* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ میلاااااااااد معلوم [/url]شد گوشاتم مثل زبونت جامونده بود خداییش چای بهم ندادید ناراحت شدم:w00: لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اووووووم, بااااشه؛ سری بعد فقط دخترا میخوایم بریم پارک شهر سوووو سووووو چی کجا کی منو میام 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ چی کجا کی منو میام نهههه؛ میخوایم بریم سورنا سوار شیم؛ جلو تو روم نمیشه جیغ بکشم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ مینا مینا؛ صدای بچه های انجمن در اومد که اینا 2 ساعت همو دیدن شونصد صفحه خاطره تعریف کردن راست میگن دیگه مینا شبیه آواتارتی؟؟؟ نمیدونم تو هم کسیرو گیر نیاوردی باسه خونوادت کلاس میزاری اتفاقا تو خونه معمولا تو اتاقم دارم کتاب میخونم مامانم همیشه میگه تا تهرانی دلم میگه بچم میاد باهام حرف میزنه هستی هم میری تو اتاقت:w00: کلاس نمیزارم انگیزشو ندارم چی کجا کی منو میام میای واقعا؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ نهههه؛ میخوایم بریم سورنا سوار شیم؛ جلو تو روم نمیشه جیغ بکشم تو که راست میگی روت نمیشه ما خودمون آخر مظلوم بازی هستیم تازه مگه خان داداشت نیستم اگه هم نیام جیغ نکشی نا محرم صداتو بشنوه 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ راست میگن دیگه نمیدونم اتفاقا تو خونه معمولا تو اتاقم دارم کتاب میخونم مامانم همیشه میگه تا تهرانی دلم میگه بچم میاد باهام حرف میزنه هستی هم میری تو اتاقت:w00: کلاس نمیزارم انگیزشو ندارم میای واقعا؟ اگه سمیرا قول بده چای بیاره و ونوس میوه و کلا بیخیال شکم نباشیم میام 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تو که راست میگی روت نمیشه ما خودمون آخر مظلوم بازی هستیمتازه مگه خان داداشت نیستم اگه هم نیام جیغ نکشی نا محرم صداتو بشنوه شوخیدم بابا ؛ بیا ؛ اوکی جیغ نمیکشم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ برید بخوابید تو سن رشدیدقدتون کوتاه میشه ها 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اگه سمیرا قول بده چای بیاره و ونوس میوه و کلا بیخیال شکم نباشیم میام بیا چایی میخریم بابااصالت گیلانی بودن خودتو حفظ کردیا 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ بیا چایی میخریم بابااصالت گیلانی بودن خودتو حفظ کردیا پس چای و بریز دارم میام 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ برید بخوابید تو سن رشدیدقدتون کوتاه میشه ها جدی؟!!! ربط دارهنمیدونستم ، پس بگو چرا قدت بلنده لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ شوخیدم بابا ؛ بیا ؛ اوکی جیغ نمیکشم اگه بیام کادوتو میارم اگه تا اون موقع بمونه پیشم و به کس دیگه ای ندمش لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ جدی؟!!! ربط دارهنمیدونستم ، پس بگو چرا قدت بلنده قدم بلنده؟:jawdrop:مگه شماها هم قدم نبودید؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ پس چای و بریز دارم میام هه ورود شما به جمع معتادین چای تبریک میگوییم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ اگه بیام کادوتو میارم اگه تا اون موقع بمونه پیشم و به کس دیگه ای ندمش عههههه پس کادو رو خریدی!؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنووووووووووووووووووووون قدم بلنده؟:jawdrop:مگه شماها هم قدم نبودید؟:jawdrop: آره بلندی؛ بلندتر بودیا؛ نمیدونم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ عههههه پس کادو رو خریدی!؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنووووووووووووووووووووون آره بلندی؛ بلندتر بودیا؛ نمیدونم من همش 170 تامدوست داشتم175 میشدم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من دیگه میرم؛ شما هم برید بخوابین ؛ میخوام لامپا رو خاموش کنم؛ باااااااا باااااای لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ من دیگه میرم؛ شما هم برید بخوابین ؛ میخوام لامپا رو خاموش کنم؛ باااااااا باااااای شب بخیر خدا نگهدار 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ تازه اول شبه کجا پس راستی این سمیرا کو هدا و سپیده چرا نمیان 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ میگم که؛ بچه ها تو رو ببینن چی میگنکلا ما معمارا کلاس میذاریم دیگه این مینا و سمیرا ماشالله پرحرف و باحالن من اگه پاش میفته پر حرف هم میشم اما چه کنیم که ذاتا آرومیم دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده