am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااااام آرمییییییییییییییییین گولاخ چرا بم خبر ندادی اینجا پرچم هنو بالاست؟؟؟؟؟ بچه ها مباپخین یه گردهمایی بزاریم؟؟؟؟؟ هرجا باشه من هستم همین جمعه یا جمعه هفته بعد خوبه؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ سلااااااااااااااااااااااااامآرمییییییییییییییییین گولاخ چرا بم خبر ندادی اینجا پرچم هنو بالاست؟؟؟؟؟ بچه ها مباپخین یه گردهمایی بزاریم؟؟؟؟؟ هرجا باشه من هستم همین جمعه یا جمعه هفته بعد خوبه؟؟؟؟؟؟ من پایه ام واسه هفته ی بعد راستی اینجا همیشه پرچم بالاست چون توش انزلی چیا دور میزنن:w00: فک کردی همه مثل تو رشتی هستن:icon_pf (34): راستی ..... چیززز ........ اه یادم رفت... آهان خواستی پست کل کل بزنی آمارشو بم بده چون اگه امتیاز بدی اون بالا نمیبینم بعد نمیتونم جوابتو بدم 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ به به بوي كل كل مياد خب شروع كنيد تا ما هم يه كم حالمون جا بياد لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ به به بوي كل كل ميادخب شروع كنيد تا ما هم يه كم حالمون جا بياد بچه کجایی مطمئنی میخای با من کل بندازی دیگه نه 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ بچه کجاییمطمئنی میخای با من کل بندازی دیگه نه نه مي خوام كل تماشا كنم كل شما دو تا ديدنيه لنگرود 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ نه مي خوام كل تماشا كنمكل شما دو تا ديدنيه لنگرود اِ ...... من تورو قبلا ندیده بودم این امین نپتون که تا شعاع 10 متریه من نمیاد واسه کل کل مینا خوبه واسه کل کل اون آبرار خانومِ خوش کردار کرره 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ من پایه ام واسه هفته ی بعد راستی اینجا همیشه پرچم بالاست چون توش انزلی چیا دور میزنن:w00: فک کردی همه مثل تو رشتی هستن:icon_pf (34): راستی ..... چیززز ........ اه یادم رفت... آهان خواستی پست کل کل بزنی آمارشو بم بده چون اگه امتیاز بدی اون بالا نمیبینم بعد نمیتونم جوابتو بدم بوشو کر بوشو تو هنو ننی سیپیشکا چیسهههههه 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ اِ ......من تورو قبلا ندیده بودم این امین نپتون که تا شعاع 10 متریه من نمیاد واسه کل کل مینا خوبه واسه کل کل اون آبرار خانومِ خوش کردار کرره بوشو زی تی احواله نرم حیفه اون آبای کی تو ایسی!!!!!!! لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ اِ ...... من تورو قبلا ندیده بودم این امین نپتون که تا شعاع 10 متریه من نمیاد واسه کل کل مینا خوبه واسه کل کل اون آبرار خانومِ خوش کردار کرره حالا ديدي اومدش بوشو کر بوشوتو هنو ننی سیپیشکا چیسهههههه بوشو زیتی احواله نرم حیفه اون آبای کی تو ایسی!!!!!!! خوبه ادامه بدين لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ بوشو کر بوشوتو هنو ننی سیپیشکا چیسهههههه بوشو زیتی احواله نرم حیفه اون آبای کی تو ایسی!!!!!!! آخه آبرار تو کی بازی نَنی چرا هچین تره پَرکَنی امین راستی ایته روز رشتی بیدم خومام مین /مشت من وارگادم اون دماغ مین لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ آخه آبرار تو کی بازی نَنی چرا هچین تره پَرکَنیامین راستی ایته روز رشتی بیدم خومام مین /مشت من وارگادم اون دماغ مین لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ کوجا رفت نیومد دیگه این آقای آبرار لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ کوجا رفت نیومد دیگه این آقای آبرار يه سوال: چرا ميگن آبرار ؟ و چرا ميگن آباي؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ يه سوال:چرا ميگن آبرار ؟ و چرا ميگن آباي؟ همش به خاطر اینه که انزلی چیا دوس ندارن مثل رشتیا باشن ولی رشتیا عشق انزلی چیارو دارن اونا همیشه آرزو میکنن آب دریا بیاد بالا و رشت بشه شهر ساحلی تا بتونن اسمشو عوض کنن بزارن انزلی..... لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ همش به خاطر اینه که انزلی چیا دوس ندارن مثل رشتیا باشنولی رشتیا عشق انزلی چیارو دارن اونا همیشه آرزو میکنن آب دریا بیاد بالا و رشت بشه شهر ساحلی تا بتونن اسمشو عوض کنن بزارن انزلی..... آهان پس كه اينطور 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ همش به خاطر اینه که انزلی چیا دوس ندارن مثل رشتیا باشنولی رشتیا عشق انزلی چیارو دارن اونا همیشه آرزو میکنن آب دریا بیاد بالا و رشت بشه شهر ساحلی تا بتونن اسمشو عوض کنن بزارن انزلی..... چه خبره اینجا لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ چه شکلک پر مفومی!!!! اوهوم پر مفهومه ولی من واسه مفهومش نزدم یه رشتی پیدا نمیشه 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ اوهوم پر مفهومه ولی من واسه مفهومش نزدم یه رشتی پیدا نمیشه آرمین چه خبرته باز معرکه گرفتی اینجا:w00: بساطتو جمع کن بینم!!:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده