* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ چرا مگه مگه چیه ما فقط می خواستیم کلاس تو رو بیاریمپایین چرا شرکت نمی کنی اگه نباشی همه نقشه هامون به فنا میره اش بل چیخ؟خاخور فندر یعنی چی؟ جانم؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اش بل چیخ؟خاخور فندر یعنی چی؟ مینا داری تمرین کم حرفی میکنی چرا مخفف مینویسی فندر فکر کنم یعنی بده 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سلااااااااااامممممممم :4chsmu1: سلااااااام (اَه اَه ؛ باز این ونوس اینجاست:icon_razz:) لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سلااااااام (اَه اَه ؛ باز این ونوس اینجاست:icon_razz:) چرا پس کسی اینجا نیست؟ چرا تو چهاردیواری کسی نمیاد؟؟(رفتم اونجا داد زدم سرتون ) لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ چرا پس کسی اینجا نیست؟چرا تو چهاردیواری کسی نمیاد؟؟(رفتم اونجا داد زدم سرتون ) من هم اینجام هم اونجا؛ سر من داد میزنی!!! سارا ؛ نفر 1 تا 3 رو نمیونی کیا هستن؟؟؟؟ طیبه نمیدونی معدلش چند شد؟؟؟ فوضوووولیم گرفته شدید لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من هم اینجام هم اونجا؛ سر من داد میزنی!!! سارا ؛ نفر 1 تا 3 رو نمیونی کیا هستن؟؟؟؟ طیبه نمیدونی معدلش چند شد؟؟؟ فوضوووولیم گرفته شدید منم عین روح سرگردون همه جا می چرخم :4chsmu1: نه از معدل هیچکس خبری ندارم...این ترم معدلا داغونه کلا :icon_pf (34):یادم ننداز 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ منم عین روح سرگردون همه جا می چرخم :4chsmu1:نه از معدل هیچکس خبری ندارم...این ترم معدلا داغونه کلا :icon_pf (34):یادم ننداز آره؛ نیم ساعت پیش مهدیه زنگیده بود؛ میگفت استاد طرحمون رفته دوباره نمره طرح بعضیا رو کم کرده!!!!! گفته طیبه هم معدلش افتضاحه؛ نمیدونم چند!!!! این ترم استادا همه مشکل داشتن، چقدر حرص خوردیم:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آره؛ نیم ساعت پیش مهدیه زنگیده بود؛ میگفت استاد طرحمون رفته دوباره نمره طرح بعضیا رو کم کرده!!!!! گفته طیبه هم معدلش افتضاحه؛ نمیدونم چند!!!! این ترم استادا همه مشکل داشتن، چقدر حرص خوردیم:banel_smiley_52: خدایا الان موقع نمره کم کردنه؟؟ چرا آخه؟ این ترم استادا اصلا قاطی کردن همشون..خیلی نامردی بود لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خدایا الان موقع نمره کم کردنه؟؟ چرا آخه؟ این ترم استادا اصلا قاطی کردن همشون..خیلی نامردی بود آره!!! رفته دیده بعضیا تو کلاس کم کار کردن؛ یادش اومده باید نمره کم کنه!!! نگفته حالا ما که کار زیاد میکردیم نمرمونو زیاد کنه ولی ترم هیجان انگیزی هم بود سمینار و دکتر سمیعی و گند کاریاش که لو رفت عکسش تو فیس و.... لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آره!!! رفته دیده بعضیا تو کلاس کم کار کردن؛ یادش اومده باید نمره کم کنه!!! نگفته حالا ما که کار زیاد میکردیم نمرمونو زیاد کنه ولی ترم هیجان انگیزی هم بود سمینار و دکتر سمیعی و گند کاریاش که لو رفت عکسش تو فیس و.... لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آخه قضیه مشکوک بووود:4chsmu1: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ آخه قضیه مشکوک بووود:4chsmu1: نه بابا؛ استاده مشکل داشت، به بعضیا عشقی نمره داد؛:icon_razz: منم عکسشو گذاشتم فیس، همکلاسیام اومدن؛ نظر دادن؛ 400-500 تا کامنت شده بود؛ خیلیییی باحال بود ؛ کلا هرچی بچه ها ازش میدونستن گفتن و.... کلی میخندیدم؛آخرش عکسو پاک کردم؛ آخه کامنتا تمومی نداشت؛ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ عمو جان؛ امضات مشکل داره ها، دریایی؛ نه دریای لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ عمو جان؛ امضات مشکل داره ها، دریایی؛ نه دریای راس میگی:ws28: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ راس میگی:ws28: چقدر سریع ویرایش کردی لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ سرعت بالاس دیگه:4chsmu1: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده