سـارا 20071 ارسال شده در 4 آبان، 2011 آره!!! رفته دیده بعضیا تو کلاس کم کار کردن؛ یادش اومده باید نمره کم کنه!!! نگفته حالا ما که کار زیاد میکردیم نمرمونو زیاد کنه ولی ترم هیجان انگیزی هم بود سمینار و دکتر سمیعی و گند کاریاش که لو رفت عکسش تو فیس و.... انقدر سر این طرح ناحقی شده در حقمون که ...انقدر دلم پره هم طرح ، هم اون سمیعی...، چرا استادا وجدان ندارن؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 آبان، 2011 انقدر سر این طرح ناحقی شده در حقمون که ...انقدر دلم پره هم طرح ، هم اون سمیعی...، چرا استادا وجدان ندارن؟ شنیدم طرحتون خیلی بد نمره داده!!! نمره بالای ما هم 18.5 بود:icon_razz: ترم قبل خوب بودا هیچی مکشوک میزنی
سـارا 20071 ارسال شده در 4 آبان، 2011 شنیدم طرحتون خیلی بد نمره داده!!! نمره بالای ما هم 18.5 بود:icon_razz: ترم قبل خوب بودا آره خیلی...نمی خوام حالا اسم ببرم ولی کسایی بودن که در طول ترم فقط با یه تیکه کاغذ رفتن و اومدن خیلی از جلسات هم کار نداشتن.اونوقت شدن 18-19!!:icon_pf (34): بعد ماهایی که خودمونو کشتیم و حرص خوردیم و ... میخواستم برم با مهردوست دعوا بگیرم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 آبان، 2011 آره خیلی...نمی خوام حالا ام ببرم ولی کسایی بودن که در طول ترم فقط با یه تیکه کاغذ رفتن و اومدن خیلی از جلسات هم کار نداشتن.اونوقت شدن 18-19!!:icon_pf (34):بعد ماهایی که خودمونو کشتیم و حرص خوردیم و ... میخواستم برم با مهردوست دعوا بگیرم خبر دارم؛ البته شنیدم محمدی اینارو خوب داده..... رشته ما اینجوریه دیگه؛:icon_pf (34): دعوا هم بگیری بدتر میشه ؛ بهتر نمیشه :icon_razz: چرا آرومی، سوالایی میپرسی ....
VINA 31339 ارسال شده در 4 آبان، 2011 خبر دارم؛ البته شنیدم محمدی اینارو خوب داده..... رشته ما اینجوریه دیگه؛:icon_pf (34): دعوا هم بگیری بدتر میشه ؛ بهتر نمیشه :icon_razz: آرومی، سوالایی میپرسی .... تو مگه اهل دعوا هم هستی:icon_pf (34): ارومم همیشه() 1
سـارا 20071 ارسال شده در 4 آبان، 2011 خبر دارم؛ البته شنیدم محمدی اینارو خوب داده..... رشته ما اینجوریه دیگه؛:icon_pf (34): دعوا هم بگیری بدتر میشه ؛ بهتر نمیشه :icon_razz: اکیپ اونا کلا 19 و 18 !! اصلا هنوز وقتی یادم میاد دلم میگیره
سـارا 20071 ارسال شده در 4 آبان، 2011 تو مگه اهل دعوا هم هستی:icon_pf (34):ارومم همیشه() اون نه من می خواستم برم گوش مدیر گروهمونو بپیچونم که منصرف شدم :4chsmu1: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 آبان، 2011 تو مگه اهل دعوا هم هستی:icon_pf (34):ارومم همیشه() من !!! نههههه تو که آرومی ؛ میدونم اکیپ اونا کلا 19 و 18 !!اصلا هنوز وقتی یادم میاد دلم میگیره :there: من میدونستم استاداتون با اون اکیپ خوبن؛ بر نداشتم؛ کلا مهردوست به دانشجوهای سابقش نمره بهتر میده
سـارا 20071 ارسال شده در 4 آبان، 2011 :there: من میدونستم استاداتون با اون اکیپ خوبن؛ بر نداشتم؛ کلا مهردوست به دانشجوهای سابقش نمره بهتر میده پس آوازش پیچیده همه جا!! خودشم میگه ما بر اساس سابقه ای که ازشون داریم بهشون خوب نمره میدیم!! ولش کن اصلا.اینم واسه مهردوست :w589::w589: 1
Artaria 13629 ارسال شده در 4 آبان، 2011 پس آوازش پیچیده همه جا!! خودشم میگه ما بر اساس سابقه ای که ازشون داریم بهشون خوب نمره میدیم!! ولش کن اصلا.اینم واسه مهردوست :w589::w589: مهردوست؟ استاد محاسبات عددی؟!!! 1
سـارا 20071 ارسال شده در 4 آبان، 2011 مهردوست؟ استاد محاسبات عددی؟!!! نه مدیرگروهمونه! فعلا که استاد طرحمون بود و مدیریت تشکیلات کارگاهی 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 آبان، 2011 شما ها چرا اینطور هستید بخاطر نمره که درس نمی خونن من خودم نمونش بخاطر نمره نبود که والا 1
Artaria 13629 ارسال شده در 4 آبان، 2011 نه مدیرگروهمونه! فعلا که استاد طرحمون بود و مدیریت تشکیلات کارگاهی آها، ما یه مهردوست داشتیم استاد محاسبات عددی بود، استاد خوبی بود (از لحاظ نمره ، گرچه من باهاش درس نداشتم)
Artaria 13629 ارسال شده در 4 آبان، 2011 همه چی آرومه گیلانی ها چقد خوشحالن ... تو بهشون دل بستی ، از چشات معلومه، اونا چقد خوشبختن، همه چی آرومه
میلاد68 3471 ارسال شده در 4 آبان، 2011 کاربران در حال دیدن موضوع: 5 نفر (5 عضو و 0 مهمان) میلاد68, bahram_first007, hamid_shahrsaz+, ven000s_68+, سـارا اینجا چه خبره برید می خوایم بخوابیم
ارسال های توصیه شده