mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ یر امضا میبندیم خوبه؟ اکی.سر امضا میبندیم.اما مردونه ها لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ چرا به هم فحش میدییید :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: با اسپم حال میکنیا میریزم بهم تاپیکتوها لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ مسخره است...حاج قارون قمارباز از 13 سالگی سیگار می کشید 83 سالگی با مارلبرو گذاشتنش تو قبر...ماشالله از منم سالمتر بود مسافرت انگلیسشم هر سال به پا بود...نه خیر...قبول ندارم:w00: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اکی.سر امضا میبندیم.اما مردونه ها دادا من با جنس مخالف میونه ندارم.مردونه هرکی باخت امضا میزنه من بی اراده ام لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ با اسپم حال میکنیا میریزم بهم تاپیکتوها راس میگه.این آرمین شروع کنه حالا حالا ها ول کن نیست.مث سیل میمونه.همه رو هم با خودش همراه میکنه لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ دادا من با جنس مخالف میونه ندارم.مردونههرکی باخت امضا میزنه من بی اراده ام اما مدت دار.برای یه هفته. لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ اما مدت دار.برای یه هفته. یعنی تو نمیتونی؟ شاید من باختم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ راس میگه.این آرمین شروع کنه حالا حالا ها ول کن نیست.مث سیل میمونه.همه رو هم با خودش همراه میکنه نمیدونم والا مثل اینکه دوس داره لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی تو نمیتونی؟شاید من باختم من یا تصمیم به انجام کاری نمیگیرم یا اگه میگیرم حتما" انجامش میدم. آخه برا خودت میگم که نمیخوام بیشتر از یه هفته امضای بی ارادگی بزنی لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ باز شماها اسپم كردين :w00: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ عکس با مفهومیه!!!! و اما با مفهوم بوداااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ کو گوش شنوا! حالا هی عکس ریه بکشن هی تابوت بکشن............. 1 لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی جالبه چون عین واقعیته اما امیدوارم هیچ سیگاری بهش دچار نشه آخه پدرم سیگاری اما دوست ندارم اینجوری بشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ عکس با مفهومیه!!!!و اما با مفهوم بوداااااااااااا :ws37: 1 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ سیگار بزرگترین بلائی که انسان به اون دچار میشه من کاملا با دخانیات مخالفم سیگار هم جزئی از اونهاست به نظره من باعثه اولین شروعه یک انسان به طرف دخانیات اولش از سیگار شروع میشه،به خودتون حیفتون بیاد جوونید. 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ تواز کجا میدونی من سیگار میکشماصن فک کن من میکشم.مال خودمه جون خودمه اختیارشو دارم.نه مگه؟ نه شاید اختیار بدن خودتو داشته باشی ولی مردم و بچه هایی که حق نفس کشیدن و دارند پس چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اختیار اختیار نکن کارت توجیه نداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده