میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 من اگه پاش میفته پر حرف هم میشم اما چه کنیم که ذاتا آرومیم دیگه تبریک میگم مثل اینکه یه مظلوم نمای دیگه بهمون اضافه شد 2
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 تازه اول شبه کجا پس راستی این سمیرا کو هدا و سپیده چرا نمیان اونا سر درس مشفشوننهدا تو تاپیکای دیگه صب دیدم من اگه پاش میفته پر حرف هم میشم اما چه کنیم که ذاتا آرومیم دیگه برووو یادته تو باشگاه اشک پسرا رو در اورده بودیچه حالی میداد روشونو کم میکردی 2
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 تبریک میگم مثل اینکه یه مظلوم نمای دیگه بهمون اضافه شد من نصف سارا نمیشم باور نکن 2
سـارا 20071 ارسال شده در 3 آبان، 2011 تبریک میگم مثل اینکه یه مظلوم نمای دیگه بهمون اضافه شد نما نیستم بابا مظلومم کلا برووو یادته تو باشگاه اشک پسرا رو در اورده بودیچه حالی میداد روشونو کم میکردی میناااااااا خودم یادم رفته بوددددد:ws28: اون مال جوونیا بود الان بزرگ شدم عاقل شدم مظلوم شدم من نصف سارا نمیشم باور نکن نخیررررررر من تو واقعیت خیلی هم آرومم تازشم:w589: 1
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 کتابامو دادم به دختر داییم دلم واسه کتابام تنگ میشه باهاشون خاطرات کنکور داشتم
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 نما نیستم بابا مظلومم کلا میناااااااا خودم یادم رفته بوددددد:ws28: اون مال جوونیا بود الان بزرگ شدم عاقل شدم مظلوم شدم نخیررررررر من تو واقعیت خیلی هم آرومم تازشم:w589: حافظه رو حال کردی یبار یکی رفته بود با پسرا کل کل کم اورده بود گفت الان میرم میگم سارا بیاد 2
سـارا 20071 ارسال شده در 3 آبان، 2011 حافظه رو حال کردییبار یکی رفته بود با پسرا کل کل کم اورده بود گفت الان میرم میگم سارا بیاد اوووووووووو چه باحالللللللللل :ws28: اون یه زمان خاص بود.تو واقعیت اصلا کل کل نمی کنم با پسرا.صمیمیت بیجا با هر پسری ممنوع 1
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اوووووووووو چه باحالللللللللل :ws28:اون یه زمان خاص بود.تو واقعیت اصلا کل کل نمی کنم با پسرا.صمیمیت بیجا با هر پسری ممنوع هر کی یجوره بعد خداحافظی کردی واسه کارشناسی بخونی یکی اومد گفت تو همشهریشی بیا کل کل 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 خدایا توبه اینجا کجاست همین طوری با حظور مینا ما فقط 2تیکه میتونیم بندازیم حالا که سارا هم رسیده دیکه میتینگ نذاریم بهتره 1
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 خدایا توبه اینجا کجاست همین طوری با حظور مینا ما فقط 2تیکه میتونیم بندازیم حالا که سارا هم رسیده دیکه میتینگ نذاریم بهتره دیگه نمیام بابا 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 دیگه نمیام بابا کجا نمیای تازه رفتیم برات کمکی پیدا کردیم کلی گشتیم تا پیداش کردیم 2
سـارا 20071 ارسال شده در 3 آبان، 2011 هر کی یجوره بعد خداحافظی کردی واسه کارشناسی بخونی یکی اومد گفت تو همشهریشی بیا کل کل مینا حافظت خیلی عالیه خدایا توبه اینجا کجاست همین طوری با حظور مینا ما فقط 2تیکه میتونیم بندازیم حالا که سارا هم رسیده دیکه میتینگ نذاریم بهتره چرا؟؟؟ ببین مینا از من یه اژدها ساختی:icon_pf (34): دیگه نمیام بابا چرااااااااااا؟؟شاید دفعه دیگه منم بیاما 2
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 کجا نمیای تازه رفتیم برات کمکی پیدا کردیم کلی گشتیم تا پیداش کردیم نخیر سارا ساکته منم ساکتم شایعه درست نکنیدحالابرگشتنی با ماشین اردبیل رفتی؟ مینا حافظت خیلی عالیه چرا؟؟؟ ببین مینا از من یه اژدها ساختی:icon_pf (34): چرااااااااااا؟؟شاید دفعه دیگه منم بیاما اره حافظم خیلی قویه نه بابا این صبش رفته بود مهمونی خسته کوفته اومده بود خوابش میمومد فکر میکرد با شیطونیم اخه نیستم تهرانم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 اصلا میتینگ بعدی کِی هست؟؟؟ من تاریخشو نمیدونم 25 مهر؛ یه روز بعد تولدم
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اصلا میتینگ بعدی کِی هست؟؟؟ من تاریخشو نمیدونم نمیدونم 25 مهر؛ یه روز بعد تولدم برو بخواب بچه
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 بچه ها آرومتر ونوس رفته بخوابه عهههه ونوس نخوابیدی هنوز شیطون گوش وایسادی ببینی ما چی میگیم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 نمیدونم برو بخواب بچه توو نظر سنجی شرکت کنین؛ واسه این اومتم: http://www.noandishaan.com/forums/newreply.php?do=newreply&p=652440
ارسال های توصیه شده