* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 میلاااااااااد معلوم [/url]شد گوشاتم مثل زبونت جامونده بود خداییش چای بهم ندادید ناراحت شدم:w00:
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اووووووم, بااااشه؛ سری بعد فقط دخترا میخوایم بریم پارک شهر سوووو سووووو چی کجا کی منو میام 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 چی کجا کی منو میام نهههه؛ میخوایم بریم سورنا سوار شیم؛ جلو تو روم نمیشه جیغ بکشم
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 مینا مینا؛ صدای بچه های انجمن در اومد که اینا 2 ساعت همو دیدن شونصد صفحه خاطره تعریف کردن راست میگن دیگه مینا شبیه آواتارتی؟؟؟ نمیدونم تو هم کسیرو گیر نیاوردی باسه خونوادت کلاس میزاری اتفاقا تو خونه معمولا تو اتاقم دارم کتاب میخونم مامانم همیشه میگه تا تهرانی دلم میگه بچم میاد باهام حرف میزنه هستی هم میری تو اتاقت:w00: کلاس نمیزارم انگیزشو ندارم چی کجا کی منو میام میای واقعا؟ 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 نهههه؛ میخوایم بریم سورنا سوار شیم؛ جلو تو روم نمیشه جیغ بکشم تو که راست میگی روت نمیشه ما خودمون آخر مظلوم بازی هستیم تازه مگه خان داداشت نیستم اگه هم نیام جیغ نکشی نا محرم صداتو بشنوه 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 راست میگن دیگه نمیدونم اتفاقا تو خونه معمولا تو اتاقم دارم کتاب میخونم مامانم همیشه میگه تا تهرانی دلم میگه بچم میاد باهام حرف میزنه هستی هم میری تو اتاقت:w00: کلاس نمیزارم انگیزشو ندارم میای واقعا؟ اگه سمیرا قول بده چای بیاره و ونوس میوه و کلا بیخیال شکم نباشیم میام 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 تو که راست میگی روت نمیشه ما خودمون آخر مظلوم بازی هستیمتازه مگه خان داداشت نیستم اگه هم نیام جیغ نکشی نا محرم صداتو بشنوه شوخیدم بابا ؛ بیا ؛ اوکی جیغ نمیکشم
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اگه سمیرا قول بده چای بیاره و ونوس میوه و کلا بیخیال شکم نباشیم میام بیا چایی میخریم بابااصالت گیلانی بودن خودتو حفظ کردیا 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 بیا چایی میخریم بابااصالت گیلانی بودن خودتو حفظ کردیا پس چای و بریز دارم میام 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 برید بخوابید تو سن رشدیدقدتون کوتاه میشه ها جدی؟!!! ربط دارهنمیدونستم ، پس بگو چرا قدت بلنده
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 شوخیدم بابا ؛ بیا ؛ اوکی جیغ نمیکشم اگه بیام کادوتو میارم اگه تا اون موقع بمونه پیشم و به کس دیگه ای ندمش
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 جدی؟!!! ربط دارهنمیدونستم ، پس بگو چرا قدت بلنده قدم بلنده؟:jawdrop:مگه شماها هم قدم نبودید؟:jawdrop: 1
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 پس چای و بریز دارم میام هه ورود شما به جمع معتادین چای تبریک میگوییم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 اگه بیام کادوتو میارم اگه تا اون موقع بمونه پیشم و به کس دیگه ای ندمش عههههه پس کادو رو خریدی!؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنووووووووووووووووووووون قدم بلنده؟:jawdrop:مگه شماها هم قدم نبودید؟:jawdrop: آره بلندی؛ بلندتر بودیا؛ نمیدونم
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 عههههه پس کادو رو خریدی!؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنووووووووووووووووووووون آره بلندی؛ بلندتر بودیا؛ نمیدونم من همش 170 تامدوست داشتم175 میشدم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 آبان، 2011 من دیگه میرم؛ شما هم برید بخوابین ؛ میخوام لامپا رو خاموش کنم؛ باااااااا باااااای
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 من دیگه میرم؛ شما هم برید بخوابین ؛ میخوام لامپا رو خاموش کنم؛ باااااااا باااااای شب بخیر خدا نگهدار 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 تازه اول شبه کجا پس راستی این سمیرا کو هدا و سپیده چرا نمیان 1
سـارا 20071 ارسال شده در 3 آبان، 2011 میگم که؛ بچه ها تو رو ببینن چی میگنکلا ما معمارا کلاس میذاریم دیگه این مینا و سمیرا ماشالله پرحرف و باحالن من اگه پاش میفته پر حرف هم میشم اما چه کنیم که ذاتا آرومیم دیگه 1
ارسال های توصیه شده