... لذا از دوستان محترمی که امکان تشکیل کارگروه های اقماری دارند و یا میتوانند بصورت انفرادی یک زیر مجموعه را گرداوری و تدوین نمایند رسما دعوت میشود تا اعلام امادگی نمایند . با تشکر 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده