RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 5 آبان، 2011 توقع بیجا آخرش همینه دیگه من که توقع نداشتم داش امین هی میگفت تو هم هی خودتو میگرفتی
میلاد68 3471 ارسال شده در 5 آبان، 2011 نه بابا گیلانی نیستن که؛ راستی چرا مسابقه اطلاعات عمومی شرکت نکردی؟؟؟ میخوای جای من با حمید یه گروه شی؟؟؟آخه باهاش خیلی رفیقی پس امشب مرغان و با مرغابیا رو بفرست تو پروفایلشون خودت گفتی شرکت نکن به درد نمی خوره و این حرفا منم که بچه حرف گوش کن شرکت نکردم حمید خیلی پسر آقاییه بهتره خودت با حاش باشی تا دیگه به آباجی کوچیکترت حسودی نکنی 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 5 آبان، 2011 بچه ها به پروف من حمله شده بود؛ خوبه مینا قبلا گفته بودا؛ که میرن حمله میکنن به پروفایلا و... وگرنه امروز با دیدن 200 پیغام بازدید کننده سکته میکردم بورووووووووووووووووو 200 تا من همینجوری با شنیدنش سکته زدم میگم برم پروفمو ببندم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2011 آره میایم :gnugghender: واااااااااااااااااااای؛ آواتارشو
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2011 پس امشب مرغان و با مرغابیا رو بفرست تو پروفایلشون خودت گفتی شرکت نکن به درد نمی خوره و این حرفا منم که بچه حرف گوش کن شرکت نکردم حمید خیلی پسر آقاییه بهتره خودت با حاش باشی تا دیگه به آباجی کوچیکترت حسودی نکنی جدی گفتما؛ اگه میتونی و اطلاعات داری بهش بگم؛ آخه من اطلاعات عمومی ندارم که:icon_pf (34): آبروم میره
میلاد68 3471 ارسال شده در 5 آبان، 2011 آره میایم :gnugghender: بهبهههههههه عباس آقا:w155: از اینورا راه گم کردی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2011 بورووووووووووووووووو 200 تامن همینجوری با شنیدنش سکته زدم میگم برم پروفمو ببندم آرههههههههههه, اول فکر کردم یه نفره ... بعد گفتم بخواد از دیشب تنهایی این همه بده ؛ این قدر نمیشه ، نگو این پرتو ؛ امشب هم منم شدم جزوشون ؛ حمله داریم به پروف یکی دیگه
!Hooman 10133 ارسال شده در 5 آبان، 2011 واااااااااااااااااااای؛ آواتارشو هر کاری میکنم عوض نمیشه :icon_pf (34):
میلاد68 3471 ارسال شده در 5 آبان، 2011 جدی گفتما؛ اگه میتونی و اطلاعات داری بهش بگم؛ آخه من اطلاعات عمومی ندارم که:icon_pf (34): آبروم میره اینجا هم می خوای کلاس بزاری نکن این کارو ونوس زشته :w00:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2011 هر کاری میکنم عوض نمیشه :icon_pf (34): با هم گروهیت حرفیدما
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 5 آبان، 2011 آرههههههههههه, اول فکر کردم یه نفره ... بعد گفتم بخواد از دیشب تنهایی این همه بده ؛ این قدر نمیشه ، نگو این پرتو ؛ امشب هم منم شدم جزوشون ؛ حمله داریم به پروف یکی دیگه وایییییییییییییییی من پروفمو میبندم الان وای ونوسسسسسسسسس توام رفتی جزو دار و دسته این ارازل و اوباش؟:w821: یادت نیس چقد برات زحمت کشیدم مادر بزرگ شدی از دستم رفتی:w821: 1
!Hooman 10133 ارسال شده در 5 آبان، 2011 بهبهههههههه عباس آقا:w155: از اینورا راه گم کردی سلام داداش .. چطوری خوبی 1
!Hooman 10133 ارسال شده در 5 آبان، 2011 نگو این پرتو ؛ امشب هم منم شدم جزوشون ؛ حمله داریم به پروف یکی دیگه راه افتادی ونوسی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2011 اینجا هم می خوای کلاس بزاری نکن این کارو ونوس زشته :w00: باز داد زدی؟؟؟!!!!!!!!!!!!! در باکلاس بودن من که شکی نیست، اما اینو جدی گفتم؛ بابا اطلاعاتم کجا بود:icon_pf (34):
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2011 واییییییییییییییییمن پروفمو میبندم الان وای ونوسسسسسسسسس توام رفتی جزو دار و دسته این ارازل و اوباش؟:w821: یادت نیس چقد برات زحمت کشیدم مادر بزرگ شدی از دستم رفتی:w821: آره؛ کیف میده راه افتادی ونوسی دیگه دیگه نه که تو نبودی
میلاد68 3471 ارسال شده در 5 آبان، 2011 سلام داداش .. چطوری خوبی ممنوع عزیز کجا بودی نبودی پیش کیا رفته بودی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2011 خووووووووووووووب چی شد ؟ اینجا بگم؟؟؟ هیچی نشد ؛ بعد برات میتعریفم
ارسال های توصیه شده