میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ من اگه پاش میفته پر حرف هم میشم اما چه کنیم که ذاتا آرومیم دیگه تبریک میگم مثل اینکه یه مظلوم نمای دیگه بهمون اضافه شد 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ تازه اول شبه کجا پس راستی این سمیرا کو هدا و سپیده چرا نمیان اونا سر درس مشفشوننهدا تو تاپیکای دیگه صب دیدم من اگه پاش میفته پر حرف هم میشم اما چه کنیم که ذاتا آرومیم دیگه برووو یادته تو باشگاه اشک پسرا رو در اورده بودیچه حالی میداد روشونو کم میکردی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ تبریک میگم مثل اینکه یه مظلوم نمای دیگه بهمون اضافه شد من نصف سارا نمیشم باور نکن 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ تبریک میگم مثل اینکه یه مظلوم نمای دیگه بهمون اضافه شد نما نیستم بابا مظلومم کلا برووو یادته تو باشگاه اشک پسرا رو در اورده بودیچه حالی میداد روشونو کم میکردی میناااااااا خودم یادم رفته بوددددد:ws28: اون مال جوونیا بود الان بزرگ شدم عاقل شدم مظلوم شدم من نصف سارا نمیشم باور نکن نخیررررررر من تو واقعیت خیلی هم آرومم تازشم:w589: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ کتابامو دادم به دختر داییم دلم واسه کتابام تنگ میشه باهاشون خاطرات کنکور داشتم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ نما نیستم بابا مظلومم کلا میناااااااا خودم یادم رفته بوددددد:ws28: اون مال جوونیا بود الان بزرگ شدم عاقل شدم مظلوم شدم نخیررررررر من تو واقعیت خیلی هم آرومم تازشم:w589: حافظه رو حال کردی یبار یکی رفته بود با پسرا کل کل کم اورده بود گفت الان میرم میگم سارا بیاد 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ حافظه رو حال کردییبار یکی رفته بود با پسرا کل کل کم اورده بود گفت الان میرم میگم سارا بیاد اوووووووووو چه باحالللللللللل :ws28: اون یه زمان خاص بود.تو واقعیت اصلا کل کل نمی کنم با پسرا.صمیمیت بیجا با هر پسری ممنوع 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اوووووووووو چه باحالللللللللل :ws28:اون یه زمان خاص بود.تو واقعیت اصلا کل کل نمی کنم با پسرا.صمیمیت بیجا با هر پسری ممنوع هر کی یجوره بعد خداحافظی کردی واسه کارشناسی بخونی یکی اومد گفت تو همشهریشی بیا کل کل 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خدایا توبه اینجا کجاست همین طوری با حظور مینا ما فقط 2تیکه میتونیم بندازیم حالا که سارا هم رسیده دیکه میتینگ نذاریم بهتره 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ خدایا توبه اینجا کجاست همین طوری با حظور مینا ما فقط 2تیکه میتونیم بندازیم حالا که سارا هم رسیده دیکه میتینگ نذاریم بهتره دیگه نمیام بابا 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ دیگه نمیام بابا کجا نمیای تازه رفتیم برات کمکی پیدا کردیم کلی گشتیم تا پیداش کردیم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ هر کی یجوره بعد خداحافظی کردی واسه کارشناسی بخونی یکی اومد گفت تو همشهریشی بیا کل کل مینا حافظت خیلی عالیه خدایا توبه اینجا کجاست همین طوری با حظور مینا ما فقط 2تیکه میتونیم بندازیم حالا که سارا هم رسیده دیکه میتینگ نذاریم بهتره چرا؟؟؟ ببین مینا از من یه اژدها ساختی:icon_pf (34): دیگه نمیام بابا چرااااااااااا؟؟شاید دفعه دیگه منم بیاما 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ کجا نمیای تازه رفتیم برات کمکی پیدا کردیم کلی گشتیم تا پیداش کردیم نخیر سارا ساکته منم ساکتم شایعه درست نکنیدحالابرگشتنی با ماشین اردبیل رفتی؟ مینا حافظت خیلی عالیه چرا؟؟؟ ببین مینا از من یه اژدها ساختی:icon_pf (34): چرااااااااااا؟؟شاید دفعه دیگه منم بیاما اره حافظم خیلی قویه نه بابا این صبش رفته بود مهمونی خسته کوفته اومده بود خوابش میمومد فکر میکرد با شیطونیم اخه نیستم تهرانم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا میتینگ بعدی کِی هست؟؟؟ من تاریخشو نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا میتینگ بعدی کِی هست؟؟؟ من تاریخشو نمیدونم 25 مهر؛ یه روز بعد تولدم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ اصلا میتینگ بعدی کِی هست؟؟؟ من تاریخشو نمیدونم نمیدونم 25 مهر؛ یه روز بعد تولدم برو بخواب بچه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها آرومتر ونوس رفته بخوابه عهههه ونوس نخوابیدی هنوز شیطون گوش وایسادی ببینی ما چی میگیم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ 25 مهر؛ یه روز بعد تولدم آهان قراره کیک بخوریم پس 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم برو بخواب بچه توو نظر سنجی شرکت کنین؛ واسه این اومتم: http://www.noandishaan.com/forums/newreply.php?do=newreply&p=652440 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده