!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ حالا تو این تالار هم میان یا نه آره میایم :gnugghender: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ توقع بیجا آخرش همینه دیگه من که توقع نداشتم داش امین هی میگفت تو هم هی خودتو میگرفتی لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ نه بابا گیلانی نیستن که؛ راستی چرا مسابقه اطلاعات عمومی شرکت نکردی؟؟؟ میخوای جای من با حمید یه گروه شی؟؟؟آخه باهاش خیلی رفیقی پس امشب مرغان و با مرغابیا رو بفرست تو پروفایلشون خودت گفتی شرکت نکن به درد نمی خوره و این حرفا منم که بچه حرف گوش کن شرکت نکردم حمید خیلی پسر آقاییه بهتره خودت با حاش باشی تا دیگه به آباجی کوچیکترت حسودی نکنی 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها به پروف من حمله شده بود؛ خوبه مینا قبلا گفته بودا؛ که میرن حمله میکنن به پروفایلا و... وگرنه امروز با دیدن 200 پیغام بازدید کننده سکته میکردم بورووووووووووووووووو 200 تا من همینجوری با شنیدنش سکته زدم میگم برم پروفمو ببندم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آره میایم :gnugghender: واااااااااااااااااااای؛ آواتارشو لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ پس امشب مرغان و با مرغابیا رو بفرست تو پروفایلشون خودت گفتی شرکت نکن به درد نمی خوره و این حرفا منم که بچه حرف گوش کن شرکت نکردم حمید خیلی پسر آقاییه بهتره خودت با حاش باشی تا دیگه به آباجی کوچیکترت حسودی نکنی جدی گفتما؛ اگه میتونی و اطلاعات داری بهش بگم؛ آخه من اطلاعات عمومی ندارم که:icon_pf (34): آبروم میره لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آره میایم :gnugghender: بهبهههههههه عباس آقا:w155: از اینورا راه گم کردی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ بورووووووووووووووووو 200 تامن همینجوری با شنیدنش سکته زدم میگم برم پروفمو ببندم آرههههههههههه, اول فکر کردم یه نفره ... بعد گفتم بخواد از دیشب تنهایی این همه بده ؛ این قدر نمیشه ، نگو این پرتو ؛ امشب هم منم شدم جزوشون ؛ حمله داریم به پروف یکی دیگه لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ واااااااااااااااااااای؛ آواتارشو هر کاری میکنم عوض نمیشه :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ جدی گفتما؛ اگه میتونی و اطلاعات داری بهش بگم؛ آخه من اطلاعات عمومی ندارم که:icon_pf (34): آبروم میره اینجا هم می خوای کلاس بزاری نکن این کارو ونوس زشته :w00: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ هر کاری میکنم عوض نمیشه :icon_pf (34): با هم گروهیت حرفیدما لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ آرههههههههههه, اول فکر کردم یه نفره ... بعد گفتم بخواد از دیشب تنهایی این همه بده ؛ این قدر نمیشه ، نگو این پرتو ؛ امشب هم منم شدم جزوشون ؛ حمله داریم به پروف یکی دیگه وایییییییییییییییی من پروفمو میبندم الان وای ونوسسسسسسسسس توام رفتی جزو دار و دسته این ارازل و اوباش؟:w821: یادت نیس چقد برات زحمت کشیدم مادر بزرگ شدی از دستم رفتی:w821: 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ بهبهههههههه عباس آقا:w155: از اینورا راه گم کردی سلام داداش .. چطوری خوبی 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ نگو این پرتو ؛ امشب هم منم شدم جزوشون ؛ حمله داریم به پروف یکی دیگه راه افتادی ونوسی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ اینجا هم می خوای کلاس بزاری نکن این کارو ونوس زشته :w00: باز داد زدی؟؟؟!!!!!!!!!!!!! در باکلاس بودن من که شکی نیست، اما اینو جدی گفتم؛ بابا اطلاعاتم کجا بود:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ واییییییییییییییییمن پروفمو میبندم الان وای ونوسسسسسسسسس توام رفتی جزو دار و دسته این ارازل و اوباش؟:w821: یادت نیس چقد برات زحمت کشیدم مادر بزرگ شدی از دستم رفتی:w821: آره؛ کیف میده راه افتادی ونوسی دیگه دیگه نه که تو نبودی لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ سلام داداش .. چطوری خوبی ممنوع عزیز کجا بودی نبودی پیش کیا رفته بودی لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ با هم گروهیت حرفیدما خووووووووووووووب چی شد ؟ لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ممنوع عزیز کجا بودی نبودی پیش کیا رفته بودی ی نفر بیشتر نبود لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ خووووووووووووووب چی شد ؟ اینجا بگم؟؟؟ هیچی نشد ؛ بعد برات میتعریفم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده